ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزارت رفاه: با آگهی‌دهندگان فروش کالابرگ و پلتفرم‌ها برخورد خواهد شد

خرید و فروش سهمیه کالابرگ تخلف است.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه منتشر شده در 26 بهمن 1404  |  13:37

سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت رفاه، انتشار آگهی فروش کالابرگ را تخلف دانست و گفت طی مکاتبه با دادستانی، درصورت مشاهده چنین اقدامی با افرادی که اطلاعیه داده و سایت‌هایی که آگهی کرده‌اند برخورد جدی خواهد شد.

ایمان زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا درباره آگهی‌های فروش کالابرگ که در برخی سایت‌ها درج شده است، گفت: «این کار تخلف است و به هیچ وجه پذیرفته شده نیست. کالابرگ قابلیت فروش به غیر را ندارد.»

او اعلام کرد به پلتفرم‌ها اطلاع داده شده که انتشار این آگهی‌ها را متوقف کنند، در صورت تکرار هم با فردی که اطلاعیه را داده و هم پلتفرم انتشار دهنده آگهی برخورد خواهد شد.

زنگنه تاکید کرد پلتفرم‌ها نباید تبلیغی از این جنس داشته باشند چون قرار بر این نیست که اعتبار کالابرگ قابلیت خرید و فروش داشته باشد، بلکه این سبد در راستای حفظ معیشت و تضمین امنیت غذایی در اختیار خانوارها قرار می‌گیرد.

READ  مایکروسافت ظرفیت دیتاسنترهایش را در طی ۲ سال تا دو برابر افزایش می‌دهد
مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی