ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رونمایی از طراحی ردمی K80 اولترا و ردمی K Pad
موبایل

طراحی ردمی K80 اولترا و ردمی K Pad به‌نمایش گذاشته شد؛ زمان عرضه نامعلوم

ردمی هنوز تاریخ عرضه رسمی ردمی K80 اولترا و K Pad را اعلام نکرده است.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۶:۰۰

پس از مدت‌ها انتظار، طراحی ردمی K80 اولترا و ردمی K Pad رونمایی شده، اما زمان عرضه هنوز نامعلوم است.

براساس گزارش‌ها، هفته گذشته ردمی اعلام کرد قصد دارد گوشی پرچم‌دار ردمی K80 اولترا و تبلت گیمینگ جمع‌وجور ردمی K Pad را اواخر این ماه در چین معرفی کند. اگرچه این برند پیشتر به عرضه این 2 محصول اشاره‌هایی کرده بود، تا امروز نه تاریخ دقیق عرضه نه طراحی آنها را رسماً نشان نداده بود. امروز بالاخره پوستری رسمی منتشر شد و اولین تصویر از طراحی این 2 دستگاه را نشان داد.

رونمایی از طراحی ردمی K80 اولترا و ردمی K Pad

در تصویر منتشر شده، ردمی K80 اولترا و ردمی K Pad با رنگ سبز و ظاهر مات دیده می‌شوند. ردمی K80 اولترا دارای ماژول دوربین گرد است که شباهت زیادی به نسخه‌های پیشین، ردمی K80 و K80، پرو دارد که نوامبر 2024 معرفی شدند. با نگاه دقیق‌تر به بخش دوربین، مشخص می‌شود ردمی K80 اولترا به سیستم دوربین دوگانه 50 مگاپیکسلی مجهز شده که از لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) پشتیبانی می‌کند.

رونمایی از طراحی ردمی K80 اولترا و ردمی K Pad

طراحی پشت ردمی K Pad بسیار ساده و مینیمالیستی است و فقط یک دوربین همراه فلاش LED روی آن قرار دارد. طبق گزارش‌ها، این تبلت در رقابت مستقیم با محصولات مشابهی مثل آیپد مینی 7، Red Magic Gaming Tablet 3 Pro و Lenovo Legion Y700 (نسل 4) قرار خواهد گرفت.

اخیراً هر 2 دستگاه در بنچمارک Geekbench دیده شده‌اند که نشان می‌دهد از چیپست دایمنسیتی 9400 پلاس بهره می‌برند. همچنین هر 2 دستگاه از 16 گیگابایت رم و سیستم‌عامل اندروید 15 استفاده می‌کنند.

طبق اطلاعات منتشرشده، ردمی K80 اولترا به نمایشگر 6.83 اینچی LTPS OLED با رزولوشن 1.5K مجهز خواهد بود. باتری این گوشی ظرفیت 7500 میلی‌آمپرساعت دارد و از شارژ سریع 100 وات پشتیبانی می‌کند. فریم میانی آن فلزی است و بدنه گوشی استاندارد مقاومت در برابر آب و گردوغبار IP68 را دارد.

از سوی دیگر، ردمی K Pad با نمایشگر 8.8 اینچی LCD با رزولوشن 3K عرضه می‌شود که نرخ تازه‌سازی 165 هرتز را پشتیبانی می‌کند. این تبلت از شارژ سریع 67 وات نیز بهره‌مند است.

باوجوداین، هنوز تاریخ دقیق معرفی و عرضه رسمی این 2 محصول توسط ردمی اعلام نشده و باید منتظر اخبار بیشتر شرکت باشیم.

مهدی فروغی

فارغ‌التحصیل شیمی دانشگاه تهران و ارشد زبان انگلیسی، اما عشق اصلیم سینماست؛ دنیایی که همیشه در آن غرق می‌شوم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی