ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

مدیرعامل شرکت «خانومی»: صنعت زیبایی به انتقال پیام و مخاطب وابسته است

پنجمین همایش و نمایشگاه «ایران کازمتیکا» روز دوازدهم دی‌ماه با هدف ارائه جدیدترین دستاوردها و محصولات ایرانی تولیدشده در حوزه‌‌های آریشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته در هتل المپیک تهران افتتاح شد و در بخشی ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۵

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

پنجمین همایش و نمایشگاه «ایران کازمتیکا» روز دوازدهم دی‌ماه با هدف ارائه جدیدترین دستاوردها و محصولات ایرانی تولیدشده در حوزه‌‌های آریشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته در هتل المپیک تهران افتتاح شد و در بخشی از مراسم افتتاحیه، مدیرعامل شرکت «خانومی» درباره برندینگ و بازاریابی فرآورده‌های آرایشی-بهداشتی در ایران توضیحاتی ارائه کرد.

«مسعود شاهمرادی» با بیان اینکه هر صنعتی یک دوره طلایی دارد، گفت: «دهه‌ای که از آن گذر کردیم، دوره طلایی تجارت الکترونیک بود و دهه دوم، که اکنون ما است، دوره ترکیب‌شدن صنایع قدیم و جدید، جدی‌تر است».

او نقش ایکامرس (تجارت الکترونیک) را یک حلقه در یک زنجیره ارزش دانست و گفت: «تجارت الکترونیک غیر از فروش، کانال انتقال پیام به میلیون‌ها فرد با تکرار بسیار زیاد است».

شاهمرادی در ادامه تاکید کرد که صنعت زیبایی عمیقا به انتقال پیام و مخاطب وابسته است و ادامه داد: «صنعت بیوتی به دلیل اینکه به انتقال درست برند به مخاطب احتیاج دارد، باید پیام‌هایش را به صورت گسترده و موثر به مخاطب برساند. کانال ایکامرس یکی از کانال‌های خوب است که صنعت زیبایی به‌عنوان ابزار توسعه برند به آن نگاه کند».

او ادامه داد پیش‌بینی اکونومیست در مقاله‌ای در آگوست 2022 این بوده که 5 سال آینده سهم فروش آنلاین دو برابر خواهد شد: «دلیل این موضوع این است که مردم قیمت‌ها را راحت مقایسه می‌کنند، نظرات را می‌بینند و همچنین خرید از این طریق راحت‌تر است».

به گفته مدیرعامل شرکت «خانومی»، گزارش مکنزی، به‌عنوان یکی از بهترین مشاوران بین‌المللی، نیز پیش‌بینی کرده که در سال 2027 کانال تجارت الکترونیک از 21 درصد به 26 درصد می‌رسد؛ یعنی تا سه سال دیگر، کانال تجارت الکترونیک اولین کانال عرضه محصولات زیبایی در سراسر جهان می‌شود.

اثر رژ لب و ظهور BNPLها

شاه‌مرادی در ادامه درباره مفهوم «اثر رژ لب» (lipstick effect) صحبت کرد: «زمانی که مردم حالشان خوب نیست یا رکود اقتصادی وجود دارد، صنایع شادی‌آور رشد می‌کنند و این یک اثر اقتصادی است که در کل اکوسیستم دیده می‌شود. اما این مفهوم فقط مربوط به صنعت زیبایی نیست و مثلا در شیرینی‌فروشی هم وجود دارد».

او اتفاق مهم دیگر را ظهور BNPL‌ها (buy now, pay later) دانست و گفت این موضوع هم در ایران در حال رشد است و با توجه به تجربه «خانومی» می‌توان گفت نتیجه خوبی داده است.

انتقال پیام به مخاطب؛ نقشی فراتر از فروش

شاهمرادی در ادامه تاکید کرد: «تجارت الکترونیک پیام‌های ما را با یک مکانیزم متفاوت به مخاطب می‌رساند. این موضوع را در فرایند خرید و جذب مشتری در ایکامرس می‌توان بهتر دید. در «فانل جذب» برای اولین بار به مشتری می‌گویید که مثلا یک محصول چه ویژگی‌ای دارد. اما واقعیت این است که ماجرا به این ختم نمی‌شود. پس زمانی که مخاطب وارد این فانل می‌شود، این پیام به او می‌رسد تا تبدیل به مشتری شود. یعنی فروشگاه‌های اینترنتی با تعداد و تکرار بسیار زیاد یک «پیام» را به یک فرد می‌رسانند. این نقشی فراتر از فروش است».

او در ادامه گفت بعد از بلک فرایدی، 57 میلیون بار افراد از صفحه «خانومی» بازدید کردند: «یعنی 7 میلیون و 800 اکانت بودند. صنعت زیبایی در همه جای دنیا وابسته به مدیا است و بهترین مدیا در دنیا را ایکامرس‌ها می‌چرخانند. شرکت‌های بزرگ هم در حال حاضر بودجه‌های خود را به سمت ایکامرس‌ها می‌برند و تلاش می‌کنند تجربه خلق کنند».

به گفته او ترکیب سوشیال مدیا و ایکامرس بازیگران طلایی صنعت بیوتی در سراسر جهان هستند که این موضوع در آمریکای شمالی به‌خوبی دیده می‌شود.

ساختن تصویر برندها از طریق پلتفرم‌ها

سال 97 «خانومی» وارد یک چالش جدی شد که «شاهمرادی» دراین‌باره گفت: «وقتی که ممنوعیت ورود کالای آرایشی-بهداشتی آغاز شد، تمام پلتفرم‌ها این را خبر بدی می‌دانستند اما ما از آن یک فرصت جدید خلق کردیم. امروز بیش از 85 درصد کالاها، ایرانی است.»

به گفته این متخصص برندینگ در حوزه آرایشی-بهداشتی، در طول یک سال توانسته‌اند یک برند را 20 برابر رشد دهند و به عقیده او، بسیاری از برندها تصویرشان را از طریق پلتفرم‌های اینترنتی می‌سازند.

شاهمرادی در ادامه گزارشی از عملکرد «خانومی» در بلک فرایدی 1402 که با عنوان «بلک بیوتی»، برگزار شد، ارائه داد که طبق آن در این حراج 7 روزه، بیش از 700 هزار کالا از هزار و 200 برند مختلف به فروش رسید.

هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه «ایران کازمتیکا» رویدادهای مختلفی به منظور تقویت همکاری‌های فناورانه، شبکه‌سازی کسب‌وکارها، شناسایی بازارهای صادراتی و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های متفاوت از دوازدهم دی برگزار شد که تا روز پنجشنبه، چهاردهم دی‌ماه ادامه دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی