ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فناوری ایران

مدارس ابتدایی استان تهران ۲ روز مجازی شد

اجرای طرح زوج و فرد از درِ منازل

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۷:۲۰

استانداری تهران اعلام کرد به‌علت آلودگی هوا، مدارس ابتدایی تهران به‌جز  فیروزکوه و دماوند، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مجازی است. طرح زوج و فرد از در منازل نیز به اجرا گذاشته می‌شود.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، شاخص آلایندگی هوای تهران در زمان تنظیم این خبر به ۱۵۷ رسید و هوا در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌های سنی قرار گرفت.

کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی از تعطیلی مهدکودک و پیش دبستانی‌ها و غیرحضوری شدن کلاس درس مدارس ابتدایی شهر و استان تهران به استثنای شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند برای دوشنبه و سه شنبه ۶ و ۷ بهمن ماه خبر داد و اعلام کرد طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می شود.

بنا به اعلام  کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، برای فردا دوشنبه و روز سه شنبه  ششم و هفتم بهمن ماه مهدکودک و پیش دبستانی‌های شهر و استان تهران تعطیل و کلاس درس مدارس ابتدایی به استثنای شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند در دو روز آینده به صورت غیرحضوری و مجازی در بستر شاد برگزار شود.

 کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران در ادامه از اجرای طرح زوج و فرد در پایتخت از روز دوشنبه ششم بهمن ماه تا روز سه شنبه هفتم بهمن ماه خبر داد و عنوان کرد: این طرح از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از درب منازل در تهران اجرا می‌شود. برای اجرای این  طرح اتوبوس و مینی‌بوس‌های درون شهری و خوروهای امدادی، وسائط نقلیه انبوه بر و سرویس‌های مدارس دارای مجوز مستثنی هستند. ضمنا کسانی که پیش‌تر نسبت به خرید طرح اقدام کرده‌اند مکلف به تبعیت از مصوبات کارگروه هستند.

همچنین از ششم تا هفتم بهمن ماه همچنان صدور مجوزهای روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران ممنوع است.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Thunder
    Thunder | 4 روز قبل

    درخواست یک لیست از اتفاقات خوبی که در کشور میفته رو دارم.
    یک مورد هم کفایت میکنه.
    نبود؟..

  • AliLaINTERNET
    AliLaINTERNET | 4 روز قبل

    چرا فقط تهران کرجم خیلی آلوده است بعد مگه مشکلشون با راهنمایی چیه چرا فقط ابتدایی و دبیرستانیا مگه نفس و ریه ندارن

    • Braindard
      Braindard | 4 روز قبل

      پایه دبستان پر تعداد ترن، و جهت انتقال گاز به غرب و کاهش مصرف در تهران تعطیل کردن...وگرنه این آلودگی قبلا هم بود، تعطیل نکردم

مطالب پیشنهادی