ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

امنیت پلتفرم میلی در رویداد باگ بانتی «راورو» بررسی شد

در این رویداد، امنیت ۶ پلتفرم شامل «طلاین»، «میلی‌گلد»، «آبان‌تتر»، «اتراکس»، «والکس» و «نوبیتکس» در معرض محک و ارزیابی امنیتی هکرها قرار گرفت.

تحریریه دیجیاتو
نوشته شده توسط تحریریه دیجیاتو | ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۸

طبق اعلام میلی‌، این پلتفرم از آزمون کشف باگ‌های امنیتی پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلا به سلامت گذشت. میلی می‌گوید در دومین رویداد باگ‌بانتی «راورو» که با تمرکز بر امنیت سایت‌های فعال در حوزه طلا و صرافی‌های رمزارز برگزار شد، در میان پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلا بهترین عملکرد را از خود نشان داده است. این رویداد روزهای ۹ و ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ در سالن هگمتانه هتل المپیک با حضور ۵۲ هکر قانونی (کلاه‌سفید) و حمایت نهادهایی چون پلیس فتا، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، صندوق شکوفایی و نوآوری، و انجمن بلاکچین برگزار شد.

در این رویداد، امنیت ۶ پلتفرم شامل «طلاین»، «میلی‌گلد»، «آبان‌تتر»، «اتراکس»، «والکس» و «نوبیتکس» در معرض محک و ارزیابی امنیتی هکرها قرار گرفت و درمجموع ۱۵۰ آسیب‌پذیری شناسایی شد. با این حال طبق اعلام میلی، از این پلتفرم هیچ آسیب‌پذیری جدی، متوسط یا بحرانی (کریتیکال) که نیازمند پرداخت پاداش باگ‌بانتی به هکرها باشد، کشف و گزارش نشد. میلی می‌گوید در میان پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلای آب‌شده، بهترین عملکرد را از نظر استحکام و ایمنی زیرساخت‌های سامانه‌ نشان داد.

در همین ارتباط «وحید مجید»، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا، با اهدای لوح تقدیر به مدیرعامل میلی، از تعهد این پلتفرم به حفظ امنیت اطلاعات و داده‌های کاربران، رعایت استانداردهای امنیتی در حوزه خرید و فروش طلای آنلاین و بهبود مستمر زیر ساخت‌های دیجیتال تقدیر کرد.

میلی اعلام کرده به هریک از افرادی که در ارزیابی امنیتی سامانه میلی‌ مشارکت داشتند و گزارش‌ ارائه کرده‌اند، یک گرم طلا به‌عنوان هدیه اهدا خواهد شد.

تحریریه دیجیاتو

زندگی با تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی