ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

امضای تفاهم‌نامه ۱۲ میلیاردی شاتل و دانشگاه امیرکبیر در حوزه هوش مصنوعی

شاتل از دانشجویان و اساتید دانشگاه امیرکبیر در زمینه هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

علی مومنی
نوشته شده توسط علی مومنی | ۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳

شرکت «شاتل» و دانشگاه امیرکبیر تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۱۲ میلیارد تومان برای همکاری در زمینه هوش مصنوعی امضا کردند. فرصت مطالعاتی استادان دانشگاه، کارآموزی دانشجویان و حمایت از پایان‌نامه‌ها از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

به گزارش دیجیاتو، «محمدحسن شانه‌ساززاده»، رئیس هیئت مدیره گروه شاتل، در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: «قرارداد ما با دانشگاه امیرکبیر ۱۲۰ میلیارد ریال ظرف ۳ سال است. البته این حداقل مبلغی است که در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنیم و فعالیت‌هایی که انجام خواهد شد ارزش بیشتری از این دارند.»

او همچنین گفت: «آمریکا شرایط سختی برای صادرات تجهیزات هوش مصنوعی حتی به اروپا قائل شده است. بسیاری از کشورها در دنیا به دنبال تسلط بر این حوزه هستند.»

شانه‌ساززاده ادامه داد: «یکی از اهداف مهم‌مان ایجاد پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه است تا نیازهای بازار را شناسایی کنیم. هدف دوم‌مان جلوگیری از خروج نخبه‌های کشور است. متاسفانه این سرمایه کلان کشور با فاصله کمی از پایان تحصیل و در حالی که زمان محصول دادن‌شان است از کشور خارج می‌شوند. امیدواریم بتوانیم افراد مستعد را جذب مجموعه‌‌مان بکنیم تا خدمات خوبی ارائه کنند.»

رئیس هیئت مدیره شاتل در مورد کاربردهای هوش مصنوعی در این شرکت توضیح داد: «۱۳۰۰ نفر در مراکز تماس ما فعالیت می‌کنند. زمانی که اتفاق خاصی رخ می‌دهد چند صد تماس به شکل بهمنی گرفته می‌شود و در این شرایط تنها راه پاسخ به این تماس‌ها استفاده از هوش مصنوعی است.»

تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر

«محمد جواد عامری»، معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: «دانشگاه امیرکبیر قصد دارد نیازهای صنعت را برطرف کند. در این زمینه با خیلی از وزارتخانه‌ها همکاری‌های خوبی انجام می‌دهیم. وزارت دفاع قطب هوشمندسازی کشور را دانشگاه امیرکبیر اعلام کرده است. با معادن، ذوب آهن، فولاد مبارکه پروژه‌های بسیار خوبی را پیش می‌بریم.»

عامری در مورد تفاهم‌نامه امضاشده گفت: «شرکت‌ها باید مانند شاتل نیازهای صنعتی را از طریق دانشگاه‌ها برطرف کنند. به دنبال ایجاد پژوهشکده مشترک هوش مصنوعی در دانشگاه هستیم و فرصت‌های مطالعاتی را برای استادان فراهم می‌کنیم.»

او افزود: «کارآموزی، کارورزی، کارآموزی دکترا و ارشد و حمایت از پایان‌نامه‌ها برای دانشجویان طرح‌ریزی شده است. دانشگاه امیرکبیر عزمی جدی دارد تا چنین ارتباطاتی را با صنایع دیگر نیز برقرار کند.»

«علیرضا رهایی»، رئیس دانشگاه امیرکبیر نیز بیان کرد:‌ «یکی از اهداف اصلی دانشگاه، توسعه ارتباط با صنعت است. در این مسیر کارهای زیادی انجام شده است. محوری که امروز مطرح است هوش مصنوعی است که در دنیا نیز به آن توجه زیاد می‌شود.»

رئیس دانشگاه امیرکبیر همچنین اعلام کرد سند جامع هوش مصنوعی برای شناسایی نیازهای کشور در این حوزه در مرحله تدوین قرار دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی