ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزیر اقتصاد: بسته بخشودگی جرایم مالیاتی برای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ تدوین شد

مدنی زاده: این بسته حمایتی در فرآیند اخذ مجوزهای قانونی و مصوبه دولت قرار دارد

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 2 اردیبهشت 1405  |  13:55

وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: «برای بنگاه‌های کسب‌وکار که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم آسیب دیده‌اند، بسته‌ای از امهال و بخشودگی جرائم مالیاتی در نظر گرفته می‌شود که پس از طی مراحل قانونی و مصوبه از دولت، اجرایی و به طور رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود.»

به گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی، «سیدعلی مدنی‌زاده» در بازدید از اداره‌کل امور مالیاتی استان تهران، با اشاره به اهمیت تسهیل امور مالیاتی، بر لزوم تداوم ارائه خدمات مناسب، شفاف و دقیق به مودیان تأکید کرد و خواستار پیگیری مستمر مشکلات و رفع موانع موجود در مسیر ارائه خدمات شد.

مدنی‌زاده همچنین با اشاره به آسیب‌های وارد شده به بنگاه‌های اقتصادی در جریان جنگ، اظهار داشت: «برای بنگاه‌های اقتصادی که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم دچار آسیب شده‌اند، مجموعه‌ای از امهال‌ها و بخشودگی جرائم مالیاتی در نظر گرفته شده است.»

او افزود: «این بسته حمایتی در فرآیند اخذ مجوزهای قانونی و مصوبه دولت قرار دارد و پس از نهایی شدن، به طور رسمی ازسوی سازمان امور مالیاتی اطلاع‌رسانی می‌شود.»

وزیر اقتصاد ادامه داد: بسیاری از کسب‌وکارها در دوران جنگ عملاً از کار افتاده و بدون درآمد بوده‌اند و طبیعتاً امکان پرداخت مالیات نداشته‌اند؛ از این رو تصمیم دولت برای امهال و بخشودگی‌ها می‌تواند کمک بزرگی به این واحدهای آسیب‌دیده باشد.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Maya_saysay

    به درجه ای از بینش رسیدم سیس عقاب و میمیک صورتشونو میبینم میفهمم راجب کدوم قله فتح شده میخوان الان بنوازن.

  • iran-isnt-for-iranians

    "الان یا الان؟"
    بی لیاقتای بی کفایت

  • LeGeND_ashna

    جدی کاش ولمون کنن فقط.
    ینی یه گوشه بزارن بدون هیچ خیلی پیشرفت بیشتری خواهیم داشت.

مطالب پیشنهادی