ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس مجلس اعلام کرد: گروه ۹ نفره، مسئول نظارت بر اجرای مصوبه رفع فیلترینگ

رئیس مجلس هرگونه توافق میان دولت و پلتفرم پیام‌رسان تلگرام را تکذیب کرد.

نیما زند
نیما زند منتشر شده در 11 آبان 1404  |  09:37

«محمدباقر قالیباف»، رئیس مجلس، هرگونه توافق میان دولت و پلتفرم پیام‌رسان تلگرام را تکذیب کرد. او در پاسخ به اخطار یک نماینده مجلس، این موضوع را از اساس کذب خواند و تأکید کرد که چنین مسئله‌ای در دستور کار قرار ندارد.

این واکنش پس از تذکر شفاهی «محمد نقدعلی»، نماینده خمینی‌شهر، در جلسه علنی مجلس صورت گرفت. نقدعلی گفته بود که بر اساس شنیده‌ها، دولت توافقی را با تلگرام امضا کرده که این توافق هنوز به اطلاع شورای عالی فضای مجازی نرسیده است.

این نماینده با اشاره به اصل ۷۷ قانون اساسی، هشدار داد که هرگونه قراردادی در این سطح باید به تصویب مجلس برسد. نقدعلی همچنین اعلام کرد که اگر این توافق بدون تصویب مجلس امضا شده باشد، استیضاح وزیر ارتباطات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس مجلس در پاسخ به این اخطار، از نمایندگان خواست که اطلاعات غلط و کذب در جلسات مجلس یا پشت تریبون به مردم ندهند.

قالیباف به‌عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی توضیح داد که در این شورا یک مصوبه ۳۲ بندی به تصویب رسیده است و ابلاغ هم شده است.

او تصریح کرد که بر اساس همین مصوبه هر پلتفرم خارجی که بخواهد در داخل کشور فعالیت کند، باید ضوابط و مقررات داخلی را بپذیرد. به گفته قالیباف یک گروه ۹ نفره نیز در شورای عالی فضای مجازی برای نظارت بر اجرای این ضوابط انتخاب شده‌اند.

رئیس مجلس در پایان تأکید کرد:

«مصوبات شورای عالی فضای مجازی کاملاً روشن است. اگر پلت‌فرمی ضوابط داخلی را نپذیرد قطعاً مجوزی پیدا نمی‌کند.»

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

    خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

    دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
      مطالب پیشنهادی