مدرسه اینورس اولین بوت کمپ «موشن دیزاین» در ایران را برگزار کرد
با همهگیری کرونا، حجم قابل توجهی از دورههای آموزشی بهصورت آنلاین برگزار شدند؛ چنین مسئلهای برای دورههای مدرسه اینورس هم صادق بود. اما بعد از آن در سال گذشته اولین بوتکمپ اینورس با موضوع استاپ ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
با همهگیری کرونا، حجم قابل توجهی از دورههای آموزشی بهصورت آنلاین برگزار شدند؛ چنین مسئلهای برای دورههای مدرسه اینورس هم صادق بود. اما بعد از آن در سال گذشته اولین بوتکمپ اینورس با موضوع استاپ موشن در یک برنامه فشرده به مدت یک هفته برگزار شد. از نتایج این برنامه آموزشی، میتوان بهراهاندازی چند استودیو توسط هنرجویان، ارائه پروژههایی با کیفیت بالا و ورود هنرجویان بهبازار کار اشاره کرد. در پی شکوفایی این نتایج ارزشمند و گرانبها،مدرسه اینورس بر این شد تا بوتکمپ موشنگرافیک را در سال ۱۴۰۲ نیز برگزار کند.
روند آموزشی بوتکمپ موشندیزاین اینورس
کارگاه آموزشی نامبرده در یک بازه زمانی ۱۴ روزه برگزار شد. هنرجویان در هفته اول بهصورت آنلاین با فرآیند ساخت موشنگرافیک آشنا شدند و پس از گروهبندی، روی اصلیترین ساختارهای یک پروژه موشندیزاین، شامل ایدهپردازی، پایپلاینهای اولیه و استوریبورد کار کردند. هفته دوم اما بهصورت حضوری برگزار شد و در طی آن، هنرجویان بهاجرای پروژههای خود مشغول شدند.
معرفی بوتکمپ و کارکردهای آن
بوتکمپ یا دوره آموزشی فشرده، روندی کوتاه اما سختگیرانه است که در طی آن، شرکتکنندگان با انجام پروژههایی که از اساتید باتجربهشان دریافت میکنند، برای ورود بهبازار آماده میشوند. تسلط بر اصول انجام و ارائه پروژه بر اساس بریف مدنظر در بازه زمانی کوتاه مدت در کنار کسب دانش و مهارتهایی بسیار ارزشمند از جمله اساسیترین مولفههایی است که بوتکمپها را از سایر دورههای آموزشی جدا میکند.
بسیاری از صاحبان کسب و کار، کارآفرینان و مدیران شرکتهای برتر و دانش بنیان در این بوتکمپها بهدنبال نیروی انسانی مستعد و مورد نیاز خود میگردند؛ به همین دلیل حضور در این دوره آموزشی، قطعا یک فرصت بسیار مناسب جهت شبکهسازی و دستیابی به موقعیتهای شغلی مناسب محسوب میشود. مدرسه اینورس علاوه بر بهروز رسانی آموزشها، بوت کمپ را بهعنوان متد آموزشی فشرده در حوزههای تخصصی آموزشی خود شامل دیزاین و تبلیغات معرفی و ارائه کرده است.
اساتید اولین بوتکمپ موشنگرافیک اینورس در سال ۱۴۰۲؛ ایمان یاری و امیرحسام میرصادقی طی تمام مراحل در کنار هنرجویان حضور داشته و روی پروژهها کار میکردند تا برای نمایش و ارائه در روز آخر آماده شوند.
انتخاب شرکتکنندگان در این بوت کمپ:
به گفته علیرضا اردوبادی موسس و مدیر عامل اینورس، هنرجویان برای شرکت در این بوتکمپ باید یک سری مهارت بهخصوص را کسب کرده باشند؛ گذراندن حداقل دو دوره آنلاینِ اینورس (افترافکت (After Effect) و Cinema 4D یا انیمیت دو بعدی) از جمله پیشنیازهای شرکت در این محسوب میشدند. هنرجویان برای شرکت در دوره مورد بحث، ابتدا باید نمونه کارهایشان را ارسال میکردند؛ تیم آموزش اینورس به همراه منتورهای این بوتکمپ پس از بررسی این نمونهها و اعمال فیلترها، شرکتکنندگان را در ۱۱ گروه ۲۱ نفره طبقهبندی کرد. گروههایی که کاملا بهشکل مجزا از یکدیگر، پروژهای جداگانه را در آخرین روز برگزاری بوتکمپ ارائه کردند.
پروژههای این بوتکمپ چطور تعیین شدند؟
مواردی همچون نیاز بازار، علاقههنرجویان و ترند بازار جهانی از جمله مواردی بودند که در انتخاب نوع پروژههای موشنگرافیک این بوتکمپ، تعیینکننده بودند. پروژههایی که به سه دسته ویدیوهای تبلیغاتی، تیتراژ فیلم و موزیک ویدیو تقسیم شدند.
علاوه بر آموزش مهارتهای فنی، تقویت سایر مهارتهای فردی/گروهی در این بوتکمپ مورد توجه قرار گرفت؛ مهارتهایی همچون:
- کار گروهی
- توانایی ارائه کار
- کیفیت بالای کار در مدت کوتاه
- بهبود ارتباط موثر
- مدیریت پروژه
- آموزش نقشه راه حرفهای
در بوتکمپ اینورس هنرجویانی از شهرهای مختلف ایران همچون اهواز، بندرعباس، بندرانزلی، اصفهان، مشهد و بیشتر، شرکت کرده بودند.
منتورهای بوتکمپ، امیرحسام یاری و امیرحسام میرصادقی سطح کیفی پروژههای شرکتکنندگان را با توجه به مدت آموزشی که دیدهاند، از منظر بصری و فضاسازی بالاتر از حد انتظار دانستند و در روز ارائه خاطرنشان کردند که درخواست انجام چنین پروژهای در مدت دو هفته شدنی نیست و مدت حداقل چهار هفته را پیشنهاد میکردند!
چالشهای بوتکمپ موشن گرافی مدرسه اینورس:
این بوتکمپ باتوجه به شرایط و مدت زمان برگزاری، آن فشار کاری قابل توجهی ایجاد میکرد؛ بهعنوان مثال، شاغل (فریلنسر) بودن هنرجویان چالشهایی همچون سختیِ برقراری ارتباط (کامیونیکیشن) را برایشان ایجاد میکرد. شرکتکنندگان اما از طریق تیم منابع انسانی اینورس، مشاوره و آموزشهایی در راستای ارتباط موثر و مفید را دریافت میکردند.
در آن سو اما چالشهای فنی قرار داشت؛ بهلطف زیرساختهایی که تیم اینورس برای شرکتکنندگان فراهم کرده بود، چالشهای فنی از جمله نیاز به رندر گرفتن و دسترسی بهاینترنت با پشتیبانی مناسب برگزارکنندگان بوتکمپ همراه و رفع شد.
علیرضا اردوبادی در پایان اعلام کرد: «باتوجه به اینکه جهان به سمت فعالیتهای آنلاین رفته اما انسانها برای ورود به بازار کار داخلی و خارجی نیاز به حضور و معاشرت با یکدیگر دارند؛ ترکیب هیبریدی از آموزش اولیه آنلاین و دورههای حضوری پاسخگوی این نیاز است.»
آموزش آنلاین سریعتر و ارزانتر است و برای بیشتر افراد کفایت میکند و دورههای حضوری برای فعالیت تخصصی، که فیلتر شده از مرحله قبل است، هنرجویان حرفهای را در فضایی شبیهسازی شده، سریعتر و کم هزینهتر برای ورود به بازار کار معرفی میکند. پیادهسازی این ترکیب و نتایج چندبار اجرای بوتکمپ هیبرید نشاندهنده مفید بودن آن برای هنرجویان، سیستم آموزشی و بازار کار است.
اختتامیه بوتکمپ «موشن گرافیک دیزاین» در مرکز همایشهای بینالمللی رایزن برگزار شد و همانند سایر رویدادهای اینورس؛ علاوهبر حضور منتورها و هنرجویان، مدرسین اینورس، متخصصین تبلیغات، بازاریابی و برندینگ و مدیران کسب و کارهای مختلف حضور داشتند و نتیجه کار هنرجویان را از نزدیک مشاهده کردند. با توجه به کیفیت بالای این پروژهها درخواست همکاری و ارتباط با هنرجویان موشن گرافیک را از تیم اینورس داشتند.
هنرجویان بوت کمپ استاپ موشن در اینورس سال ۱۴۰۲:
علیرضا غریبی، سوگل اسمعیلزاده، فاطمه رخشانی، خشایار موحدنژاد، مروارید مهبادی، مهدی صالحانی، عرفان امانیان، شقایق کمالی، محمد بیگی، ریحانه سادات حجازی، نفیسه جعفری، علی غلامرضاییزاده، مریم آقاجانی، سعید شرفخانی، محمد جواد سیف مظهری، مهشید محمدی مرام، فاطمه شاهباغی، آنژلا والی، پیمان تسلیمی، مهشاد دکمهچین، محمد پارسا حاتمی
دورههای مدرسه اینورس بهصورت ویدیوهای ضبط شده به همراه ارتباط با مدرس است که هنرجویان میتوانند از هر شهر در این دورهها شرکت کرده و آمادگی حضور در بوتکمپهای حرفهای را بهدست آورند. برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از زمان برگزاری بوتکمپهای بعدی به «سایت اینورس» مراجعه کنید یا صفحه این آموزشگاه را در شبکههای اجتماعی به آدرس inverseschool را دنبال کنید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.