ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
اجرای طرح ایجاد وقفه در اشتراک سرویس رایچت
فناوری ایران

رایچت طرح «ایجاد وقفه در اشتراک سرویس» را به اجرا گذاشت

رایچت افزایش قیمت در پکیج‌های خود را نیز تا ۱۵ اسفند‌ماه به تعویق انداخته است

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۷:۵۶

در پی اختلال‌ها و محدودیت‌های اخیر اینترنت که فعالیت بسیاری از کسب‌وکارهای آنلاین را با چالش مواجه کرده است، رایچت با هدف حمایت از کاربران و کاهش فشار مالی بر کسب‌وکارها، از اجرای طرح «ایجاد وقفه در اشتراک سرویس» خبر داد.

این طرح به کاربران امکان می‌دهد که در شرایط اضطراری، اشتراک خود را به‌صورت موقت متوقف کرده و بدون از دست رفتن اعتبار، در زمان مناسب‌تری از خدمات استفاده کنند. این اقدام در کنار تثبیت قیمت پکیج‌ها و ارائه تسهیلات پرداخت، بخشی از بسته حمایتی رایچت در شرایط فعلی است.

همچنین با توجه به فشار مضاعفی که در شرایط فعلی بر کسب‌وکارها وارد شده، این پلتفرم پشتیبانی و گفتگوی آنلاین و ارتباط با مشتریان، تصمیم گرفته است اعمال هرگونه افزایش قیمت در پکیج‌های خود را تا ۱۵ اسفند‌ماه به تعویق بیندازد.

علاوه بر این رایچت اعلام کرده که در حال فراهم‌سازی امکان پرداخت هزینه سرویس‌های رایچت به‌صورت قسطی و در چند مرحله است.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی