ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

سرویس‌های ابردراک از ۳۰ بهمن به دلیل مشکلات سهامداری قطع می‌شود

دلیل: مشکلات و اختلاف نظرهای بنیادین بین سهامداران شرکت

علی مومنی
نوشته شده توسط علی مومنی | ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۱

«ابردراک» از ۳۰ بهمن‌ماه به‌دلیل آنچه مشکلات سهامداری گفته شده سرویس‌هایش را قطع خواهد کرد. به‌نظر می‌آید مشکلات این شرکت با «شرکت خدمات انفورماتیک» منجر به این تصمیم شده است.

به گزارش دیجیاتو، ابردراک اعلام کرد از ۳۰‌ بهمن‌ماه ناچار به توقف سرویس‌هایش خواهد شد. طبق اطلاعیه‌ای که «سینا سلطانی»، مدیرعامل این این ارائه‌دهنده خدمات ابری منتشر کرده است، دلیل این تصمیم «مشکلات و اختلاف نظرهای بنیادین بین سهامداران شرکت» است.

در این اطلاعیه آمده است:

«در ماه‌های اخیر با توجه به مشکلات و اختلاف نظرهای بنیادین بین سهامداران شرکت، توافقی برای حل چالش‌های مالی شرکت صورت نپذیرفت و با توجه به عدم توانایی در ادامه سرویس‌دهی در سطح کیفی مطلوب همیشگی، تصمیم به توقف سرویس‌هی گرفته شد که از این بابت بسیار متاسفم و مسئولیت آن را بر عهده میگیرم.»

ابردراک متعهد شده است در کوتاه‌ترین زمان ممکن، داده‌‌های کاربران را به‌صورت ایمن و کامل بازگرداند. سلطانی همچنین ابراز امیدواری کرده است با ترکیب سهامداری جدید مشکلات رفع شود و سرویس‌دهی از سرگرفته شود.

مدیرعامل این شرکت اشاره‌ای به سهامدار مورد نظر نکرده اما به‌نظر می‌آید منظور او «شرکت خدمات انفورماتیک» است که اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ روی ابردراک سرمایه‌گذاری کرده بود.

در انتهای این اطلاعیه آمده است:

«از تمامی اعضای تیم، مشتریان و تمامی تامین‌کنندگان که در ۵ سال سرویس‌دهی ابردراک و به‌ویژه در ماه‌های اخیر با وجود چالش‌های متعدد در کنار ما بودند، صمیمانه سپاسگزارم و قدردان اعتماد و همراهی شما هستم. جهت هرگونه سوال، پیشنهاد و پیگیری مشکلات پیش‌آمده در پی این تصمیم شخصا پاسخگوی پیام‌های شما از طریق ایمیل sina@derak.cloud هستم.»

علی مومنی

در دانشگاه در رشته اقتصاد تحصیل کردم و حالا چند سالی است به کاری که تقریبا ارتباطی به تحصیلاتم ندارد مشغول هستم، یعنی خبرنگاری. فعالیت در حوزه رسانه در ایران و احتمالا در بسیاری از کشورها کار آسانی نیست اما عشق و علاقه به خبر با تمام دردسرهایش‌ آن چیزی است که من و بسیاری از خبرنگاران را نمک‌گیر کرده است. این حرف شاید کمی کلیشه‌ای به نظر بیاید اما واقعیتی است که نمی‌شود انکارش کرد. اکنون و از ابتدای سال ۱۴۰۳ در دیجیاتو، اخبار فناوری ایران را دنبال می‌کنم و می‌نویسم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی