ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

ساخت پرینتر سه بعدی، رویایی که می توانید به آن برسید

احتمالا تا به حال اسم دستگاه های پرینتر سه بعدی به گوشتان خورده است. اما ممکن است کمتر در مورد ساخت یک پرینتر سه بعدی شنیده باشید. در این مقاله قصد داریم که یک راهنمایی ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

احتمالا تا به حال اسم دستگاه های پرینتر سه بعدی به گوشتان خورده است. اما ممکن است کمتر در مورد ساخت یک پرینتر سه بعدی شنیده باشید. در این مقاله قصد داریم که یک راهنمایی مرحله به مرحله برای ساخت پرینتر سه بعدی در خانه را به شما ارائه دهیم. بله در خانه!

تا چند سال پیش تصور این که بتوان یک دستگاه پرینتر سه بعدی را در منزل ساخت و به خوبی یک دستگاه آماده از آن استفاده کرد واقعا به وهم و خیال بیشتر شبیه بود. اما به لطف انجام پروژه های منبع باز پرینتر سه بعدی مثل REPRAP این امکان فراهم شد که هر کسی حتی کسی که هیچ آشنایی قبلی با پرینترهای سه بعدی ندارد، بتواند با بودجه کم یکی از این دستگاه های اعجاب انگیز را در منزل یا کارگاه کوچک خود داشته باشد و یا حتی خودش از طریق خدمات پرینت سه بعدی  کسب درآمد کند.

شاید تصور کنید که ساخت یک پرینتر سه بعدی کار خیلی سخت و پیچیده ایست ولی به شما اطمینان میدهیم که در پایان این مطلب دید کاملا عملی به ساخت یک پرینتر سه بعدی خواهید داشت.

قدم اول: چیزهایی که باید یاد بگیرید:

  1. برنامه نویسی: برای این که بتوانید خودتان یک پرینتر سه بعدی بسازید باید یک آشنایی اولیه با کدنویسی داشته باشید. ما به شما زبان برنامه نویسی C را پیشنهاد می کنیم. نترسید! فقط سطح اولیه از دستورات برنامه نویس کار شما را راه می اندازد.
  2. آردوینو: یک آشنایی اولیه با برد آردوینو و مفاهیم اولیه الکترونیک می­تواند در این مسیر هیجان انگیز به شما بسیار کمک کند. چون قرار است از آردوینو در ساخت پرینتر سه بعدیتان استفاده کنید.
  3. آشنایی با مکانیزم های ساده حرکت خطی و قطعات مکانیکی باعث می­شود که درک صحیح تری از عملکرد یک دستگاه پرینتر سه بعدی داشته باشید.

نگران نباشید. برای تمامی موارد بالا منبع کاملا عملی و مناسبی برای آموزش ساخت پرینتر سه بعدی به شما معرفی می کنیم.

قدم دوم: انتخاب یک مدل کیت پرینتر سه بعدی برای ساخت

همان طور که قبلا اشاره کردیم چندین مدل پرینتر سه بعدی DIY (Do It Yourself) یا اصطلاحا پرینترهای سه بعدی که خودتان می­توانید بسازید تا به حال در دنیا معرفی شده اند. اما ما دو مدل را به شما پیشنهاد می کنیم.

  1. پرینتر سه بعدی Prusa که توسط جوزف پروسا در سال 2010 با هدف ساخت یک پرینتر سه بعدی با کمترین هزینه ساخته شد. این پرینتر سه بعدی پرطرفدارترین و شناخته شده ترین کیت پرینتر سه بعدی است که به دلیل منبع باز بودن روز به روز ارتقا پیدا کرده است. تا جایی که تبدیل به یک محصول تجاری برای کسانی شده که خودشان می خواهند یک پرینتر سه بعدی بسازند. این پرینتر سه بعدی مدلهایی با ابعاد یک مکعب 20 سانتی متری را می­تواند بسازد. هزینه قطعاتی که برای این دستگاه استفاده می کنید تقریبا 180 دلار خواهد بود.
  2. پرینتر سه بعدی Hypercube در سال 2016 برای اولین بار در سایت thingiverse توسط فردی ناشناس به صورت منبع باز معرفی شد. این پرینتر سه بعدی از لحاظ مشخصات فیزیکی به راحتی به یک مدل صنعتی و حتی یک پرینتر سه بعدی Ultimaker برابری می­کند. تمامی سازه این پرینتر سه بعدی از جنس پروفیل آلومینیوم است که زیبایی و عملکرد مثال زدنی را به آن بخشیده است. جالب اینجاست که بعضی از قطعاتی که در این پرینتر سه بعدی استفاده شده اند خود با پرینتر سه بعدی ساخته می­شوند! این پرینتر سه بعدی می­تواند قطعاتی به اندازه یک مکعب 20 سانتی متری را بسازد. هزینه قطعاتی که برای این دستگاه استفاده می کنید تقریبا 200 دلار خواهد بود.

قدم سوم: تهیه قطعات مورد نیاز و یا خرید کامل کیت

قدم بعدی تهیه تمام قطعات مورد نیازتان است.حتی باید فکر کوچکترین پیچ هایی که در ساخت پرینتر سه بعدیتان استفاده می­کنید باشید . تمامی قطعات مورد نیاز برای این پروژه و هر پروژه سخت افزاری دیگری را می توانید به صورت یکجا از صنعت بازار فروشگاه جامع قطعات، مواد و خدمات ساخت تهیه کنید. در این وبسایت علاوه بر خرید می توانید از تعداد بسیار زیادی آموزش در زمینه های فنی و انجام پروژه های جذاب نیز استفاده کنید. همچنین انواع کیت پرینتر سه بعدی را نیز می توانید از صنعت بازار تهیه کنید. که در این صورت دیگر دردسر لیست کردن و پیدا کردن قطعات مورد نیاز را نخواهید داشت و همراه محصول یک فایل آموزش تصویری قدم به قدم هم ارائه خواهد شد.

قدم چهارم: دست به آچار شدن

بالاخره آخرین قدم این هست که بعد از تهیه وسایل و قطعات مورد نیازتان شروع به ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی تان کنید. علیرغم این که آموزش کامل و قدم به قدم ساخت این دستگاه را خواهید داشت ولی باید خودتان را برای چالش هایی فراهم کنید که هر کدام به مرور به دانش شما برای ساخت یک دستگاه پرینتر سه بعدی خواهند افزود و در نهایت لذت پرینت سه بعدی با دستگاهی که خودتان ساخته اید را تجربه خواهید کرد.

و در نهایت:

اگر قصد خرید قطعات ساخت پرینتر سه بعدی یا ماشین های  CNCدارید، از صنعت بازار بازدید کنید. صنعت بازار اولین فروشگاه اینترنتی تخصصی جامع و بین رشته ای در حوزه فروش قطعات الکترونیک، قطعات رباتیک، قطعات مکانیک، مواد اولیه و خدمات نمونه سازی و ساخت است که فعالیت خود را بصورت جدی از سال 94 و با هدف "دسترسی ساده و سریع به قطعات و خدمات ساخت بصورت یکپارچه" آغاز کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی