ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اسنپدراگون 8 نسل 5
موبایل

کوالکام شاید اسنپدراگون 8 نسل 5 و الیت 2 را با هم معرفی کند

آیا کوالکام برای اولین‌بار برندهای Gen و Elite را برای تراشه‌های پرچمدار خود به‌کار می‌برد؟

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۰

براساس تازه‌ترین اطلاعات منتشر شده، کوالکام قصد دارد در پاییز امسال طرحی بزرگ‌تر و فراتر از پیش‌بینی‌ها را دنبال کند. درحالی‌که این شرکت قبلاً از نام‌گذاری جدیدی با عنوان اسنپدراگون 8 الیت استفاده کرده بود، اکنون به‌نظر می‌رسد قصد دارد تراشه‌ای دیگر با نام اسنپدراگون 8 نسل 5 را نیز روانه بازار کند.

این دو تراشه، اگرچه از نظر عملکرد سطح بالایی دارند، اما از لحاظ ساختاری کاملاً از یکدیگر متمایز خواهند بود. گزارش‌ها حاکی از آن است که مدل اسنپدراگون 8 نسل 5 با کد SM8845 شناخته می‌شود، درحالی‌که 8 الیت 2 با کد SM8850 درحال توسعه است. این موضوع به‌معنای به‌کارگیری هم‌زمان دو برند Gen و الیت برای اولین‌بار در محصولات کوالکام است.

احتمال رونمایی همزمان اسنپدراگون 8 نسل 5 و الیت 2 توسط کوالکام

اما کوالکام به همین دو تراشه بسنده نمی‌کند. منابع آگاه می‌گویند این شرکت قصد دارد سری اسنپدراگون 8s را هم با معرفی مدل جدیدی تحت عنوان 8s نسل 5 ادامه دهد. این اتفاق شاید باعث سردرگمی در میان کاربران و تولیدکنندگان شود، چراکه کوالکام پیش‌تر استفاده از نام‌گذاری نسل‌محور را برای پرچمداران خود کنار گذاشته و به برند الیت روی آورده بود.

احتمال رونمایی همزمان اسنپدراگون 8 نسل 5 و الیت 2 توسط کوالکام

استفاده مجدد از ترکیب دو سیستم نام‌گذاری Gen و Elite شاید برای برخی کاربران سردرگم‌کننده به‌نظر برسد، اما به‌نظر می‌رسد که این رویکرد با اهداف مشخصی در سطح بازاریابی یا تمایز محصول اتخاذ شده است. تراشه SM8845 که پیش‌تر با نام‌هایی مانند 8 Plus یا 8s Elite مطرح شده بود، از نظر توان پردازشی بسیار به چیپ‌های پرچم‌دار نزدیک است، هرچند با مدل بالاتر از خود یعنی SM8850 کاملاً هم‌رده محسوب نمی‌شود.

با معرفی جداگانه این دو محصول، کوالکام می‌تواند جایگاه تراشه‌های رده‌بالای خود را واضح‌تر مشخص کند که در شرایط رقابت شدید با مدیاتک و سازندگان تراشه‌های اختصاصی مانند سامسونگ و گوگل اهمیت بیشتری یافته است.

انتظار می‌رود جزئیات کامل این رویکرد در جریان رویداد سالانه Snapdragon Summit که بین 23 تا 25 سپتامبر (1 تا 3 مهر) برگزار می‌شود، به‌طور رسمی تشریح و شفاف‌سازی شود. در این مراسم، کوالکام قرار است از نسل جدید تراشه‌های لپ‌تاپی اسنپدراگون X و همچنین پرچم‌دار موبایلی آینده خود با هر نامی که باشد – چه Gen، چه الیت یا هر دو در کنار هم – رونمایی کند.

مهدی فروغی

فارغ‌التحصیل شیمی دانشگاه تهران و ارشد زبان انگلیسی، اما عشق اصلیم سینماست؛ دنیایی که همیشه در آن غرق می‌شوم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی