ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
شیائومی 17 اولترا
موبایل

طراحی شیائومی 17 اولترا و اولین نمونه عکس از دوربین آن به‌نمایش درآمد

طراحی شیائومی 17 اولترا شباهت زیادی به مدل 15 اولترا دارد.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ | ۱۶:۵۵

براساس تازه‌ترین اخبار، شیائومی از طراحی گوشی 17 اولترا رونمایی کرده و اولین نمونه عکاسی دوربین آن را نیز به نمایش گذاشته است.

«شو فی» (Xu Fei)، معاون شیائومی گروپ و مدیر ارشد بازاریابی شرکت اعلام کرده که شیائومی 17 اولترا در هفته جاری وارد بازار می‌شود و دلیل عرضه زودتر آن نسبت به نسل قبل را نیز توضیح داده است. فی همچنین در ویدیویی برای نخستین‌بار طراحی این گوشی را به‌نمایش گذاشته است.

رونمایی از طراحی گوشی شیائومی 17 اولترا

طبق گزارش‌ها، مدل نمایش‌داده‌شده در این ویدیو دارای رنگ سفید ساده و ظاهری مینیمال است که حسی مینیمالیسمی و متعادل را القا می‌کند. در پشت دستگاه، یک ماژول دوربین بزرگ و دایره‌ای شکل در مرکز قرار گرفته و لوگوی لایکا در وسط این ماژول دایره‌ای تعبیه شده است.

در بالای ماژول، دو فلش LED به‌صورت متقارن طراحی شده‌اند که جلوه‌ای متوازن به قاب پشتی بخشیده است. طراحی کلی گوشی شباهت زیادی به مدل 15 اولترا و دیگر گوشی‌های اولترا تولیدکنندگان چینی دارد و این انتخاب عمدتاً به دلیل نیاز برای جادادن سخت‌افزارهای پیشرفته دوربین در یک گوشی پرچمدار سطح بالا است.

در بخش دوربین، شیائومی 17 اولترا از یک سیستم سه‌گانه دوربین عقب استفاده می‌کند که حسگر اصلی آن OmniVision OV50X است. این حسگر پرچمدار با ابعاد 1 اینچ و فناوری LOFIC نسل سوم، به‌طور ویژه برای افزایش دامنه دینامیکی و بهبود عملکرد در نور کم طراحی شده است. علاوه‌بر دوربین اصلی، این گوشی شامل یک لنز پریسکوپی تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی با برند لایکا است که تقریباً 35 درصد بزرگ‌تر از ماژول به‌کاررفته در 15 اولترا است. این لنز همچنین دارای گواهی اپتیکی Leica APO است که بر کاهش رنگ‌پریدگی و افزایش وضوح به‌ویژه در زوم زیاد تمرکز دارد.

رونمایی از طراحی گوشی شیائومی 17 اولترا

شیائومی این گوشی را نخستین محصول تحت مدل «هم‌آفرینی استراتژیک» با برند لایکا معرفی کرده است که از طریق همکاری عمیق‌تر با هدف پیشبرد عکاسی شب و عکاسی تله‌فوتو انجام می‌شود. در کنار معرفی طراحی، شرکت همچنین اولین نمونه دوربین شیائومی 17 اولترا را منتشر کرده است و انتظار می‌رود به‌زودی تیزرهای بیشتری از این گوشی منتشر شود.

مهدی فروغی
مهدی فروغی

فارغ‌التحصیل شیمی دانشگاه تهران و ارشد زبان انگلیسی، اما عشق اصلیم سینماست؛ دنیایی که همیشه در آن غرق می‌شوم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی