
اپراتور هوش مصنوعی کشور در آستانه صدور مجوز
با هدف ساماندهی فعالان حوزه هوش مصنوعی و توسعه زیرساختهای دیجیتال

معاون سیاستگذاری، برنامهریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال گفت: «اپراتور هوش مصنوعی کشور بهزودی در اولین کمیسیون تنظیم مقررات تصویب و مجوز آن صادر میشود.»
به گزارش مهر، «احسان چیتساز» با بیان اینکه چارچوب اپراتور هوش مصنوعی نهایی شده اعلام کرد که این اپراتور رگوله شده و بهزودی درباره آن اطلاعرسانی خواهد شد.
به گفته او، اپراتور هوش مصنوعی گامی برای شفافیت و ساماندهی فعالان حوزه هوش مصنوعی و توسعه زیرساختهای دیجیتال و ترسیم آیندهای نو برای اقتصاد کشور است.
دیماه سال ۱۴۰۳ موضوع صدور مجوز اپراتور هوش مصنوعی توسط وزارت ارتباطات مطرح شد؛ در این خصوص معاون سیاستگذاری، برنامهریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال توضیح داد: «هدف ما این است که دولت تنها در جایی سرمایهگذاری کند که بازده کوتاهمدت آن برای بخش خصوصی جذاب نیست. هر جا که بخش خصوصی قادر به فعالیت باشد و رقابت کند، ورود دولت ممنوع است.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.