ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس مرکز ملی فضای مجازی: طراحی پلتفرم‌های بومی برمبنای ارزش‌های اسلامی از اولویت‌های ماست

آقامیری با بیان اینکه مردم تولیدکننده محتوا در فضای مجازی هستند، اعتقاد دارد درصورت برنامه‌ریزی درست می‌توان تحولی جدی در حوزه نرم‌افزارهای فرهنگی داشت.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۶

رئیس مرکز ملی فضای مجازی، طراحی پلتفرم‌های بومی برمبنای ارزش‌های اسلامی و ایرانی را از اولویت‌هایشان دانست. آقامیری اعتقاد دارد حاکمیت بایستی مبانی فکری و ارزش‌های انقلاب اسلامی را در توسعه پلتفرم‌های بومی دنبال کند.

«محمدامین آقامیری»، دبیر شورای‌عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در سفر به استان آذربایجان شرقی اولین جلسه «شورای فضای مجازی استان» را برگزار کرد.

او با بیان اینکه مردم نقش ارائه‌دهنده خدمت و تولیدکننده محتوا را در فضای مجازی دارند، اعتقاد دارد مردم بازیگران اصلی در حکمرانی فضای مجازی هستند: «درصورتی‌که این موضوع در کشور به‌درستی تبیین و برنامه‌ریزی شود، می‌توانیم تحول جدی در حوزه نرم‌افزارهای فرهنگی داشته باشیم.»

آقامیری درخصوص نقش حاکمیت در این فضا گفت:

«طراحی سکوهای بومی برمبنای ارزش‌های اسلامی و ایرانی از اولویت‌های ماست. برهمین‌اساس، باید در حوزه سرویس و خدمات مبانی فکری، حکمرانی کشور در قالب‌ها تجسد و تبلور یابد. هرچقدر بتوانیم آموزش و سواد عمومی فضای مجازی را ارتقا داده و ابزارهای مورد‌نیاز در این حوزه را طراحی و تولید کنیم، امکان ارائه خدمات و محتوا توسط خود مردم را فراهم آورده‌ایم. حاکمیت بایستی مبانی فکری و ارزش‌های انقلاب اسلامی را در توسعه قالب‌ها و سکوهای بومی دنبال کند.»

نهضت تولید محتوا

رئیس مرکز ملی فضای مجازی نقش حکومت در حکمرانی فضای مجازی را زمینه‌سازی و تسهیلگری برای کنش‌های مردمی دانست و گفت: «حکمرانی باید شامل نقش فرهنگ‌سازی، آموزش و ارائه زیرساخت مناسب باشد و تولید محتوا یک کنش مردمی است؛ بنابراین باید هر استان براساس ظرفیت، نقاط قوت، ویژگی‌ها و فرهنگ بومی خود نهضت تولید محتوا ایجاد کند.»

او با تأکید بر اهمیت گستره فضای مجازی در زندگی مردم، بر شکاف بین‌نسلی تأکید کرد و اظهار داشت: «نزدیک به 32 میلیون نفر کاربر بازی‌های رایانه‌ای داریم که این مهم نشانگر تفاوت دیدگاه نسلی و نوع سرگرمی در دهه‌های اخیر است.»

آقامیری با اشاره به فرصت‌های اجتماعی و اقتصادی فضای مجازی در بخش دولتی تصریح کرد: «تحول دیجیتال در دو حوزه سازمانی و بخشی باید در کشور پیاده‌سازی شود که این می‌تواند با تسهیل ارائه خدمات و شفاف‌سازی عملکرد دستگاه‌ها، فرصت‌ها و آثار اقتصادی و اجتماعی مطلوبی را به‌همراه داشته باشد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی