برای طراحی سایت وردپرس بهتر است یا کدنویسی اختصاصی ؟
بحث اینکه وردپرس بهتر است یا کدنویسی اختصاصی مربوط به امروز نیست. سالهاست که افراد سعی میکنند به این سوال پاسخ دهند. این در حالی است که هر دوی این روشها از مزایا و معایب ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
بحث اینکه وردپرس بهتر است یا کدنویسی اختصاصی مربوط به امروز نیست. سالهاست که افراد سعی میکنند به این سوال پاسخ دهند. این در حالی است که هر دوی این روشها از مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب یکی از آنها به طور کامل به نیازها و اهداف یک کسبوکار یا یک شخص بستگی خواهد داشت. در این مقاله هر کدام را بررسی میکنیم.
وردپرس بهتر است یا کدنویسی اختصاصی سایت؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متنباز است که به خاطر رابط کاربری مناسب، افزونههای بیشمار، رایگان بودن و سهولت در استفاده از محبوبیت بسیاری برخوردار است. این در حالی است که کدنویسی اختصاصی با زبانهایی همچون پایتون هزینههای خاص خود را دارد اما میتواند دقیقا مطابق با نیازهای منحصربهفرد یک کسبوکار انجام شده و سفارشیسازیهای بسیاری روی آن اعمال کرد. در نتیجه نمیتوان گفت که کدام راهکار نسبت به دیگری برتری دارد. اگر شما هم به دنبال انتخاب بین این دو گزینه هستید، بایستی نگاهی دوباره به نیازهای خود بیندازید و بر اساس آن تصمیم بگیرید.
مزایای وردپرس
- سهولت در استفاده: وردپرس یک پلتفرم آسان و کاربرپسند است که هر کسی میتواند یک سایت با آن راهاندازی کند و نیازی به دانش فنی نیست. با این حال شما با یادگیری برنامهنویسی مرتبط با این پلتفرم میتوانید سفارشیسازیهای بیشتری داشته باشید. به طور کلی یادگیری وردپرس به زمان به بسیار کمتری نسبت به کدنویسی اختصاصی نیاز خواهد داشت.
- تطابق با اصول سئو: وردپرس با در نظر گرفتن اصول سئو طراحی شده است. از جمله این اصول میتوان به ویژگیهایی مانند بهینهسازی URL، توضیحات متا، کد تمیز، متاتگ، تطابق با تلفن همراه و ... اشاره کرد.
- عدم نیاز به یادگیری زبان انگلیسی : وردپرس شامل یک نسخه فارسی سازی شده است . بنابر این شما برای یادگیری و استفاده از وردپرس نیازی به زبان انگلیسی ندارید.
- مقیاسپذیر: با استفاده از وردپرس میتوان وبسایتهایی در اندازههای کوچک تا نسبتا بزرگ ایجاد کرد و حتی امکان ساخت سایت فروشگاهی نیز وجود دارد.
- رایگان و برخورداری از پلاگینهای زیاد: استفاده از وردپرس رایگان است. تقریبا برای هر کاری پلاگینهای رایگان در اینترنت وجود دارند که با یک کلیک میتوان آنها را نصب کرد و قابلیت های متنوعی را به وب سایت اضافه کرد.
معایب وردپرس
- سرعت پایینتر: سرعت بارگزاری وبسایتهایی که در این پلتفرم ساخته میشوند نسبت به کدنویسی اختصاصی و حرفهای پایینتر است و این موضوع روی تجربه کاربر و سئو تاثیرگذار خواهد بود.
- نیاز به بهروزرسانی مکرر: وردپرس به نگهداری و بهروزرسانی منظم نیاز دارد تا ایمنی و عملکرد آن در سطح مناسبی قرار بگیرد.
- وابستگی به افزونهها: افزونههای وردپرس میتوانند قابلیتهای بسیاری به سایت اضافه کنند اما کدنویسی ضعیف برخی افزونه ها ، ناسازگاری با دیگر افزونهها یا آسیبپذیریهای امنیتی از مشکلات آنهاست.
مزایای کدنویسی اختصاصی
- منحصربهفرد بودن: طراحی وبسایت به صورت کدنویسی اختصاصی میتواند ارزشهای منحصربهفرد شما را به مخاطب انتقال دهد. همچنین شما روی طراحی و امکانات وبسایت خود کنترل خواهید داشت و متمایز خواهید بود.
- سازگاری با اصول سئو: اگر کدنویسی سایت را به طور حرفهای انجام دهید، وبسایت شما مطابق با اصول سئو خواهد بود و در گوگل رتبههای بالاتری را به خود اختصاص خواهید داد و میتوانید ترافیک ارگانیک به دست آورید.
- امنیت بالا: اگر آموزش پایتون یا سایر زبانهای برنامهنویسی برای طراحی سایت را به خوبی یاد بگیرید میتوانید وبسایتی ایجاد کنید که از لحاظ امنیتی در سطح بالایی قرار داشته باشد. این موضوع روی سئوی وبسایت نیز تاثیرگذار خواهد بود.
- تجربه کاربری بهتر: شما به عنوان صاحب یک کسبوکار کسی هستید که بیشترین آشنایی و درک را از نیازهای مخاطبان خواهید داشت. با طراحی و کدنویسی پایتون به شکل اختصاصی میتوانید وبسایتی بسازید که بیشترین سازگاری را با مخاطب داشته باشد.
- مقیاسپذیر: اگر قصد راهاندازی یک وبسایت در حد و اندازه آمازون یا دیجیکالا داشته باشید، با استفاده از برنامهنویسی پایتون میتوانید این کار را انجام دهید. در طراحی سایت به شکل اختصاصی هیچ محدودیتی نخواهید داشت.
معایب کدنویسی اختصاصی
- نیاز به زمان زیاد: برای اینکه بتوانید یک سایت را از صفر بسازید نیاز به زمان به مراتب بیشتری نسبت به وردپرس خواهید داشت. همچنین اگر شما مسئولیت بکاند سایت را بر عهده بگیرید، نیاز به یک متخصص فرانتاند هم خواهید داشت.
- نگهداری از سایت: برای اینکه وبسایت شما همواره در بهترین حالت ممکن باشد بایستی به طور مداوم آن را بهروز نگه دارید و آپدیتهای مورد نیاز را انجام دهید.
وردپرس یا برنامه نویسی پایتون را از کجا یاد بگیریم؟
دوره های آموزشی زیادی برای آموزش پایتون و آموزش وردپرس وجود دارند . اما یکی از بهترین وب سایت ها برای دوره برنامه نویسی و طراحی سایت هدلرن می باشد . این وب سایت اقدام به ارائه دوره های آموزشی صفر تا صد و بدون پیش نیاز می کند و محتوا دوره ها مناسب ورود به بازارکار است.
در صورتی که قصد یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون و طراحی سایت با کدنویسی پایتون را دارید می توانید از آموزش پایتون هدلرن استفاده کنید که به یک آموزش جامع و صفر تا صد و مناسب بازارکار می باشد .
اگر هم قصد یادگیری وردپرس که محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است را دارید و می خواهید با استفاده از یک دوره جامع وردپرس برای یادگیری وردپرس استفاده کنید می توانید از آموزش وردپرس هدلرن استفاده کنید .
هدلرن دوره های آموزشی را با پشتیبانی دائمی و آپدیت رایگان دائمی ارائه می دهد . همچنین بعد از این که هر دوره را به پایان رساندید به صورت رایگان می توانید مدرک پایان دوره را از هدلرن دریافت کنید .
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.