طراحی وبسایت فروشگاهی یا خرید سایت فروشگاهی آماده ؟ کدام یک مناسب کسب و کار من است؟
با گسترش روز افزون نکنولوژی، استفاده ی افراد از وبسایت ها به ویژه برای خرید های اینترنتی بسیار بیشتر از گذشته شده است. به خصوص در کشور ما که در سال های اخیر فرهنگ خرید ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
با گسترش روز افزون نکنولوژی، استفاده ی افراد از وبسایت ها به ویژه برای خرید های اینترنتی بسیار بیشتر از گذشته شده است. به خصوص در کشور ما که در سال های اخیر فرهنگ خرید اینترنتی به خوبی رواج پیدا کرده است. با توجه به این موضوع دیگرداشتن فروشگاه فیزیکی برای صاحبان مشاغل به تنهایی کافی نیست. به همین دلیل امروزه طراحی سایت فروشگاهی یکی از اصلی ترین نیاز های فروشندگان برای گسترش کسب و کار خود در حوزه اینترنت به حساب می آید. اما شاید در ابتدای مسیر راه اندازی سایت فروشگاهی این سوال برای شما پیش آمده باشد که آیا طراحی وبسایت فروشگاهی اختصاصی برای کسب و کار من مناسب تر است یا خرید سایت فروشگاهی آماده؟
جای نگرانی نیست. در این مقاله با بررسی مزایا و معایب ساخت وبسایت فروشگاهی و خرید فروشگاه اینترنتی آماده، به شما در امر انتخاب وبسایت مناسب کسب و کارتان کمک داده میشود. اما قبل از آن اجازه دهید که ابتدا درباره اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی صحبت کنیم تا اگر هنوز هم در داشتن فروشگاه اینترنتی تردید دارید، آن را کنار گذاشته و اقدام به سفارش ساخت سایت فروشگاهی کنید. پس خواندن ادامه مقاله را به هیچ عنوان از دست ندهید.
فهرست مطالب:
۱- اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی برای کسب و کارها
۲- کدام نوع طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مناسب کسب و کار من است؟
۳- مزایای طراحی وبسایت فروشگاهی اختصاصی
۴- معایب طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی
۵- مزایای خرید سایت فروشگاهی آماده
۶- معایب خرید فروشگاه اینترنتی آماده
۵- جمع بندی
اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی برای کسب و کارها
همانطور که اشاره کردیم با توجه به تغییر شیوه زندگی افراد و استفاده ی روز افزون آن ها از فروشگاه های اینترنتی. داشتن یک سایت فروشگاه اینترنتی برای هر کسب و کاری لازم و ضروری است. زیرا اگر کسب و کارهای گوناگون در دنیای امروز اقدام به راه اندازی سایت فروشگاهی خود نکرده باشند، محکوم به از دست دادن تعداد زیادی از مشتریان هستند. همچنین کاربران مختلف برای دسترسی به محصولات و دریافت خدمات خود ابتدا آن را در اینترنت جستجو می کنند و پس از بررسی های لازم اقدام به خرید انجام می دهند. بنابراین اگر تا به این لحظه تمایلی برای طراحی وبسایت فروشگاهی نداشته اید، بهتر است از همین حالا در فکر ساخت آن باشید.
کدام نوع طراحی سایت فروشگاهی مناسب کسب و کار من است؟
انتخاب ساخت سایت فروشگاه اینترنتی مناسب، موجب عملکرد بهتر و نتیجه مطلوب می گردد. زیرا مشاغل مختلف نیازهای متفاوتی دارند. بنابراین قبل از انتخاب هر طراحی وب فروشگاهی، حتما با توجه به کسب و کار خود نیازها و اهداف خود را مشخص کنید تا بتوانید تصمیمی درست را در انتخاب شیوه طراحی سایت داشته باشید.
طراحی سایت فروشگاهی یا خرید سایت فروشگاهی؟
اگر بازه زمانی یکی از الویت های شما باشد و بخواهید فروشگاه اینترنتی خود را در زمان کوتاهی راه اندازی کنید، خرید سایت فروشگاهی آماده برای شما مناسب تر است اما اگر زمان راه اندازی سایت الویت اول شما نیست و تمایل دارید وبسایتی با امکانات و ویژگی های منحصر به فرد داشته باشید طراحی وبسایت فروشگاهی اختصاصی گزینه ی مناسبی برای شما خواهد بود. برای آنکه بتوانید تصمیمی درست در انتخاب شیوه طراحی سایت داشته باشید در ادامه به بررسی مزایا و معایب طراحی سایت فروشگاهی و خرید سایت فروشگاهی خواهیم پرداخت. بنابراین ادامه مطلب را از دست ندهید.
مزایای طراحی وبسایت فروشگاهی اختصاصی
طراحی فروشگاه اینتنرتی اختصاصی دارای مزیت های بسیار زیادی می باشد که باعث محبوبیت آن شده است. در ادامه به تعدادی از این مزایا اشاره خواهیم کرد.
۱- انعطاف پذیری بالا
ساخت وبسایت فروش آنلاین مطابق با خواسته ها و نیاز های شما صورت می گیرد. در حالی که ممکن است بسیاری از فروشگاه های آنلاین دیگر وجود داشته باشند که از یک قالب از پیش ساخته شده برای سایت خود استفاده کنند.
۲- پیشی گرفتن از رقبا
سایت فروشگاهی اختصاصی شما نسبت به سایر رقبا متمایز است زیرا به طور خاص برای شما طراحی شده است. از طرفی با پیشرفت کسب و کار شما در طول زمان تغییر آن نیز آسان تر خواهد بود.
۳- انطباق پذیری بیشتر
سازگاری با موبایل یکی دیگر از مزایای طراحی وبسایت اختصاصی فروشگاهی است. سایت ساخته شده قابلیت نمایش در هر مرورگری و دستگاهی را دارد. این در حالی است که برخی از قالب های آماده وردپرس از چنین قابلیتی برخوردار نیستند.
۴- بهینه سازی برای موتورهای جستجو
به لطف طراحی منحصر به فرد و رعایت اصول سئو از ابتدای کدنویسی پلتفرم آنلاین شما این قابلیت را دارد تا به راحتی در صفحه اول گوگل قرار گیرد. این امر به دیده شدن و افزایش ترافیک فروشگاه اینترنتی شما کمک شایانی خواهد کرد.
معایب طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی
تا به اینجا با برخی از مزایای راه اندازی پلتفرم آنلاین به صورت اختصاصی و کدنویسی شده آشنا شدیم و در ادامه به معرفی برخی از معایب این روش خواهیم پرداخت.
۱- هزینه بالاتر
این روش هزینه بالاتری را نسبت به روش های دیگر دارد. چرا که در این روش تمامی مراحل کدنویسی به وسیله یک تیم حرفه ای و متخصص صورت می پذیرد تا بهترین طراحی سایت فروشگاهی برای شما انجام گیرد.
۲- زمان بر بودن
به دلیل آنکه طراحی اینگونه از وبسایت های فروشگاهی به صورت اختصاصی و سفارشی انجام می پذیرد، و اضافه کردن ویژگی ها و امکانات متنوع و گوناگون نیازمند دانش و مهارت تیم برنامه نویسی است، زمان بیشتری را نسبت به دیگر شیوه های ساخت سات فروش آنلاین خواهد داشت.
مزایای خرید سایت فروشگاهی آماده
خرید سایت فروشگاهی آماده برای کسب و کارهای مختلف مزایای گوناگونی دارد که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.
۱- صرفه جویی در زمان و هزینه
خرید سایت فروشگاه اینتنرتی به شما این امکان را می دهد تا زمان و هزینه بسیاری را در طراحی و توسعه وبسایت خود صرفه جویی کنید. همچنین در طراحی اینگونه از سایت ها نیاز به داشتن مهارت یا دانش خاصی در زمینه کدنویسی وجود ندارد.
۲- ناوبری آسان
اینگونه از وبسایت ها معمولا دارای رابط کاریری ساده ای هستند که استفاده از آن ها برای هر فردی که آشنایی مختصری با تکنولوژی دارد آسان است. از طرفی کاربران مختلف می توانند به راحتی به بخش های مختلف سایت دسترسی داشته باشند و کالای مورد نظر خود را انتخاب و آن را خریداری کنند.
۳- بروزرسانی مداوم
یکی دیگر از مزیت های اینگونه سایت ها بروزرسانی های مداوم و پایدار آن هاست که با توجه به نیاز کاربران صورت می گیرد. در این روش برای بروز رسانی سایت خود نیاز به پرداخت هزینه ای نیست و شما به آسانی می توانید انواع افزونه ها و پلاگین هارا بر روی وب سایت خود داشته باشید.
۴- تنوع بسیار زیاد قالب ها
در سایت های آماده انواع قالب های مختلف با تنوع بسیار زیاد وجود دارد که شما می توانید هر کدام از آن ها را با توجه به نوع کسب و کار و قابلیت های مورد نظرتان برای سایت انتخاب کنید. چرا که هر فالب معمولا برای نوع خاصی از وبسایت کاربرد دارد. هرچند قالب های چند منظوره نیز وجود دارند که برای هر نوعی از سایت قابل استفاده هستند.
معایب خرید فروشگاه اینتنرتی آماده
همانطور که استفاده از این نوع از وبسایت ها دارای مزایای مختص خود است، معایبی را نیز دارا می باشد که در ادامه مطلب تعدادی از آن ها را معرفی خواهیم کرد.
۱- سرعت پایین تر
هنگامی که کاربران به وبسایتی مراجعه می کنند انتظار دارند تا سایت مورد نظر در مدت زمان بسیار کوتاهی بارگزاری شوند. سایت های آماده بر خلاف سایت های فروشگاهی اختصاصی از سرعت لود پایین تری برخوردار هستند که آن را می توان یکی از مهم ترین معایب اینگونه وبسایت ها به شمار آورد.
۲- امنیت کم تر
یکی از مواردی که می توان در طراحی اینگونه سایت ها به آن اشاره کرد، امنیت پایین آن ها نسبت به سایر روش های طراحی سایت فروش اینترنتی است. البته تنها برخی از قالب های آماده سرعت پایین تری دارند. با توجه به این موضوع قبل از انتخاب قالب مورد نظر خود جستجوهای کافی را انجام دهید تا بتوانید بهترین آن ها را انتخاب کنید.
۳- شبیه بودن به دیگر سایت ها
بسیاری از قالب های آماده شبیه یکدیگر هستند و به همین دلیل ممکن است در خرید سایت آماده، قالبی را انتخاب کنید که برای دیگر سایت ها نیز استفاده شده باشد. از طرفی به دلیل اینکه در طراحی آن ها از کدنویسی خاصی استفاده نمی شود امکان شخصی سازی به طور منحصر به فرد وجود ندارد.
جمع بندی
خسته نباشید. به انتهای مطالعه مقاله رسیده اید. در این مطلب سعی شد تا با بررسی مزایا و معایب راه اندازی فروشگاه اینترنتی اختصاصی و خرید سایت فروشگاهی به شما در انتخاب روش ساخت پلتفرم آنلاین خود یاری داده شود. در انتها اگر شما خوانندگان محترم، مزایای دیگری را در مورد سایت فروشگاهی می شناسید آن را اعلام کنید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.