ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

پزشکیان: دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند

پزشکیان فیلترینگ را بدترین چیزی دانست که کشور در حال حاضر با آن درگیر است

نیما زند
نیما زند منتشر شده در 16 آذر 1404  |  12:36

رئیس‌جمهور در مراسم روز دانشجو اعلام کرد که دستور قطع سیم‌کارت‌های سفید را صادر کرده است. به گفته او این اقدام با هدف درک وضعیت اینترنت مردم توسط کسانی انجام می‌شود که تاکنون از اینترنت بدون محدودیت استفاده می‌کردند.

به گزارش دیجیاتو، رئیس‌جمهور با اشاره به تبعیض موجود در دسترسی به اینترنت، تأکید کرد که برای درک بهتر معضل فیلترینگ، لازم است همه در شرایط برابر قرار بگیرند. پزشکیان در خصوص این تصمیم گفت:

«ما الان دستور دادیم آن‌هایی که سیم‌کارت‌هایشان سفید است، آن‌ها را هم سیاه کنند تا بفهمند آن‌هایی که سیاه هستند چه بلایی سرشان می‌آید.»

فیلترینگ؛ گرفتاری بزرگ کشور

پزشکیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود، فیلترینگ را بدترین چیزی دانست که کشور در حال حاضر با آن درگیر است.

رئیس‌جمهور با رد این رویکرد که مشکلات فضای مجازی صرفاً با دستور قابل رفع هستند، گفت:

«اگر با دستور حل می‌شد، همان روز اول دستور می‌دادیم.»

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

    خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

    دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
      مطالب پیشنهادی