ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فناوری ایران

نخستین پروفایل eSIM همراه اول فعال شد

بنابر اعلام همراه اول، تاکنون بیش از نیم میلیون مشترک برای دریافت eSIM پیش‌ثبت‌نام کرده‌اند و در صف استفاده از این فناوری قرار دارند.

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۴ | ۱۹:۱۸

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان بازدید از سالن اختصاصی همراه اول در نمایشگاه الکامپ، فعال‌سازی نخستین eSIM این اپراتور با بیش از ۵۰۰ هزار پیش‌ثبت‌نام را «نقطه عطفی در مسیر تحول دیجیتال کشور» توصیف کرد.

اولین پروفایل این سرویس به‌صورت نمادین توسط «ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در غرفه این اپراتور فعال شد.

بنابر اعلام همراه اول، تاکنون بیش از نیم میلیون مشترک برای دریافت eSIM پیش‌ثبت‌نام کرده‌اند و در صف استفاده از این فناوری قرار دارند.

در حاشیه این رونمایی، وزیر ارتباطات از دیگر دستاوردهای جدید این شرکت نیز بازدید کرد. در بخش هوش مصنوعی، محصولاتی مبتنی بر مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) مانند «پارسی‌شیلد» (مدل بومی پاسخگویی امن)، «شهرزاد» (داستان‌ساز مصور) و «نگارگر» (ابزار تصویرسازی مبتنی بر متن) معرفی شدند.

همچنین راهکارهای نوین در حوزه شبکه 5G و 5G اختصاصی (Private 5G) و مگاپروژه مدیریت هوشمند انرژی از دیگر پروژه‌هایی بودند که در این بازدید به نمایش گذاشته شدند.

نیما زند

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی