رسانههای بازاریابی و کسبوکار در ایران
در سالهای اخیر، تکامل و تنوع کسبوکارها در ایران مانند دیگر کشورها افزایش پیدا کرده و همین امر تقاضا را برای وجود پلتفرمهای رسانهای قابل اعتماد و روشنگر به وجود آورده است. در حقیقت کارآفرینان ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
در سالهای اخیر، تکامل و تنوع کسبوکارها در ایران مانند دیگر کشورها افزایش پیدا کرده و همین امر تقاضا را برای وجود پلتفرمهای رسانهای قابل اعتماد و روشنگر به وجود آورده است. در حقیقت کارآفرینان با قرار گرفتن در جریان آخرین اخبار، روندها و تحولات دنیای تجارت ایران میتوانند تصمیمات آگاهانه گرفته، استراتژیهای خود را اصلاح کرده و در بازاری که همیشه در حال تحول است، مزیت رقابتی کسب کنند.
علاوهبراین، وجود رسانه های تجاری و بازاریابی نهتنها آموزنده است، بلکه به عنوان ابزار شبکهای قدرتمند برای متخصصان در صنایع مختلف عمل میکند. این پلتفرمها ارتباط بین افراد همفکر را تسهیل کرده و همکاریها، مشارکتها و فرصتهای مربیگری را تقویت میکنند. با تعامل با این رسانهها، کارآفرینان مشتاق میتوانند از منابع فراوانی از جمله مصاحبه با رهبران صنعت، داستانهای موفقیت استارتآپهای محلی و توصیههای عملی در مورد پیچیدگیهای تجارت در ایران بهره ببرند.
در حقیقت ایران با جمعیتی بالغ بر 80 میلیون نفر، دارای جمعیتی جوان و آگاه به فناوری است که فعالانه به دنبال اطلاعات در مورد روندهای بازار، فرصتهای سرمایهگذاری و داستانهای موفقیت در این مرز هستند؛ بنابراین با درک این نیاز، چندین رسانه برای ارائه پوشش جامع، تحلیل کسبوکارها و ارائه اخبار بازاریابی قدم برداشتهاند.
در این مقاله، برخی از رسانههای تجاری و بازاریابی در ایران را بررسی کرده و ویژگیهای منحصر به فرد، نقاط قوت و بینش ارزشمندی را که به مخاطبان ارائه میدهند، برجسته میکنیم.
رسانه های بازاریابی و کسبوکار در ایران
برای معرفی رسانههای بازاریابی و کسبوکار در ایران، رسانههای پرمخاطب و مفید را در نظر گرفته و در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
رسانه دی ام برد
رسانه دی ام برد، یک پلتفرم متمرکز بر بازاریابی دیجیتال در ایران بوده که متخصصان و علاقهمندان به کسبوکارهای آنلاین و اخبار بازاریابی را هدف قرار داده است. این رسانه طیف وسیعی از اخبار کسبوکارها، کمپینهای بازاریابی و بینشهای صنعت را ارائه داده و با مصاحبه با متخصصان بازاریابی در صنایع مختلف، سعی در افزایش آگاهی مخاطبان خود دارد.
به بیان شفافتر دی ام برد، با ارائه دستهبندیهای مختلف اخبار، گزارشها، مقالات تخصصی و گفتوگو با متخصصان به صورت مستقل، به دنبال آموزش و توسعه دانش در حوزه بازاریابی است.
دستهبندیهای موضوعی این رسانه نیز بخشهای گستردهای اعم از برندینگ، سئو، تبلیغات، روابط عمومی، پرفورمنس مارکتینگ، بازاریابی شبکههای اجتماعی، بازاریابی محتوایی و اصول و استراتژیهای بازاریابی را در برمیگیرد که مهمترین موضوعات در این حوزه است.
به طور کلی، میتوان گفت رسانه دی ام برد، با فعالیت در سایت و شبکههای اجتماعی مختلف مانند تلگرام، لینکدین، اینستاگرام و توییتر، منبع ارزشمندی برای علاقهمندان به تجارت آنلاین در ایران و آگاهی از بهترین رویکردها در این بازار است.
رسانه ایران ادز
این رسانه با نقد و بررسی خروجیهای صنعت تبلیغات ایران و وضعیت صنفی این صنعت، اطلاعات بهروزی را در اختیار مخاطبان خود میگذارد. ایران ادز با تولید محتوا در حوزه تجارت و کاروکسب به دنبال کاهش فاصله میان نقشآفرینان مختلف این حوزه، اعم از صاحبان کسبوکار، شرکتها، فریلنسرها، کارجوها و آژانسهای تبلیغاتی است. همچنین ایران ادز با تهیه بخشی به نام ویترین، آثار تبلیغاتی مختلف تلویزیونی، محیطی، چاپی، دیجیتالی و دیگر انواع محتواهای کمپین را منتشر کرده و در دسترس مخاطبان خود قرار میدهد. علاوهبراین، این رسانه با انتشار محتواهای خبری، تحلیلی و آموزشی مسئولیت خود را به عنوان یک رسانه در حوزه تبلیغات ایفا میکند.
ناگفته نماند که ایران ادز امکانی را فراهم کرده که فریلنسرها در حوزههای مختلف طراحی، تصویربرداری و تدوین، ایدهپردازی، نگارش فیلمنامه و پروژههای تحقیقاتی، میتوانند تواناییهای خود را در این پلتفرم معرفی کرده و از سمت صاحبان کسبوکار یا متخصصان این حوزه به پروژههای جدید دست پیدا کنند.
رسانه آیمارکتور
آیمارکتور یک مجله تبلیغاتی کسبوکار بوده که تمرکز عمده آن بر راهنمای خرید انواع لوازم خانگی، وسایل نقلیه، موبایل، گجتهای روز و دیگر اقلام الکترونیکی است و در این بین با پرداختن به محتواهای خبری و آموزشی در حوزه تبلیغات، توانسته خود را به یک رسانه کسبوکار و بازاریابی برای متخصصان این حوزه نیز معرفی کند.
در حقیقت در فهرست بهترینهای آیمارکتور، نظرات کاربران در فروشگاههای اینترنتی و شبکههای اجتماعی رصد شده و به همراه نقاط قوت و ضعف محصولات یا خدمات در سایت منتشر میشود. همچنین این رسانه با ارائه پلتفرمی برای تبلیغات، برندها را به سایت خود جذب کرده و تبلیغاتی از نوع ریپورتاژ آگهی، تبلیغ در اینستگرام، تبلیغات بنری و اسپانسرشیپ انجام میدهد.
استفاده از رسانههای کسبوکار و بازاریابی در ایران
رسانههای کسبوکار و بازاریابی در ایران تنها به چهار مورد ذکر شده در بالا خاتمه نمییابد و رسانههای دیگر مانند آژانس دیجیتال مارکتینگ EBmedia وجود دارد که علاوهبر ارائه خدمات طراحی سایت، مشاوره کسبوکار، ساخت موشن و دیگر پروژههای مرتبط به بازاریابی دیجیتال، با ایجاد بخش اطلاعات کاربردی و خبرنامه، خود را یک رسانه تجارت الکترونیک معرفی میکند. یا کافه بازاریابی، یک رسانه مستقل برای جامعه بازاریابی و تبلیغات است که با تولید محتواهای کاربردی جامعه مدیریتی، اجرایی و علمی را به سمت خود جذب کرده است. اما با تمام اینها به شما پیشنهاد میکنیم که به عنوان یک متخصص در حوزه تبلیغات یا علاقمند به موضوعات روز بازاریابی، رسانه دی ام برد را به طور جدی دنبال کرده و از تحلیل کمپینهای تازه اجرا شده توسط متخصصان این حوزه یا اجراکنندگان کمپین اطلاع پیدا کنید تا بتوانید در کسبوکار خود از تجارب آنها استفاده کنید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.