ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

اپلیکیشن های ایرانی چگونه کسب و کارها را متحول کرده اند؟

اپلیکیشن های ایرانی بسیاری موفقی وجود دارند که روزگاری ناشناخته بودند و اما حالا هرکدام در حوزه خود، سهمی عظیمی از باراز را به خود تخصیص داده اند. قطعا ایده بیزینسی هرکدام از این کسب ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

اپلیکیشن های ایرانی بسیاری موفقی وجود دارند که روزگاری ناشناخته بودند و اما حالا هرکدام در حوزه خود، سهمی عظیمی از باراز را به خود تخصیص داده اند. قطعا ایده بیزینسی هرکدام از این کسب و کارها داستان مخصوص خود را داشته، استراتژی و فرآیند مختص خود را طی کرده و حالا با طی کردن مسیری پرپیچ و خم به جایگاهی رسیده اند که برای همه فعالان اینترنتی آشنا و کاربردی هستند.

علاوه بر آن عوامل بسیاری وجود دارند که بر پیروزی و موفقت یک کسب و کار تاثیر گذار هستند، اما در این مقاله قصد داریم نگاهی دقیق تر به اقدام طراحی اپلیکیشن اختصاصی در این کسب و کارها بیندازیم و مهم ترین ویژگی هایی که سبب می‌شود اپلیکیشن اختصاصی شما حرفه ای به نظر برسد را برای شما شرح دهیم. اما پیش از رفتن به سراغ اصل موضوع، اجازه دهید به مهم ترین سوالاتی اشاره کنیم که ممکن است ذهن شما را مشغول کرده باشدو قصد پاسخ به آنها را در ادامه داریم.

  • چه مسیرهایی برای ساخت اپ اختصاصی وجود دارند که می توانیم از آنها کمک بگیریم؟
  • مهم ترین ویژگی هایی که اپ های ایرانی موفق آنها را رعایت کردند و ار آن نتیجه گرفتند کدام  ها هستند؟
  • چگونه اپلیکیشن اختصاصی خود را متناسب با نیاز کاربر طراحی کنیم؟
  • و در پرسش آخر آیا واقعا طراحی اپلیکیشن موبایل ارزش این همه هزینه را دارد؟

وقت آن رسیده تا اپلیکیشن اختصاصی خود را برای ایده یا کسب و کارتان ایجاد کنید

در ابتدای محتوا و قبل از اینکه بخواهیم به سراغ دلایل موفقیت اپلیکیشن های ایرانی برویم، بایستی به عنوان راهنما مسیرهای موجود برای ساخت اپلیکیشن را برای شما مشخص سازیم.

مسیر اول : ساخت اپلیکیشن از طریق استخدام برنامه نویس یا فریلنسرها

اولین راهی که می‌توانید برای طراحی اپلیکیشن اختصاصی خود از آن کمک بگیرید، طراحی اپلیکلیشن از طریق برنامه نویسی است. البته که زبان های برنامه نویسی و ساختارهای متفاوتی برای ساخت اپلیکیشن وجود دارد که می‌توانید متناسب با ایده های کسب و کار و نیازهای کاربر به آنها رجوع کنید. استخدام برنامه نویسان و فریلنسرها می‌تواند طراحی صفرتاصد و اختصاصی اپ شما را پیش ببرد که البته هزینه بالایی طلب می‌کند و زمان زیادی نیاز است.

مسیر دوم : طراحی اپلیکیشن موبایل از طریق برون سپاری به شرکت ها

در این مسیر شما پروژه خود را به یکی از شرکت های طراحی اپلیکیشن واگذار می‌کنید. از  مزایای این روش علاوه بر طراحی اپ اختصاصی این است که تیم های متعدد و متخصص، ساخت هر بخش از اپ شما را برعهده می‌گیرند و یک نفر از صفرتاصد پروژه شما را انجام نمی‌دهد. این روش هم اگرچه زمان کمتری به نسبت روش قبل نیاز دارد، اما بازهم هزینه قابل توجهی را طلب می‌کند.

مسیر سوم : طراحی اپ به کمک برنامه سازها

مسیر سوم به تعبیر بسیاری از افراد مسیر ساده تری تلقی می‌شود و نیازی به آموزش ساخت اپلیکیشن به طور تخصصی نیست. در این مسیر، به کمک نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن می‌توانید در کمتر از یک الی دو روز و بدون نیاز به دانش کدنویسی و برنامه نویسی اقدام به ساخت اپ مورد نظر خود کنید. قیمت ساخت اپلیکیشن نیز در این روش بسیار کمتر است اما معمولا اپ شما به صورت اختصاصی طراحی نمی‌شود. چون از قالب های محدودتری برای توسعه استفاده خواهید کرد و امکان شخصی‌سازی محدودتری وجود دارد.

اغلب برنامه ها و اپلیکیشن های ایرانی حرفه ای روش اول و دوم را برای طراحی اپ خود انتخاب کرده اند. طراحی اختصاصی و از پایه و در نظر گرفتن بودجه های بیشتر و قابلیت های حرفه ای و شخصی سازی شده و .... از مهم ترین دلایل انتخاب این کسب و کارهای موفق محسوب می‌شود. حالا که دانستیم چگونه باید اپلیکیشن خود را طراحی کنیم قصد داریم به سراغ المان هایی برویم که برترین اپ های ایرانی به آن توجه داشتند و احتمالا می‌تواند موفقیت شما را هم تضمین کند.

ویژگی های اپلیکیشن های ایرانی موفق، که نادیده گرفتن آن ها تبعات جبران نشدنی برای شما دارد!

پیشتر اشاره کردیم که موفقیت یک کسب و کار به صدها و حتی هزارها عامل وابسته است. از مرحله ایده گرفته تا مارکتینگ و روابط عمومی و لایه‌های بیرونی‌تر! در این بخش اما بحث ما چیز دیگری است.

می‌خواهیم مهم ترین ویژگی هایی که اکثر این برندها در هنگام طراحی اپلیکیشن خود رعایت کرده اند را بازگو کنیم. نادیده گرفتن این عوامل متاسفانه شما را به شکست کسب و کار و ایده اپلیکیشنتان نزدیکتر می‌سازد. پس هنگام طراحی اپلیکیشن اختصاصی خود، به این نکات بهای بیشتری بدهید.

با طراحی واضح و شفاف المان ها رضایت کاربر را به دست آورید!

اپلیکیشن شما نبایست پیچیده یا خیلی ساده باشد. در نظر گرفتن پرسونای اپلیکیشن و شفاف بودن با او در هر بخش از المان های اپلیکیشن، به اعتماد راحت تر او کمک زیادی می‌کند. اهداف اصلی اپ شما باید در همان ابتدا مشخص شود. باید پاسخ این سوال ها برای کاربر ملموس باشد : اپ شما کدام نیاز او را رفع می‌کند؟ و چگونه می‌تواند شروع به استفاده از آن کند؟

با دسترسی آسان به بخش های مختلف، سفری جذاب برای کاربران رقم بزنید!

با طراحی اصولی و بهینه المان ها به کاربر کمک کنید از بخش های مختلف راحت‌تر عبور کند و اطلاعات مفید را به آسانی به دست آورند. در حالت ایده آل باید علاوه بر رسم نقشه ذهنی برای کابر، دیتای مورد نیازش را در کمتر از سه کلیک در اختیارش قرار دهید.

جلوه های بصری و گرافیکی خود را زیبا طراحی کنید!

المان های گرافیکی جزو اولین پارامترهایی هستند که بر تجربه کاربر اثر گذارند. استفاده از سبک مدرن و مینیمال، طراحی یکپارچه، هماهنگی پارامترها مانند دکمه ها، تصاویر، متن و ... همه از نکاتی هستند که بر درک واقعی کاربر از پلتفرم شما موثر است.

افزایش تعامل کاربران با طراحی اصولی CTA!

بهترین اپلیکیشن ها، اپ هایی هستندکه کاربران را با پلتفرم درگیر می‌سازند. استفاده از CTAهای جذاب مانند صفحات اشتراک ایمیلی و خبرنامه، دکمه های جذاب، مطالب قابل دانلود و ... به کاربران انگیزه می‌دهد تا به طور فعال با شما و اپلیکیشن تعامل داشته باشند.

حضور بیشتر کاربران در اپ به دنبال سرعت و امنیت بالا!

امنیت دیتای اپلیکیشن و همچنین کاربران در پلتفرم، نکته ای است که می‌بایست عمیقا مورد توجه شما قرار گیرد. مثلا یکی از راهکارها استفاده از گواهی HTTPS‌ به جای HTTP‌ در سرور است. رعایت دیگر نکات و مجوزی های لازم نیز به شما کمک می‌کند. علاوه بر امنیت اگر پاسخ سریع به کاربر ارائه ندهیم و حتی میلی ثانیه ها را نادیده بگیریم، تجربه کاربری مورد آسیب واقع می‌شود.

جمع بندی و نتیجه گیری

بسیار خب؛ خسته نباشید. شما به انتهای مطالعه مقاله راهکارهای موفقیت برترین اپ های ایرانی رسیدید. در این بخش می‌خواهیم در ابتدا مروری کوتاه بر مطالب ارائه شده داشته باشیم و سپس به یک پرسش مهم پاسخ دهیم.

در ابتدای این محتوا به روش های موجود برای طراحی اپلیکیشن اختصاصی کسب و کار شما اشاره کردیم که عبارتند از :

  • طراحی به کمک برنامه نویسی
  • برون سپاری طراحی اپ به شرکت های طراحی اپلیکیشن
  • ساخت اپ به کمک اپلیکیشن سازها

در مبحث بعدی، به سراغ ویژگی هایی رفتیم که بیشتر اپلیکیشن های ایرانی برتر آنها را رعایت کرده اند و نادیده گرفتن آنها می‌تواند سقوط کسب و کار شما را سریع تر رقم بزند. این ویژگی ها شامل :

  • طراحی المان ها به صورت شفاف، واضح و مشخص
  • دسترسی آسان به بخش های گوناگون
  • طراحی المان های گرافیکی با در نظر گرفتن عناصر UI و UX
  • در نظر گرفتن CTAهای اصولی و کاربردی
  • توجه به آیتم امنیت و سرعت در اپ

البته موارد و ویژگی های نامحدودی وجود دارند که نقش آنها در موفقیت و کسب درآمد اپلیکیشن شما پررنگ است. اما در این قسمت قصد داشتیم به مواردی اشاره کنیم که حیاتی‌تر هستند و امکان نادیده گرفتن آنها در هنگام اجرا بیشتر است.

اما حالا به یک سوال مهم رسیدیم؛ آیا طراحی اپلیکیشن موبایل با این حجم هزینه و جزئیات حقیقتا لازم است؟؟ اگر چه پاسخ شفاف و دقیق این سوال را باید در لایه های درونی‌تر سازمانتان پیدا کنید، اما باید اشاره کرد در فضای دیجیتالی امروزی که افراد ساعت های بیشتری به نسبت گذشته به اپلیکیشن های موبایل اختصاص می‌دهند و اپ ها جزو گزینه های ابتدایی کاربران برای رفع نیازهایشان تبدیل شده، اهمیت این موضوع بیشتر به چشم می‌آید. طراحی اپلیکیشن می‌تواند یک پل جدید بین شما و مخاطبینتان محسوب شود که در هرلحظه و هرجا، در کنارشان و آماده رفع نیاز آنها است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی