ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

تمدید مهلت پرداخت حق‌بیمه رانندگان، کارگران ساختمانی و مشاغل آزاد تا فردا

ای مهلت مربوط به حق بیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۴ است.

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 16 فروردین 1405  |  10:13

سازمان تامین اجتماعی، مهلت پرداخت حق‌بیمه برای بیمه‌شدگان خاص اعم از بیمه‌های اختیاری، صاحبان حرف و مشاغل آزاد و زیرمجموعه‌های آن، بیمه‌های توافقی، کارگران ساختمانی، رانندگان حمل‌ونقل درون و برون شهری و قالیبافان را تا پایان روز دوشنبه ۱۷ فروردین (فردا) تمدید کرده است.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی و به دنبال گزارشاتی از استمرار مشکلات شبکه اینترنت در روزهای اخیر و پیرو درخواست بیمه‌پردازان، مهلت پرداخت حق‌بیمه برای بیمه‌شدگان خاص اعم از بیمه‌های اختیاری، صاحبان حرف و مشاغل آزاد و زیرمجموعه‌های آن، بیمه‌های توافقی، کارگران ساختمانی، رانندگان حمل‌ونقل درون و برون شهری، قالیبافان و... یک بار دیگر و تا پایان روز دوشنبه ۱۷ فروردین تمدید شده است.

پیش از این یک بار مهلت پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۴ تا ۱۱ فروردین تمدید شده بود.

براین اساس، بیمه‌شدگان، می‌توانند از طریق شعب، کارگزاری‌ها و سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir در مهلت باقی‌مانده نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام کنند.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Hajar_The_Butterfly

    واو... شماها فقط پولتون براتون مهمه‌.

مطالب پیشنهادی