ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فناوری ایران

رمزینکس: هیچ‌ نفوذی به زیرساخت‌هایمان صورت نگرفته است

رمزینکس: ادعاها درباره نفوذ به پلتفرم فاقد مبنای فنی و کاملا نادرست هستند.

الیاس براهوئی‌نژاد
نوشته شده توسط الیاس براهوئی‌نژاد تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۶:۲۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

پلتفرم رمزارزی «رمزینکس» در واکنش به شایعاتی درباره امنیت این پلتفرم، اعلام کرد که هیچ‌گونه رخنه یا نفوذی به زیرساخت‌های فنی این پلتفرم صورت نگرفته و تمامی دارایی‌های کاربران کاملاً امن و تحت حفاظت هستند.

به گزارش دیجیاتو، در بیانیه رمزینکس آمده است: «در پی اتفاقات ناگوار اخیر برای یکی از پلتفرم‌های همکار، برخی شایعات بی‌اساس درباره امنیت رمزینکس در فضای مجازی منتشر شده است. این ادعاها فاقد مبنای فنی و به‌طور کامل نادرست هستند.»

رمزینکس با تأکید بر پایداری و امنیت دارایی‌های کاربران اعلام کرده که در حال حاضر تنها برخی محدودیت‌ها در سرویس‌ها به دلیل ختلال سراسری در اینترنت کشور وجود دارد.

هک صرافی نوبیتکس در روز چهارشنبه، ۲۸ خرداد، نگرانی‌های زیادی را برای کاربران دیگر صرافی‌ها ایجاد کرده است و این نگرانی‌ها، باعث گسترش شایعات درباره امنیت این پلتفرم‌ها نیز شده است. بااین‌حال، تا این لحظه هیچ گزارش تاییدشده‌ای از نفوذ به دیگر صرافی‌های رمزارزی در دست نیست.

الیاس براهوئی‌نژاد
الیاس براهوئی‌نژاد

من، الیاس براهوئی‌نژادم؛ سال‌ها حوالی «روزنامه‌نگاری» و «تکنولوژی» قدم زده‌ام و در دیجیاتو در تقاطع این دو ایستاده‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی