ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
مدیاتک دایمنسیتی 7450 و 7450X
موبایل

مدیاتک از دایمنسیتی 7450 و 7450X رونمایی کرد؛ تمرکز بر گیمینگ و گوشی‌های تاشو

این دو تراشه از نظر سخت‌افزاری مشابه هستند و فقط بازار هدف آنها تفاوت دارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

مدیاتک دو تراشه جدید از سری میان‌رده پریمیوم خود را با نام‌های دایمنسیتی 7450 و 7450X معرفی کرده است. اطلاعات این دو چیپست حالا در وب‌سایت رسمی مدیاتک منتشر شده و انتظار می‌رود در آینده نزدیک در گوشی‌های هوشمند و همچنین برخی دستگاه‌های تاشو مورد استفاده قرار بگیرند.

مشخصات دایمنسیتی 7450 و 7450X

دو تراشه جدید سری Dimensity از نظر مشخصات سخت‌افزاری شباهت بسیار زیادی به یکدیگر دارند و مدیاتک آنها را با هدف بهبود عملکرد در حوزه‌های گیمینگ، هوش مصنوعی، دوربین و اتصال طراحی کرده است. این پردازنده‌ها با فرایند ۴ نانومتری تولید شده‌اند و از یک پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای بهره می‌برند.

در این پردازنده‌ها چهار هسته قدرتمند Cortex-A78 با حداکثر فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز در کنار چهار هسته کم‌مصرف Cortex-A55 قرار گرفته‌اند. وظیفه پردازش‌های گرافیکی نیز بر عهده پردازنده گرافیکی Arm Mali-G615 MC2 است.

مدیاتک همچنین در این تراشه‌ها از نسل ششم واحد پردازش عصبی (NPU) خود استفاده کرده است که می‌تواند تا ۷ درصد عملکرد بهتری نسبت به نسل قبل ارائه کند و درعین‌حال بهره‌وری وظایف مرتبط با هوش مصنوعی روی دستگاه، از جمله قابلیت‌های مبتنی بر دوربین را افزایش دهد.

در بخش گیمینگ، این چیپست‌ها به فناوری MediaTek HyperEngine و نسخه 3.0 از Adaptive Gaming Technology مجهز شده‌اند. این فناوری‌ها برای ایجاد تعادل میان عملکرد و مصرف انرژی در طول اجرای بازی‌ها طراحی شده‌اند تا تجربه‌ای پایدارتر در بازی‌های موبایلی فراهم شود.

از نظر ارتباطات نیز تراشه‌های جدید مدیاتک از Wi‑Fi 6E، بلوتوث 5.4 و شبکه 5G پشتیبانی می‌کنند. حداکثر سرعت دانلود در شبکه 5G در این تراشه‌ها به 3.27 گیگابیت‌برثانیه می‌رسد.

در بخش دوربین، هر دو پردازنده از طریق پردازشگر سیگنال تصویر Imagiq 950 امکان پشتیبانی از سنسورهایی تا وضوح ۲۰۰ مگاپیکسل را فراهم می‌کنند. این تراشه‌ها همچنین قابلیت ضبط ویدیو 4K HDR، کاهش نویز سخت‌افزاری و پشتیبانی از فرمت تصویری Google Ultra HDR را ارائه می‌دهند.

از نظر نمایشگر نیز دایمنسیتی 7450 و دایمنسیتی 7450X از پنل‌هایی با وضوح WFHD+ و نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند و درصورت استفاده از نمایشگر Full HD+ امکان دستیابی به نرخ ۱۴۴ هرتز نیز وجود دارد. هر دو تراشه از حافظه‌های رم LPDDR5 و LPDDR4X پشتیبانی می‌کنند و سرعت حافظه در آنها می‌تواند به 6400 مگابیت‌برثانیه برسد. در بخش ذخیره‌سازی نیز امکان استفاده از استانداردهای UFS 2.2 و UFS 3.1 فراهم شده است.

تفاوت دایمنسیتی 7450 و دایمنسیتی 7450X

با وجود شباهت بسیار زیادی که در مشخصات اصلی این دو چیپست وجود دارد، نسخه دایمنسیتی 7450X با هدف استفاده در گوشی‌های تاشو طراحی شده است. مدیاتک اعلام کرده این تراشه از قابلیت نمایشگر دوگانه برای گوشی‌های تاشوی فلیپ پشتیبانی می‌کند که امکان مدیریت همزمان نمایشگر بیرونی و داخلی دستگاه را فراهم می‌کند.

همین تفاوت کوچک اما مهم نشان می‌دهد Dimensity 7450X احتمالاً بیشتر برای گوشی‌های تاشویی مانند موتورولا Razr 70 در نظر گرفته شده است، در‌حالی‌که نسخه استاندارد Dimensity 7450 احتمالاً در گوشی‌های معمولی با تمرکز بر تجربه گیمینگ و چندرسانه‌ای مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Ferrari
    Ferrari | ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

    جالبه خواستم از داکر برای مدیریت بهتر کانتینرها پروژم استفاده کنم
    موقع ساخت ایمیج دیدم ارور داد یادم افتاد نت قطعه ولی سایت داکر بازه 😂💔
    بعد وضعیت خبرها شده پیشرفت کشورهای دیگه
    منه دانشجو 500 تومان 1 میلیون چطوری بیارم برای ی کانفیگ بتونم کارمو باهاش راه بندازم درحالی که نمیتونم همین پول رو در بیارم وقتی کاری نیست
    گفتم با یادگیری 4 تا زبان 2 تا فریمورک فول استک بشم نقضی در کارم نباشه ولی با قطعی اینترنت همین مهارتام بدرد جرز روی دیوار میخوره

  • mor_tbz
    mor_tbz | ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

    درباره داریاباند ۳ هم پیگیری کنید، گفته بودن سه ماهه اول سال ۲۰۲۶ ولی خبری نشد
    حداقل مشخصات احتمالیش رو بگن

مطالب پیشنهادی