ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آیفون
موبایل

دونالد ترامپ: اگر آیفون در آمریکا تولید نشود، اپل باید حداقل 25 درصد تعرفه بپردازد

رئیس‌جمهور آمریکا در پی افزایش تولید آیفون در هند، از اپل خواسته تا تولید این گوشی‌ها را به خاک آمریکا منتقل کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۶:۰۰

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که هفته گذشته گفته بود تمایلی به تولید آیفون در هند ندارد، حالا در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» اعلام کرده اگر اپل تولید آیفون‌های فروخته‌شده در آمریکا را به داخل این کشور منتقل نکند، با تعرفه‌ای «حداقل 25 درصدی» مواجه خواهد شد.

ترامپ در پست خود نوشته است:

«مدت‌ها پیش به تیم کوک اطلاع دادم که انتظار دارم آیفون‌هایی که در ایالات متحده به فروش می‌رسند، در همین کشور تولید و مونتاژ شوند، نه در هند یا جای دیگری. اگر این اتفاق نیفتد، اپل باید حداقل 25 درصد تعرفه به آمریکا پرداخت کند. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!»

پست جدید تراپ در TRUTH

تهدید ترامپ باعث شد سهام اپل در معاملات پیش از شروع بازار در روز جمعه 3 درصد سقوط کند.

گسترش تولید آیفون در هند

این تهدید تنها یک هفته پس از آن مطرح شده که ترامپ در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر افزایش برنامه‌های اپل برای تولید آیفون در هند، گفته بود با تیم کوک کمی مشکل دارد. گفته می‌شود اپل به دنبال کاهش تأثیر تعرفه‌های بیشتر بر محصولات ساخت چین است و به همین منظور در حال گسترش تولید خود در هند است.

درهمین‌حال، فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرده که شرکت فاکسکان به‌عنوان شریک اصلی تولید محصولات اپل، در حال توسعه کارخانه‌ای به ارزش 1.5 میلیارد دلار در جنوب هند است. قرار است این کارخانه نمایشگر آیفون را تولید کند.

درحال‌حاضر کشور هند تحت تعرفه پایه 10 درصدی برای صادرات قرار دارد که به‌طور جهانی اعمال می‌شود. این درحالی است که واردات از چین با تعرفه‌ای 30 درصدی روبه‌رو است که می‌تواند از ماه آگوست و پس از پایان دوره تخفیف 90 روزه، باز هم افزایش یابد. البته محصولات اپل ازجمله آیفون، درحال‌حاضر عمدتاً از این تعرفه‌ها معاف هستند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی