ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شیائومی HyperOS 3
موبایل

انتشار جهانی آپدیت HyperOS 3 آغاز شد؛ ابتدا با سری شیائومی 15T

HyperOS 3 با طراحی روان‌تر و عملکرد سریع‌تر برای گوشی‌های 15T و 15T پرو عرضه شد.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۴ | ۱۳:۰۰

شیائومی رسماً انتشار جهانی HyperOS 3 را آغاز کرده است و در این مرحله سری 15T و 15T Pro به‌عنوان اولین دریافت‌کنندگان این به‌روزرسانی، تجربه‌ای سریع‌تر، روان‌تر و یکپارچه‌تر از اکوسیستم شیائومی را تجربه خواهند کرد.

شیائومی رسماً HyperOS 3، جدیدترین رابط کاربری خود بر پایه اندروید 16 را به‌صورت جهانی عرضه کرده است. این نسخه با طراحی روان‌تر، عملکرد سریع‌تر و هماهنگی بهتر بین دستگاه‌ها در اکوسیستم شیائومی همراه است. براساس گزارش‌ها، شیائومی در تاریخ 25 اکتبر از طریق حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که گوشی‌های 15T و 15T پرو اولین دستگاه‌هایی هستند که این به‌روزرسانی را دریافت می‌کنند.

شروع انتشار جهانی HyperOS 3 برای سری 15T

نسخه‌های اولیه شامل OS3.0.3.0.WOEEUXM برای 15T و OS3.0.4.0.WOSEUXM برای 15T پرو به‌صورت OTA عرضه می‌شوند و گفته شده پچ امنیتی اکتبر نیز در آنها گنجانده شده است. انتشار این آپدیت در اروپا آغاز شده و سایر مناطق به‌زودی اضافه خواهند شد. کاربران می‌توانند با مسیر Settings > About Phone > System Update، وضعیت دریافت نسخه جدید را بررسی کنند.

شروع انتشار جهانی HyperOS 3 برای سری 15T

نکته جالب این است که مدل‌های میان‌رده 15T قبل از پرچمداران شیائومی 15 و 15 اولترا که مجهز به چیپ اسنپدراگون 8 الیت هستند، به این سیستم‌عامل دسترسی پیدا کرده‌اند. 15T پرو با پردازنده Dimensity 9400 Plus نقش آزمایشی برای این پلتفرم بهبودیافته ایفا می‌کند.

طبق برنامه شیائومی، مدل‌های شیائومی 15، 15 اولترا، ردمی نوت 14 و پوکو F7/X7 در نوامبر این آپدیت را دریافت خواهند کرد و شیائومی 14، پوکو F6 و سایر مدل‌های 2024 تا اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر به HyperOS 3 مجهز خواهند شد.

HyperOS 3 با معرفی Hyper Island و عملکرد بهتر در ایجاد ارتباط میان گوشی‌ها، تبلت‌ها و گجت‌های پوشیدنی، تجربه‌ای مناسب‌تر ارائه می‌کند.

با عرضه HyperOS 3، شیائومی گامی مهم در نزدیک‌کردن تجربه نرم‌افزاری خود به iOS اپل برداشته است و دارندگان سری 15T هم‌اکنون می‌توانند ارتقا را دریافت کنند. این به‌روزرسانی تجربه‌ای یکپارچه، سریع‌تر و امن‌تر در اکوسیستم شیائومی، ردمی و پوکو ارائه می‌دهد و نشان‌دهنده تمرکز شرکت بر بهبود عملکرد و هماهنگی بین دستگاه‌ها در سطح جهانی است.

مهدی فروغی

فارغ‌التحصیل شیمی دانشگاه تهران و ارشد زبان انگلیسی، اما عشق اصلیم سینماست؛ دنیایی که همیشه در آن غرق می‌شوم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی