ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
موبایل

تصویر منتسب به شیائومی 18 با شباهت زیاد به آیفون 16 پرو فاش شد

رندر کامپیوتری شیائومی 18 که ماه‌ها زودتر از رونمایی منتشر شده است، دستگاهی بسیار شبیه آیفون 16 پرو را نشان می‌دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۷:۲۶

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

وسواس تولیدکنندگان موبایل چینی نسبت به اپل و تقلید از طراحی‌های این شرکت بر هیچ‌کس پوشیده نیست. به‌تازگی رندری فاش شده است که ظاهراً طراحی شیائومی 18 را نشان می‌دهد. اما طراحی این گوشی شباهت بسیار زیادی به آیفون اپل دارد.

اگرچه هنوز زمان زیادی تا معرفی شیائومی 18 باقی مانده است و شاید این تصویر واقعی نباشد، اما تصویری که از سوی یک منبع چینی منتشر و به پرچمدار آتی شیائومی نسبت داده شده، شباهتی بی‌بدیل به آیفون 16 پرو دارد. در ادامه تصویر کامپیوتری نسخه سفیدرنگ این دستگاه را می‌بینید.

تقلید شیائومی 18 از آیفون اپل؟

در طراحی این دستگاه به‌وضوح از عناصر طراحی آیفون سال ۲۰۲۴ الهام گرفته شده است. جزیره ماژول دوربین شبیه گوشی پرچمدار اپل است، اما اندازه آن اندکی بزرگ‌تر به‌نظر می‌رسد. درجه خمیدگی گوشه‌های دستگاه هم بسیار شبیه آیفون 16 پرو است. در واقع، اگر برند شیائومی و لایکا را از روی این دستگاه حذف کنید و آن را به یک آدم عادی نشان دهد، شاید به‌راحتی تصویر کند که دارد به یک آیفون نگاه می‌کند.

رندر شیائومی 18
رندر منتسب به شیائومی 18

مطابق شایعات قبلی، شیائومی 18 احتمالاً نمایشگر 6.4 اینچی OLED، دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، فوق‌عریض 50 مگاپیکسلی و تله‌فوتو پریسکوپ 200 مگاپیکسلی خواهد داشت. قلب تپنده این دستگاه باید اسنپدراگون ۸ الیت نسل 6 باشد که تراشه پرچمدار آینده کوالکام خواهد بود.

البته همان‌طور که گفتیم، هنوز زمان زیادی تا معرفی شیائومی 18 باقی مانده است و شاید این گزارش درست نباشد. با توجه به اینکه پرچمدار شیائومی احتمالاً در پاییز سال آینده معرفی می‌شود، باید منتظر بمانیم تا ببینیم در ماه‌های پیش رو چه اطلاعاتی از این دستگاه منتشر خواهد شد.

گفتنی است که در یکی از جدیدترین تقلیدهای شیائومی از اپل، این شرکت امسال تصمیم گرفت نام سری پرچمدار خود را با عدد ۱۷ به‌روزرسانی کند تا با سری آیفون ۱۷ هماهنگ شود و به رقابت مستقیم با دستگاه‌های اپل برود.

ایمان صاحبی
ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی