ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ریلمی
موبایل

ریلمی از موبایلی با باتری 15000 میلی‌آمپرساعتی و اولین گوشی کولردار جهان رونمایی کرد [تماشا کنید]

این دو دستگاه مفهومی هستند و هنوز مشخص نیست که به بازار عرضه شوند؛ اما ویژگی‌های جالب‌توجهی دارند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۵ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۴:۴۰

ریلمی در هفتمین سالگرد تأسیس خود طی یک پخش زنده در فیسبوک، از دو گوشی مفهومی جدید رونمایی کرد. یکی از گوشی‌های این رویداد به باتری 15000 میلی‌آمپرساعتی مجهز است، و غول چینی همچنین از دستگاه دیگری به‌عنوان اولین گوشی هوشمند مجهز به سیستم خنک‌کننده شبیه کولر پرده برداشت.

مهم‌‎ترین مشخصه گوشی اول، برخورداری از باتری غول‌پیکر 15000 میلی‌آمپرساعتی است که به‌گفته شرکت ریلمی، 42 درصد باریک‌تر و 68 درصد سبک‌تر از یک پاوربانک با ظرفیت یکسان است. ریلمی همچنین اعلام کرده ظرفیت این باتری تقریباً با مجموع ظرفیت باتری آیفون ۱۲ تا آیفون ۱۶ برابری می‌کند.

ضخامت گوشی تنها 8.89 میلی‌متر و ضخامت خود باتری 6.48 میلی‌متر عنوان شده است. این باتری با فناوری آند سیلیکون ساخته شده و چگالی انرژی 1200 وات‌ساعت بر لیتر دارد که ریلمی آن را بالاترین چگالی انرژی باتری در جهان می‌داند.

ریلمی ادعا کرده با یک بار شارژ کامل، این باتری می‌تواند تا 5 روز استفاده عادی را فراهم کند و در حالت پرواز این میزان به 3 ماه خواهد رسید. همچنین طبق ادعای ریلمی، کاربر با یک بار شارژ قادر به تماشای 25 فیلم پشت‌سرهم یا 30 ساعت بازی خواهد بود.

معرفی اولین گوشی کولردار جهان توسط ریلمی

گوشی دیگری که در این رویداد نمایش داده شده «Chill Fan» نام دارد که به‌عنوان اولین «گوشی کولردار جهان» معرفی شده است. این گوشی مفهومی از سیستم خنک‌کننده VC با مساحت 7700 میلی‌مترمربع، فن فعال و همچنین خنک‌کننده ترموالکتریک (TEC) بهره می‌برد.

ریلمی می‌گوید این ترکیب می‌تواند دمای دستگاه را تا 6 درجه سانتی‌گراد کاهش دهد؛ یعنی دو تا سه برابر بیشتر از سیستم‌های VC رایج آن را خنک می‌کند. این گوشی همچنین با قاب پشتی IceSense Ultra عرضه می‌شود که تغییر رنگ آن میزان کاهش دما را نمایش می‌دهد.

البته درنهایت باید اشاره کنیم که هر دو محصول معرفی‌شده مفهومی هستند و فعلاً برنامه‌ای برای عرضه آنها به بازار وجود ندارد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی