چگونه جهت ثبت نام و خریداری تلفن ثابت اقدام کنیم؟
شرکت مخابرات در راستای افزایش رضایت مشتریان، اقدام به ارائه غیرحضوری برخی خدمات تلفن و اینترنت کرده است. ثبت نام تلفن ثابت به صورت غیرحضوری یکی از همین خدمات است که در ادامه با فرآیند ...
شرکت مخابرات در راستای افزایش رضایت مشتریان، اقدام به ارائه غیرحضوری برخی خدمات تلفن و اینترنت کرده است. خرید خط تلفن ثابت به صورت غیرحضوری یکی از همین خدمات است که در ادامه با فرآیند آن آشنا میشویم.
اگرچه افراد دیگر مانند گذشته تمایلی به خرید تلفن ثابت ندارند، اما برخی برای محل کار خود یا جهت استفاده از اینترنت ADSL نیاز به خریداری تلفن ثابت دارند. شرکت مخابرات نیز در راستای تسهیل ارائه خدمات به مشتریان، امکان خرید خط تلفن ثابت مخابرات به صورت آنلاین را فراهم ساخته است. برای اطلاع از چگونگی دریافت قبض تلفن ثابت میتوانید مطلب دیگر دیجیاتو را مشاهده نمایید. همچنین شما را برای پیگیری قطعی تلفن ثابت راهنمایی کردهایم.
جهت درخواست خط تلفن ثابت کافی است به سامانه «مخابرات من» مراجعه کرده و گزینه «ورود» را انتخاب کنید. همچنین نسخه اندرویدی سامانه ثبت نام تلفن ثابت در دسترس بوده و میتوانید آن را از بازار یا مایکت دریافت کنید.
جهت ورود به مخابرات من میتوانید از دو روش استفاده کنید، یا شماره موبایلی که به نام خودتان است را وارد سازید از طریق سامانه احراز هویت دولت من، فرآیند احراز هویت و ورود را پیش ببرید.
راه سادهتر درج شماره تلفن همراه و کلیک روی گزینه ورود است. سپس کد تاییدیهای به شماره موبایلتان ارسال شده و پس از درج آن میتوانید وارد سامانه شوید.
گفتنی است اگر کد تایید برایتان پیامک نشد میتوانید گزینه «دریافت کد از طریق تماس صوتی» را انتخاب کنید.
اگر برای اولین بار است که وارد سامانه مخابرات من میشوید بایستی جهت تکمیل مشخصات خود اقدام کنید. در صفحه مربوطه بایستی نام، نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، شماره شناسنامه و تاریخ تولد را درج کنید.
پس از تکمیل مشخصات خود بایستی گزینه «پیشخوان» را از نوار سمت راست انتخاب کنید. در صفحه جدید از نوار بالا گزینه «افزودن خط جدید» را انتخاب و سپس از نوار کشویی باز شده، روی «ثبت نام خط جدید» کلیک کنید.
قوانین خرید خط تلفن ثابت مخابرات
با باز شدن صفحه جدید وارد فرآیند ثبت نام تلفن ثابت مخابرات میشوید. در این صفحه مقررات و قوانین ثبت درخواست خط جدید اعلام شده و هزینه آن با احتساب مالیات، 218هزار تومان ذکر شده است.
لازم به ذکر است سن متقاضی تلفن بایستی 18 سال تمام باشد، اگرچه با ارائه گواهی حکم رشد از دادگاه نیز امکان ثبت درخواست وجود دارد. اتباع و مهاجرین خارجی در صورت دارا بودن کارت هویت صادره از استانداری محل سکونت و پروانه اقامت که از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی صادر شده و اعتبار آن به اتمام نرسیده باشد، می توانند تقاضای تلفن کنند.
تقاضای تلفن به هر تعداد و برای یک یا چند واحد بلامانع است اما دائری بیش از یک شماره تلفن در یک واحد مسکونی یا تجاری بر اساس نیاز و موافقت شرکت مخابرات و وجود امکانات فنی امکان پذیر خواهد بود.
در صورتی که نشانی محل نصب متقاضی خارج از مرز تلفنی قرار گرفته باشد، نصب و برقراری تلفن در صورت وجود امکانات فنی و پس از پرداخت هزینههای مربوط به خارج از مرز (برابر تعرفه مصوب) میسر خواهد بود.
لازم به یادآوری است جهت نصب هنگام دایر کردن تلفن نیاز به ارائه اصل و کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی است. اشخاص حقوقی نیز بایستی اصل معرفی نامه شرکت، آگهی ثبت شرکت، آخرین تغییرات اساسنامه شرکت را ارائه کنند. اتباع خارجی نیز بایستی هنگام دایر کردن تلفن، اصل و کپی گذرنامه، پروانه کار و مجوز اقامت را به کارمند مربوطه تحویل دهند.
علاوه بر موارد گفته شده، تعهداتی از متقاضی قبل و بعد از دایری تلفن ثابت گرفته میشود که ابتدا بایستی تمامی آنها را مطالعه کرده و در نهایت تیک گزینه «قوانین و مقررات را قبول دارم» زده و ادامه را انتخاب کنید.
نحوه خریداری آنلاین خط ثابت جدید
سپس نوبت به واردسازی اطلاعات اولیه میرسد که شامل انتخاب استان، شهر، نوع کاربری محلی که برای آن تقاضای تلفن ثابت میدهید و تعداد خط درخواستی میرسد.
مرحله بعدی نیز بایستی آدرس دقیق محل نصب از جمله کد پستی، پلاک، طبقه و واحد را مشخص کنید. همچنین جهت مکاتبات ضروری نیز به درج کد پستی و نشانی مکانی دیگر نیاز است.
در مرحله جدید نوبت به واردسازی اطلاعات شخصی میرسد. البته آن دست از اطلاعاتی که قبلتر وارد کردید نیاز به درج مجددشان نیست.
پس از این بایستی به مرحله بعدی رفته و تصویر شناسنامه و کارت ملی خود را بارگذاری کنید. توجه داشته باشید حجم فایلها بایستی کمتر از یک مگابایت باشد. جهت کاهش حجم عکس میتوانید از ابزارهای آنلاین کمک بگیرید.
در صفحه بعدی تمامی مشخصات وارد شده از سوی شما نمایش داده میشود که پس از بازبینی و اطمینان یافتن از صحت اطلاعات وارده، کافی است گزینه «تایید و مشاهده قرارداد» را انتخاب کنید.
در نهایت نیز قرارداد به شما نمایش داده میشود و با تایید آن، پیامکی مبنی بر ثبت موفقیت آمیز درخواست ثبت نام تلفن ثابت به همراه کد رهگیری برایتان ارسال خواهد شد.
ثبت نام خط تلفن ثابت با استفاده از کد USSD
مخابرات قصد دارد تا امکان ثبت نام خط تلفن ثابت را با استفاده از کد USSD نیز فراهم سازد. با شمارهگیری کد #2020* روی تلفن همراهتان به منوی خدمات مخابرات دسترسی پیدا میکنید.
سپس بایستی گزینه یک را انتخاب کرده و در مرحله بعد نوع تلفن شهری یا همگانی را انتخاب کنید.
در مرحله آخر نیز گزینههای امکان پیش ثبت نام و پیگیری ثبت نام نمایش داده میشود؛ اما با انتخاب گزینه یک، با پیام «در حال حاضر این خدمت در دسترس نیست» مواجه میشوید.
مشخص نیست مخابرات از چه زمانی این امکان را برای مشتریان خود فراهم خواهد ساخت.
جمع بندی
سعی کردیم مسیرهای موجود برای خرید خط تلفن ثابت مخابرات را به شما معرفی کنیم. امکان خریداری خط جدید به صورت حضوری با مراجعه به دفاتر پیشخوان نیز وجود دارد. همچنین میتوانید برای کسب و کار خود از خطوط تلفن دیجیتال استفاده کنید. ثبت نام و خریداری تلفن ثابت برای شروع هر کسب و کاری ضروری است و راهنمای خریداری تلفن ثابت در این مقاله تشریح شده است.
سوالات متداول کاربران
خریداری خط جدید تلفن ثابت با احتساب مالیات، 218 هزار تومان هزینه دارد که در سراسر کشور یکسان است.
جهت نصب هنگام دایر کردن تلفن نیاز به ارائه اصل و کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی است. اشخاص حقوقی نیز بایستی اصل معرفی نامه شرکت، آگهی ثبت شرکت، آخرین تغییرات اساسنامه شرکت را ارائه کنند.
خیر. فعلا این خدمت در دسترس نیست.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
😡 😡 یکی پاسخگو نیست
همش الکیه
من خط تلفن ثبت نام کردم پول هم ریختم
در اخ میگه تایید نشد
نهول برگشته ب حسابم نه تلفن خاصی هست برا پیگیری