ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قیمت سورن پلاس دوگانه
قیمت و شرایط فروش خودرو

قیمت سورن پلاس دوگانه اعلام شد [تیر 1403]

ایران‌خودرو با ارسال دعوتنامه تکمیل وجه برای متقاضیان، قیمت سورن پلاس دوگانه را برای تیرماه 1403 اعلام کرد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۰

ایران‌خودرو با ارسال دعوت‌نامه تکمیل وجه برای متقاضیان، قیمت سورن پلاس دوگانه را برای تیرماه مبلغ 1403،500,302,000 تومان اعلام کرده است. اعلام این قیمت برای متقاضیان خرید سورن پلاس از سامانه یکپارچه با اولویت زمستان 1402 است؛ بنابراین متقاضیان برای تکمیل وجه و قطعی‌کردن خرید اتومبیل خود نیاز به پرداخت نیم‌میلیارد تومان خواهند داشت.

نگاهی به مشخصات سورن پلاس دوگانه‌سوز

سورن پلاس دوگانه برخلاف نسل فعلی این خودرو موتور EF7 را زیر کاپوت خود دارد؛ بنابراین خرید این خودرو برای افرادی که به موتور EF7‌ علاقه دارند، رضایت‌بخش خواهد بود. حداکثر راندمان پیشرانه EF7 در حالت استفاده از بنزین، 113 اسب بخار قدرت و 153 نیوتن متر گشتاور خواهد بود. با جایگزینی گاز طبیعی به‌جای بنزین، قدرت به 97 اسب‌بخار و گشتاور به 136 نیوتن‌متر کاهش می‌یابد. نخستین بار سورن پلاس دوگانه‌سوز سال 1399 به بازار معرفی شد. از آن زمان تاکنون، ایران‌خودرو در بازه‌های زمانی مختلف این خودرو را عرضه کرده است. البته روند تولید سورن پلاس دوگانه‌سوز مقطعی انجام شده است.

قیمت سورن پلاس دوگانه

جعبه‌دنده 5 سرعته دستی، مانند دیگر مدل‌های سمند، سورن و دنا معمولی، وظیفه انتقال قدرت را در سورن پلاس دوگانه‌سوز برعهده دارد. شتاب صفرتاصد رسمی این خودرو نیز 13 ثانیه اعلام شده است. مصرف سوخت ترکیبی آن 7.5 لیتر به‌ازای صد کیلومتر و حداکثر سرعت این خودرو 190 کیلومتربرساعت است. حجم صندوق عقب در نسخه‌های معمول سمند و سورن حدود 500 لیتر است اما نسخه‌های دوگانه‌سوز صندوق عقبی به حجم 350 لیتر دارند. 100 لیتر از این فضا به کپسول گاز و 50 لیتر دیگر به اتصالات کپسول گاز اختصاص یافته است.

امکانات و تجهیزات

نسخه‌های جدید سورن پلاس دوگانه‌سوز به استانداردهای 85گانه مجهز شده‌اند؛ بنابراین تجهیزاتی مانند سیستم کنترل کشش (TCS) و پایداری (ESC)، ترمز کمکی با تقویت هیدرولیکی (HBA)، سیستم کمکی حرکت در سربالایی (HSA)، سنسور باد تایر (TPMS) و نشانگر تعویض دنده (GSI) به آن‌ها اضافه شده‌اند. سنسور دنده عقب، چراغ روشنایی روز، چراغ بدرقه، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، کامپیوتر سفری، دو کیسه هوا برای سرنشینان جلو، تنظیم ۶ حالته برقی صندلی راننده و ۴ حالته سرنشین جلو، ایزوفیکس، آینه‌های جانبی تاشوی برقی، تنظیم برقی آینه‌های جانبی نیز سایر امکانات این خودرو هستند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی