ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کمپین با هم می‌فرستیم باکسیت
فناوری ایران

در قالب کمپین «با هم می‌فرستیم»؛ باکسیت از کسب‌وکارهای آنلاین حمایت می‌کند

تعهد غرامت عمومی برای هر مرسوله تا سقف ۵۰ میلیون ریال است.

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک | ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۳

«باکسیت» برای حمایت از کسب‌وکارهای آنلاین که به‌دلیل شرایط خاص کشور با چالش‌های متعدد در زمینه لجستیک و هزینه‌های ارسال مواجه هستند، کمپینی را با عنوان «با هم می‌فرستیم» به‌منظور تسهیل در ارسال و کاهش هزینه‌های مرتبط راه‌اندازی کرده است.

به گزارش دیجیاتو، در طرح «با هم می‌فرستیم» باکسیت، کسب‌وکارهایی که بیش از ۵ مرسوله در روز ارسال می‌کنند، از تخفیف ۲۰ درصدی بهره‌مند خواهند شد و برای سفارش‌های ۱۰ بسته به بالا، خدمات جمع‌آوری رایگان از مبدا ارائه می‌شود.

«بابک افروز»، معاون توسعه کسب‌وکار باکسیت، به دیجیاتو توضیح داد: «یکی از دغدغه‌های اصلی فروشگاه‌ها، اطمینان از سلامت و تحویل به موقع مرسولات است. به همین دلیل، در این کمپین علاوه بر افزایش پوشش بیمه، امکان رهگیری برخط (لحظه‌به‌لحظه) مرسولات فراهم شده تا فروشندگان و خریداران بتوانند روند ارسال را به صورت دقیق مشاهده کنند.»

او افزود: «طبق آخرین تعرفه‌ها، تعهد غرامت عمومی برای هر مرسوله تا سقف ۵۰ میلیون ریال است. همچنین اگر ارزش کالا اعلام شود، غرامت تا ۲ دهم درصد ارزش کالا تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال پرداخت می‌شود. برای کالاهای با ارزش بالا مثل طلا یا تجهیزات الکترونیکی، این درصد تا ۰.۵ درصد ارزش کالا و تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال افزایش می‌یابد.»

 معاون توسعه کسب‌وکار باکسیت با تأکید بر اهمیت پاسخ‌گویی در مراحل مختلف ارسال مرسوله گفت: «پشتیبانی کمپین با هم می‌فرستیم از طریق چند کانال در دسترس مشتریان است. افراد می‌توانند درخواست خود را از طریق وب‌سایت باکسیت، پیام‌رسان‌های داخلی، دایرکت شبکه‌های اجتماعی یا تماس با شماره ۹۰۰۰۷۰۳۰ ثبت کنند. تیم پشتیبانی اختصاصی، فرآیند ارسال را از لحظه ثبت سفارش تا تحویل نهایی پیگیری می‌کند و در صورت بروز هرگونه مشکل، پاسخ‌گو خواهد بود.»

ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی