ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزیر ارتباطات از پایداری ارتباطات در دوره جنگ تقدیر کرد اما ارتباطات هنوز پایدار نیست

وضعیت دسترسی‌های ارتباطی، با گذشت حدود یک هفته از آتش‌بس، همچنان پایدار نیست.

الیاس براهوئی‌نژاد
نوشته شده توسط الیاس براهوئی‌نژاد | ۹ تیر ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۹

«ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در دیدار دیروز (۸ تیر ۱۴۰۴) با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: «به‌رغم حملات سنگین و بی‌سابقه سایبری علیه زیرساخت‌های ارتباطی کشور، همکاران ما تلاش جدی و شایسته تقدیری در حفظ پایداری شبکه ارتباطی و استمرار خدمت‌رسانی به مردم در بخش‌های مختلف انجام دادند.»

هاشمی پیشتر نیز اعلام کرده بود: «با عادی‌ شدن شرایط، وضعیت دسترسی‌های ارتباطی به شرایط قبل بازگشت.»

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که گزارش‌های کاربران نشان می‌دهد وضعیت دسترسی‌های ارتباطی همچنان با گذشت حدود یک هفته از آتش‌بس، پایدار نیست و مردم به بسیاری از خدمات اینترنتی به دشواری دسترسی دارند. همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که بسیاری از دیتاسنترها هنوز به اینترنت متصل نشده‌اند.

محدودیت‌ها منحصر به اینترنت نمانده و پیامک‌های OTP (رمزعبور یک‌بارمصرف) پلتفرم‌های بین‌المللی به دست کاربران نمی‌رسد و هنوز هیچ‌یک از مسئولان توضیحی درباره این محدودیت نداده‌اند.

وزیر ارتباطات در جلسه با نمایندگان مجلس بر «نقش مهم ارتباطات در تاب‌آوری اجتماعی، مقابله با جنگ روانی و روایتگری واقعیت‌ها در سطح ملی و جهانی» تأکید کرده اما به نظر می‌رسد سیاست‌هایی که وزارت ارتباطات مجری آنهاست، بیشتر نقش منفی در این زمینه‌ها ایفا کرده است؛ زیرا با فیلترینگ و محدودیت‌های دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و اینترنت، امکان روایتگری در سطح جهانی و مقابله با جنگ روانی به حداقل می‌رسد. علاوه‌براین، انسداد مسیرهای ارتباطی تاب‌آوری اجتماعی را نیز تهدید می‌کند.

الیاس براهوئی‌نژاد

من، الیاس براهوئی‌نژادم؛ سال‌ها حوالی «روزنامه‌نگاری» و «تکنولوژی» قدم زده‌ام و در دیجیاتو در تقاطع این دو ایستاده‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی