ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فناوری ایران

پیش‌فروش ناموفق بلیت قطار زیر سایه قطع اینترنت؛ حضوری مراجعه کنید!

کاربران زیادی نتوانسته‌اند بلیت قطار را اینترنتی بخرند

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ | ۱۵:۲۰

روابط‌عمومی راه‌آهن سه‌شنبه ۲۳ دی‌ماه از شروع پیش‌فروش بلیت قطار برای نیمه نخست بهمن‌ماه خبر داده بود اما بسیاری از کاربران به‌خاطر قطع اینترنت و اختلال در شبکه داخلی، موفق به تهیه بلیت نشده‌اند. مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن می‌گوید کسانی که نتوانسته‌اند اینترنتی بلیت بخرند، حضوری به آژانس‌های مسافری مراجعه کنند.

به گزارش دیجیاتو و به‌نقل از خبرگزاری مهر، پیش‌فروش بلیط قطار که امروز از ساعت ۱۰ صبح آغاز شده بود، به‌خاطر قطع اینترنت و اختلال در شبکه داخلی با مشکلاتی همراه بود. کاربران زیادی در تماس با این خبرگزاری نسبت به وضعیت موجود و چگونگی تهیه بلیت انتقاد داشتند.

سید محسن طباطبایی، مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن به آن دسته از کاربرانی که موفق به تهیه بلیط نشده‌اند پیشنهاد کرده «به‌صورت حضوری به آژانس‌های مسافری مراجعه کنند».

حمید مقدسی
حمید مقدسی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی