ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

معاون علمی رئیس‌جمهور: مشکل ورود «دیوار» به بورس را برطرف کردیم

با حمایت معاونت علمی و وزارت ارتباطات و پس از تعامل با نهادهای مربوطه

الیاس براهوئی‌نژاد
الیاس براهوئی‌نژاد منتشر شده در 15 شهریور 1404  |  23:11

«حسین افشین»، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، از برطرف‌شدن مشکل ورود «دیوار» به بورس خبر داد و گفت: «این موضوع با حمایت معاونت علمی و وزارت ارتباطات و پس از تعامل با نهادهای مربوطه، برطرف شده است.»

به گزارش دیجیاتو، پیش‌ازاین «حسام آرمندهی»، موسس دیوار، پنجم مرداد اعلام کرده بود که برای عضویت در هیئت‌مدیره شرکت خودش از سوی سازمان اطلاعات سپاه رد صلاحیت شده و کناره‌گیری‌اش از این جایگاه، شرط ورود دیوار به بورس تعیین شده است. آرمندهی در واکنش مخالفت خود را «برای حضور در بازارچه بورس تهران» اعلام کرده بود.

«محمود گودرزی»، مدیرعامل بورس تهران، نیز ششم خرداد سال جاری در پاسخ به پرسش دیجیاتو درباره علت پذیرفته نشدن دیوار در بورس گفته بود: «دیوار باید حتماً تأیید نهادهای امنیتی را بگیرد. اگر این تأییدیه را بگیرند هیچ مشکلی برای پذیرش در بورس ندارند.»

افشین توضیحی درباره نحوه برطرف‌شدن این مشکل ارائه نکرده است.

READ  بوئینگ ۷۳۷ مکس تا اواسط ۲۰۲۰ پرواز نخواهد کرد
الیاس براهوئی‌نژاد
الیاس براهوئی‌نژاد

من، الیاس براهوئی‌نژادم؛ سال‌ها حوالی «روزنامه‌نگاری» و «تکنولوژی» قدم زده‌ام و در دیجیاتو در تقاطع این دو ایستاده‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی