ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس سازمان فناوری اطلاعات: ۵۰۰ حمله و تهدید سایبری در ایام جنگ شناسایی و مهار شد

صدر: در طول جنگ تحمیلی رمضان هیچ‌گونه قطعی در سرویس‌های دولت الکترونیک رخ نداد.

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 2 خرداد 1405  |  14:03

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح عملکرد سازمان فناوری اطلاعات ایران در جریان جنگ تحمیلی رمضان، از تداوم پایدار خدمات دولت الکترونیک، مقابله با حملات سایبری و پشتیبانی مستمر از دستگاه‌های اجرایی برای جلوگیری از اختلال در خدمت‌رسانی به مردم خبر داد.

به گزارش وزارت ارتباطات، «محمدمحسن صدر»، با اشاره به نقش مجموعه وزارت ارتباطات در مدیریت شرایط جنگ تحمیلی رمضان، اظهار کرد: با راهبری و مدیریت وزیر ارتباطات، اینکه در ایام جنگ خدمات ارتباطی و زیرساخت‌های دیجیتال کشور در پایدار ماند و مردم در استفاده از خدمات الکترونیکی با اختلال گسترده مواجه نشدند، گفت: «در طول جنگ تحمیلی رمضان هیچ‌گونه قطعی در سرویس‌های دولت الکترونیک رخ نداد. خدمات دولت هوشمند به‌صورت مستمر در اختیار مردم قرار داشت و ارتباط فنی و پشتیبانی لازم با دستگاه‌های اجرایی برای حفظ پایداری سرویس‌ها برقرار شد.»

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران افزود: «تعداد کاربران پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در این ایام از ۸۰ میلیون نفر فراتر رفت و بیش از یک میلیارد تراکنش و تبادل داده میان دستگاه‌های اجرایی از بستر خدمات دولت الکترونیک ثبت شد.»

صدر ادامه داد: «زیرساخت‌های مرتبط با ارسال پیامک‌های دستگاهی و ارتباطات خدماتی دولت نیز بدون وقفه در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت تا ارتباط آن‌ها با مردم به‌صورت پایدار حفظ شود.»

رصد بیش از ۵۰۰ حمله سایبری در جریان جنگ

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه امنیت سایبری، گفت: «در این مدت بیش از ۵۰۰ حمله و تهدید سایبری توسط مرکز ماهر شناسایی و رصد شد و پشتیبانی فنی لازم برای مقابله با این تهدیدات در اختیار دستگاه‌ها قرار گرفت.»

صدر با اشاره به پشتیبانی فنی سازمان فناوری اطلاعات از مراکز داده و زیرساخت‌های دستگاه‌های اجرایی، تأکید کرد: «همکاران این سازمان به‌صورت میدانی و برخط در کنار دستگاه‌ها حضور داشتند تا هیچ وقفه‌ای در ارائه خدمات عمومی به مردم ایجاد نشود.»

او همچنین به استمرار فعالیت سامانه‌هایی مانند پنجره واحد زمین و درگاه ملی مجوزها اشاره کرد و گفت: «در ایام جنگ، بیش از ۵۰ هزار درخواست از طریق پنجره واحد زمین ثبت و پیگیری شد و با هماهنگی وزارت امور اقتصادی و دارایی، تدابیری اتخاذ شد تا تأخیر احتمالی برخی دستگاه‌ها در پاسخ به استعلام‌ها مانع انجام امور مردم نشود.»

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران خاطرنشان کرد: «سیاست مجموعه دولت و وزارت ارتباطات در این ایام، حفظ تداوم خدمت‌رسانی و جلوگیری از ایجاد حس اختلال یا قطعی سرویس برای مردم بود و این مسیر با اتکا به توان داخلی و همکاری دستگاه‌های اجرایی ادامه خواهد داشت.»

