ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آیفون 17 پرو
موبایل

قابلیت ارتباط ماهواره‌ای احتمالاً در آیفون ۱۸ پرو متحول می‌شود

اپل می‌خواهد اتصال ماهواره‌ای آیفون حتی در جیب، خودرو یا محیط‌های داخلی نیز فعال بماند.

جواد تاجی
جواد تاجی منتشر شده در ۳ خرداد ۱۴۰۵  |  ۱۸:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

اپل احتمالاً در آیفون ۱۸ پرو اتصال ماهواره‌ای را از قابلیتی مخصوص شرایط اضطراری به ابزاری روزمره تبدیل می‌کند. طبق شایعات، مودم C2 این گوشی می‌تواند از اتصال ماهواره‌ای 5G پشتیبانی کند و در این شرایط آیفون به‌صورت خودکار به ماهواره متصل می‌شود؛ بدون اینکه کاربر مجبور باشد گوشی را به‌سمت آسمان بگیرد.

اتصال ماهواره‌ای از سال ۲۰۲۲ و با معرفی آیفون ۱۴ وارد گوشی‌های اپل شد و در ابتدا بیشتر برای موقعیت‌های خطرناک و درخواست کمک اضطراری کاربرد داشت. اپل در سال‌های بعد این قابلیت را گسترش داد؛ ازجمله در سال ۲۰۲۴ که امکان ارسال پیام از طریق ماهواره را در دسترس قرار داد. حالا گزارش‌های جدید نشان می‌دهند آیفون ۱۸ پرو و آیفون اولترا ممکن است پیشرفت بزرگ‌تری در این زمینه داشته باشند.

اتصال ماهواره‌ای آیفون ۱۸ پرو با تراشه C2

طبق شایعات، آیفون‌های پرچمدار جدید اپل به مودم C2 مجهز می‌شوند. این تراشه علاوه‌بر ارائه اتصال سلولی 5G و جایگزینی مودم‌های کوالکام، ظاهراً از اتصال 5G از طریق ماهواره نیز پشتیبانی خواهد کرد.

گفته می‌شود C2 از فناوری 5G NR-NTN پشتیبانی خواهد کرد. این عبارت مخفف «New Radio Non-Terrestrial Networks» به‌معنای شبکه‌های غیرزمینی مبتنی‌بر رادیوی نوین است؛ فناوری‌ که اتصال ماهواره‌ای را با شبکه‌های سلولی 5G یکپارچه می‌کند.

هنوز مشخص نیست اپل دقیقاً این فناوری را چگونه در آیفون پیاده‌سازی خواهد کرد، اما یکی از مزیت‌های احتمالی 5G NR-NTN این است که کاربران دیگر مجبور نخواهند بود آیفون خود را به‌صورت دستی به‌سمت ماهواره بگیرند. درعوض، آیفون ۱۸ پرو می‌تواند زمانی که پوشش شبکه موبایل ضعیف است، به‌طور خودکار به اتصال ماهواره‌ای سوئیچ کند.

READ  قابلیت مسیریابی گوگل مپس برای کاربران ایرانی فعال شد

این موضوع با گزارش‌های قبلی درباره برنامه‌های اپل برای بهبود قابلیت‌های ماهواره‌ای هم‌خوانی دارد. «مارک گرمن» از بلومبرگ پیش‌تر نوشته بود اپل می‌خواهد کاربران بتوانند حتی زمانی که آیفون در جیب، خودرو یا حتی محیط داخلی قرار دارد، همچنان متصل بمانند.

اگر اپل بتواند اتصال ماهواره‌ای را در آیفون ۱۸ پرو تا این حد ساده و بدون نیاز به دخالت کاربر کند، این قابلیت از یک ابزار خاص برای شرایط اضطراری به مزیتی روزمره تبدیل خواهد شد.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (18 مورد)
  • Amour

    پیشرفت و نوآوری های صنعت موبایل روی اکثر صنایع دیگه مثل خودروسازی، پزشکی و ... تاثیر شگرفی داشته و دارد.
    در نظر بگیرید در آینده نه چندان دور نه تنها موبایل بلکه اکثر گجت ها به پوشش اینترنت یکپارچه دسترسی پیدا کنند. مهم نیست که یک دولت یا سیستم الان جلوی فناوری بایسته مهم اینه که در آینده هر کسی فناوری رو کنترل کنه قدرت رو بدست میگیره. مثل رقابت حال حاضر چین و آمریکا.
    با کنترل قدرت و تکنولوژی دنیا رو کنترل میکنن. می تونن افکار، ایدئولوژی و روایت های خودشون رو جا بندازن.
    احتمالا به زودی شاهد فراگیری اتصال به اینترنت ماهواره ای در دیگر برند ها موبایل مثل سامسونگ و همچنین بیشتر لپتاپ و تبلت ها و حتی ساعت های هوشمند هم باشیم

  • Zeus04228304

    امیدوارم زمانی که این تکنولوژی میاد
    توی ایران پارازیت نندازن
    بعدشم فکر نکنم گوشی من پشتیبانی کنه از این تکنولوژی 😭😭😭

  • T-rex

    موضوع اینترنت ماهواره ای برای تلفن های همراه دور از انتظار نیست که بزودی نه تنها آیفون که اکثر تلفن های همراه این قابلیت را ارائه کنند و به یک امکان لازم برای تلفن های همراه تبدیل گردد .
    و خبر بد برای مسئولان که سالها و میلیارد ها دلار پول و سرمایه کشور را صرف فیلترینگ و زیر ساخت اینترانت داخلی کردند و قرار است همگی به باد فنا بروند .
    یاد روز هایی افتادم که ویدئو کال و اینترنت 4g در ایران حرام بود
    البته ما همین امروز هم بعد از گذشت چند دهه متاسفانه هنوز قابلیت ویدئو کال که مستقیما باید توسط اپراتور صورت گیرد را در کشور ندارم .
    خلاصه خبر بد برای ابر ارغوانی هاااا :) بیاید این هم فیلتر کنید

  • Depraved

    آخه ببین نه که تا الان هر سال آیفون می خریدیم و ریفرش می کردیم و باش تو آینه عکس می گرفتیم و از محدودیتا و تحریما و لاک شدن اپل آی دی و پرداخت رجیستری بیشتر از سود خود اپل لذت می بردیم از این به بعد که وارداتش ممنوع میشه قراره کلی حسرت بخوریم!
    بیخیال بابا... قبل از اینم اپل تو این مملکت کارایی نداشت الان که دیگه با این قیمتا صرفا واسه مرفهین بی درده و تمام!
    البته به جز مسئولین عزیز که قطعا ورود آیفون به جیبشون آزاد خواهد بود!

  • _omid_

    مطمین باشین یا رجیستر نمیشه یا رجیستریش ۱ ملیارده

    • وحید

      داداش این قابلیت میاد که دیگه رجیستری اهمیتی نداشته باشه

  • erfvvvplus

    اگه اینطور باشه مردم هر طور شده میخرن از دست این بی اینترنتی و فیلترینگ خلاص میشن🤪

  • Khosravani013

    اگر دارک تو سل فعال شه، مدل موبایل هرچی بالا تر باشه خدمات قابل‌توجهی‌تری ارائه میده

  • M1110

    یعنی اگه مستقیم به اینترنت وصل بشه ،دیگه حتی نیاز به ریجستری هم نداره،و قیمت نجومی هم نخاهد داشت و راحت میاد حالا چه مسافرتی چه قاچاق...؟
    اهل فن جواب بدن

    • T-rex

      بحث ریجستری برای قابلیت مکالمه و اتصال به شبکه همراه است .
      برای مکالمه هنوز باید عمل ریجستری انجام بدید .
      اما اگر مکالمه رو هم ماهواره ای میکردند عالی می شد .
      ده هاست تلفن های ماهواره ای برای مکالمه وجود دارند که قابل شنود نیستند و در سراسر جهان قابل استفاده هستند اما اگر دست شخصی ببینند اتفاق های بدی برای مالک تلفن خواهد افتاد .

    • peyman17

      اپل بر خلاف استارلینک قابلیت اتصال ماهواره رو در قلمرو ایران غیر فعال کرده
      همه ایلان ماسک نیستن

    • Wriothesley

      اگه اینجوری بشه که سودی نمیبرن نتش هم قطع نمیشه برسه خط تولید اینجا ممنوعش میکنن باید مثل استارلینک حواست باشه کسی نفهمه پس قطعا به همین دلیل قیمت نجومی هم خواهد داشت دقیقا مثل قضیه استارلینک

    • AmirAgha

      دوست عزیز شما دنبال راه حل نگرد نیست

  • okeyimnotgood

    امیدوارم به زودی شاهد اینترنت ماهواره ای بر تمامی گشوی ها باشیم و از این اپراتور های +++زده راحت بشیم
    و قطعا همین با این سرعت تکنولوژی که من میبینم به زودی فراگیر خواهد شد و بعدش باید التماس کنن اینترنت بگیریم نه اینترانت که اون وقت دیگه دیره

  • reza_jj

    هر کسی ایفون ۱۸ داشته باشه حتما جاسوس و منافق و دشمن در نظر میگیرن و باهاش برخورد شدید میکنن 😂😂😂

  • Bardia85

    یک دلیل دیگه برای مسئولین عزیز که وارداتش رو ممنون کنن

  • Amir_red

    حالا ورود آیفون به ایران کلا بسته شد و اگه بشه هم قاچاقی میاد

  • AXY

    حال و احوال مسئولین فیلتر گر خوبین ؟ فیلتر دیگه جواب نمیده بترسید از اون روز که اینترنت ورودی از سر پر های خودتون نباشه

مطالب پیشنهادی