ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

پیامک «واریز وجه مسکن ملی» جعلی است؛ توجه نکنید

هیچ‌گونه پیامکی مبنی بر پرداخت وجه از طریق سامانه پیامکی V.maskan  تا پایان امسال ارسال نخواهد شد

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 16 اسفند 1404  |  14:14

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که پیامک درخواست وجه برای مسکن‌های حمایتی صرفاً از طریق سامانه پیامکی V.maskan ارسال می‌شود و متقاضیان به دیگر پیامک‌های دریافتی توجهی نکنند.

به گزارش ایسنا، معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در اطلاعیه‌ای درباره ارسال پیامک‌های درخواست وجه توضیح داد: «هرگونه پیامک درخواست وجه برای مسکن‌های حمایتی صرفا از طریق سامانه پیامکی V.maskan ارسال می‌شود و دریافت پیامک از دیگر سرشماره‌ها در خصوص  پرداخت وجه اعتباری ندارد.»

در این اطلاعیه تاکید شده است: «با توجه به شرایط جنگی هیچ‌گونه پیامکی مبنی بر پرداخت وجه از طریق سامانه پیامکی V.maskan  تا پایان امسال ارسال نخواهد شد.»

READ  اضافه شدن ویژگی ثبت نام برای جاماندگان در طرح کالابرگ در اپلیکیشن «بله»
ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • SadraT

    افسوس که حتی داخل شبکه پیامکی هم به سطحی از یکپارچگی و هماهنگی نرسیدیم که جلوی کلاهبرداری ها به راحتی گرفته شه.
    حتی مردم لیستی از اسامی معتبر سامانه های پیامکی ندارن.

    • Merooo

      من نمیفهمم دلیل این کارارو.واقعا نمیفهمم.90ملیون ایرانی یعنی احتیاج به ولی دارن که شما تصمیم میگیرین به چی دسترسی داشته باشن و از چی محروم بشن؟بخدا اگه طرفداری هم مونده براتون با اینکارا دارین از دست میدین

  • Mybad

    بس کنید دیگه این مسخره بازیارو

مطالب پیشنهادی