ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تأخیر در تولید آیفون فولد
موبایل

مشکل در خط تولید آیفون فولد؛ برنامه عرضه در پاییز ۲۰۲۶ پابرجاست

تولید آیفون فولد با تأخیر مواجه شده، اما اپل ظاهراً همچنان قصد دارد اولین گوشی تاشوی خود را در پاییز ۲۰۲۶ روانه بازار کند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تولید اولین گوشی تاشوی اپل با مشکلاتی مواجه شده و از برنامه زمان‌بندی عقب افتاده است. بااین‌حال، گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که این گوشی همچنان برای عرضه در پاییز ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است. اگرچه تولید به مدت تقریبی یک تا دو ماه به تعویق افتاده، اما اپل هنوز هیچ‌گونه تأخیری در زمان‌بندی عرضه را به تأمین‌کنندگان خود اعلام نکرده است.

اپل در ابتدا قصد داشت تولید انبوه آیفون فولد را در ژوئن ۲۰۲۶ آغاز کند، اما اکنون این تاریخ به اوایل ماه آگوست موکول شده است. برخی شایعات حاکی از آن است که اپل در مرحله «تست اعتبارسنجی مهندسی» یا به اختصار EVT که دستگاه هم‌اکنون در آن قرار دارد، با مشکلات تولیدی بیشتر از حد انتظار روبه‌رو شده است. البته منابع دیگری نیز معتقدند که این مشکلات منجر به تأخیر در زمان عرضه نهایی نخواهد شد.

بااین‌حال، مسیر تولید همچنان طولانی است. پیش از رسیدن به مرحله تولید انبوه، آیفون فولد باید مراحل مهم دیگری از جمله «تست اعتبارسنجی طراحی» و «تست اعتبارسنجی تولید» را نیز با موفقیت پشت سر بگذارد.

تأخیر در تولید آیفون فولد

هفته گذشته، نشریه ژاپنی Nikkei ادعا کرد که تأخیرهای مهندسی ممکن است عرضه آیفون فولد را تا سال ۲۰۲۷ به تعویق بیندازد. در مقابل، «مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ، معتقد است که این گوشی تاشو همچنان در مسیر درست قرار دارد و «تقریباً هم‌زمان» یا مدت کوتاهی پس از معرفی مدل‌های آیفون ۱۸ پرو در سپتامبر ۲۰۲۶ روانه بازار خواهد شد.

گزارش اخیر درواقع نقطه تلاقی این دو شایعه متفاوت است. این گزارش تأیید می‌کند که اگرچه در فاز آزمایش‌ها تأخیری رخ داده است، اما تیم اپل احتمالاً می‌تواند این عقب‌ماندگی را در مرحله تولید انبوه جبران کند و به برنامه زمان‌بندی پاییز پایبند بماند.

تأخیر در جدول زمانی تولید انبوه می‌تواند به کمبودهای جدی در زنجیره تأمین منجر شود و به احتمال زیاد، موجودی آیفون فولد در زمان عرضه بسیار محدود خواهد بود. تجربه نشان داده است وقتی در اوایل چرخه توسعه یک آیفون جدید شایعاتی درباره مشکلات تولید به گوش می‌رسد، معمولاً با کمبود شدید دستگاه در زمان عرضه مواجه می‌شویم؛ به‌طوری‌که تمام موجودی اولیه در همان دقایق نخست پیش‌خرید به فروش می‌رسد.

براساس پیش‌بینی‌ها، قیمت آیفون فولد بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار خواهد بود. این دستگاه به‌عنوان اولین محصول تاشوی اپل، به یک صفحه نمایش ۵.۵ اینچی در حالت بسته و یک صفحه نمایش ۷.۸ اینچی در حالت باز مجهز خواهد شد تا تجربه کاربری کاملاً جدیدی را به اکوسیستم اپل بیاورد.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Soheil_Kombo
    Soheil_Kombo | 4 هفته قبل

    من کلا از گوشی تاشو خوشم نمیاد اگه میخوای گوشیت بزرگ باشه آیپد یا تبلت بگیر به نظر من این دو تا یعنی تبلت و گوشی تو یه جا نمیشه بخاطر همین من خوشم نمیاد

مطالب پیشنهادی