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (40 مورد)
  • Wriothesley

    یکی میگه روزی ۱۰۰ یکی میگه کلا ۵۰۰ اون یکی میگه فلان‌قدر بابا بیخیال‌شین دیگه وصلش کنید

  • D4DigiatoIR

    موهات کلا گیسه؟؟ 😂😂😂😂

  • DashRezaa

    قطعا اون زمانی متوجه شون شدید، که نفهمیدید از کدوم ور خوردید

  • Daghoonam

    یعنی دوست دارم میان آمار میدن فلان قدر کاربر از این پلتفرم استفاده کردن
    نمیگن بابا مردمو به زور وادار کردین از اون استفاده کنن

  • afshingm

    وسط جنگ که نت کاملا قطع بوده و از امروز هم قطع تر بوده، به شما حمله سایبری شده و خودتون به این مسئله اذعان دارید! در نتیجه قطع بودن اینترنت هییییچ ربطی به امنیت و این حرفا نداشته و ندارد! با یه جمع بندی از آخرین اخبار امروز دیجیتاتو درباره اینترنت میشه خیلی راحت فهمید که یه عده دارن روی موج اینترنت پرو مافیا میکنند و کاملا مشخصه که میخوان سود مالی ببرند از این قضیه و بحث امنیت اساسا دروغی بیش نبوده!

  • pooya_satw

    دولت الکترونیک! 😂🤣😂

  • Javane_Badbakhte_Irani

    خب هدف این۵۰۰تا حمله من نبودم که، سیمکارت سفیدای خودتون بودن که وصلن
    چه جوری میشه که نگران امنیت x باشی، اما اینترنت همه رو قطع کنی به جز x !

  • Va-Zire-Erteba-tat

    وای وای چه ترسناک😱
    اینترنت رو از همه طرف قطع کردین، بازم بهتون حمله میشه، ری***ن بابا.
    یاد برره افتادم، تو جنگ با دشمن فرضی نصفشون مفقود شدن، نصفشون زخمی...

  • gazandbiamir

    اوه چه قوی!
    یه صفر بذار جلوی آمار، یه صفر هم به پاداش خودت اضافه کن. کی به کیه!

  • iranibadbakht998

    فعک نکنمممم

  • sjadtoru

    از ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ تا اتک
    فقط ۵۰۰ تاش مهار شد
    دمشون گرم

  • Albert_Einstein

    😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

  • 5mat

    اااا حملههههه چطور ممکن شده با قطع اینترنت!!؟؟؟
    وصلش کنید نامردا

  • Pesarsbani

    افرین بهت بیا به کارت صد افرین بهت بدم

  • Manchester

    بیخیال رفیق قیافت شبیه ویندوز ایکس پیه با این حرفا فقط باعث خنده عام میشی

  • asn

    از این شرایطی که بابت سرویسی که وظیفه شونه، دارن افتخار جمع میکنن متنفرم! سالیان ساله که باید این سرویس ها راه اندازی میشده، بابت پول گرفتین و حق مردمه که رایگان ازش استفاده کنن چون از جیب مردم قبلا پرداخت شده‌، دیگه چه نمایش احمقانه ایه این؟

  • HesAAm

    بنده فکر کنم ۱۰۰۰۰ تا حمله سایبری شده اینا تونستن ۵۰۰ تاش که اصن معلوم نی راست میگن دفع کنند چون من متن رو خوندم جرئت نکرده بگه در کل توی این جنگ رمضان و آتش بس چند تا حمله سایبری به ما شده

  • phamzical

    آره عمه من بانکا رو قطع کرد

  • M-ir

    اگه ۵۰۰ تا حمله شده پس دیگه چرا به بهانه امنیت قطع کردین؟!
    واقعا برا خود مسئولین سوال نیس!

  • Jinx230

    به خدا قسم عمرا اگه همچین چیزی باشه، یارو داره با ویندوز xp کار میکنه یهو ویندوز کرش میکنه و بعد خود به خود درست میشه میگه حتما حمله سایبری بود و مهارش کردیم

نمایش نظرات بیشتر
مطالب پیشنهادی