ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

کامپیوترهایتان را جمع کنید، تین کلاینت‌ها آمدند

آیا مایلید در عین کاهش هزینه‌ها در کسب و کارتان، بهره‌وری و کارایی مجموعه حفظ شود؟ پس بهتر است به فکر خرید تین کلاینت باشید. تین کلاینت (Thin client) یک رایانه‌‌ کوچک و آماده است ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

آیا مایلید در عین کاهش هزینه‌ها در کسب و کارتان، بهره‌وری و کارایی مجموعه حفظ شود؟ پس بهتر است به فکر خرید تین کلاینت باشید.

تین کلاینت (Thin client) یک رایانه‌‌ کوچک و آماده است که در عین استفاده از کمترین منابع سخت‌افزاری، بالاترین کارایی و امنیت را برای شبکه‌های رایانه‌ای به همراه دارد. همانطور که از نامش پیداست کوچک شده و ضعیف شده همان کامپیوترهای نسل پیشین است. دلایل استقبال و فراگیری تین‌کلاینت‌ها‌ در شرکت‌های سراسر دنیا مزایا و تفاوت بسیار آن‌ها با کامپیوترها است. در ادامه همراه ما باشید تا با تمامی جنبه‌های این محصول شگفت انگیز آشنا شوید!

تین کلاینت‌ها به سرور اصلی متصل می‌شوند و از طریق شبکه اطلاعات را دریافت و ارسال می‌کنند. در این روش کاربران از طریق شبکه و توسط سرور اصلی به برنامه‌ها و سرویس‌های مختلف دسترسی دارند. بنابراین کاربران تنها نیاز به یک تین کلاینت ساده دارند تا بتوانند به همه موارد مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

با استفاده از تین کلاینت سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌توانند هزینه‌های سخت افزاری و نگهداری را کاهش داده و به راحتی به مدیریت و پشتیبانی سیستم‌های IT خود بپردازند. همچنین امنیت سیستم با استفاده از تین کلاینت‌ها تضمین شده و خطر از دست رفتن اطلاعات حساس به حداقل می‌رسد.

چرا باید از تین کلاینت استفاده کنیم؟

اما چرا باید به جای کیس به سراغ تین کلاینت برویم؟ تین کلاینت‌ها مزایای بسیاری برای سازمان‌ها و شرکت‌ها دارند. برخی از این موارد عبارتند از:

۱. کاهش هزینه‌ها: استفاده از تین کلاینت معمولاً با هزینه کمتری همراه است. با توجه به اینکه تمام پردازش‌ها و محاسبات روی سرور انجام می‌شود، نیازی به سخت افزار پرقدرت و هزینه‌بر برای دستگاه پایانی نیست.

۲. بهبود امنیت: با وجود تین کلاینت‌ها اطلاعات سازمان در سرور ذخیره می‌شود و هیچ چیزی روی دستگاه پایانی باقی نمی‌ماند. این مزیت بزرگی به لحاظ امنیت سیستم است؛ چرا که خطر از دست رفتن اطلاعات کاهش یابد.

۳. آسانی مدیریت: مدیریت و پشتیبانی سیستم‌ها با تین کلاینت بسیار ساده است. چرا که تمام برنامه‌ها و سیستم‌عامل روی سرور نصب شده و بروزرسانی‌ها و پشتیبان‌گیری‌ها نیز به صورت متمرکز انجام می‌شود.

۴. انعطاف‌پذیری بالا: با وجود تین کلاینت سازمان‌ها و شرکت‌ها انعطاف‌پذیری زیادی در تعداد دستگاه‌های پایانی خود دارند. یعنی می‌توانند این تعداد را کم یا زیاد کردده و به نیازهای سازمان خود واکنش نشان دهند.

۵. کاهش آلودگی محیطی: تین کلاینت‌ها حرارت کمی تولید می‌کنند که باعث کاهش مصرف انرژی و آلودگی محیطی می‌شود. دلیل آن کاهش تعداد دستگاه‌های پایانی و همچنین کاهش مصرف برق توسط دستگاه‌های پایانی است.

استفاده از تین کلاینت برای سازمان‌ها و شرکت‌ها به دلایل ذکر شده بسیار مزیت‌بخش است و می‌تواند به بهبود کارایی و کاهش هزینه‌های سازمان کمک کند.

با زیروکلاینت دیگر نگران امنیت داده‌های خود نباشید!

اگر داده‌های سازمانی شما از اهمیت و حساسیت زیادی برخوردارند شاید بد نباشد به زیروکلاینت فکر کنید. اما این دستگاه دقیقاً چیست؟

زیروکلاینت (Zero Client) یک سخت افزار مجازی سازی دسکتاپ است که از طریق شبکه‌های محلی (LAN) به ماشین‌های مجازی متصل شده و سایر لوازم جانبی مانند نمایشگر، موس و کیبورد از طریق USB به آن وصل می‌شوند.

با وجود زیروکلاینت کاربران می‌توانند به طور مستقیم به سرور شبکه متصل شوند و از طریق پروتکل‌هایی مانند RDP یا PCoIP دسکتاپ خود را بر روی دستگاه ببینند و از برنامه‌های موجود در آن استفاده کنند. اکنون کاربران قادرند بدون نیاز به تجهیزات پیشرفته به منابع شبکه دسترسی یافته و در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنند.

بعضی از مزایای زیروکلاینت‌ها عبارتند از:

- امنیت بالا با استفاده از رمزنگاری و کنترل دسترسی

- سادگی و سهولت استفاده

- قابلیت دسترسی به برنامه‌ها و منابع شبکه در هر زمان و مکان

- کاهش هزینه‌های سخت افزاری و نگهداری شبکه

- قابلیت مدیریت مرکزی و کنترل دسترسی به برنامه‌ها و منابع شبکه

قیمت تین کلاینت و زیروکلاینت در بازار ایران چگونه است؟

قیمت تین کلاینت و زیروکلاینت در بازار ایران بستگی به عوامل زیادی مثل برند، مدل و ویژگی‌های فنی آنها دارد. در حالت کلی قیمت تین کلاینت و زیروکلاینت در بازار ایران معمولاً کمتر از قیمت کامپیوترهای معمولی است؛ زیرا این دستگاه‌ها دارای سخت افزار ساده‌تری هستند.

در هر حال قیمت یک تین کلاینت معمولاً بین ۲ میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان متغیر است. زیروکلاینت‌ها نیز قیمت نسبتاً مشابهی دارند. البته ویژگی‌های فنی فراوانی مانند پردازنده، حافظه، حافظه داخلی، کارت گرافیک و ... در قیمت نهایی دخیلند.

برای خرید تین کلاینت و زیروکلاینت به چه نکاتی توجه کنیم؟

خرید دستگاه‌های الکترونیکی و تجهیزات مشابه همیشه با وسواس زیادی از سوی خریداران همراه بوده است. خرید تین کلاینت و زیروکلاینت نیز از این قاعده مستثنی نیست. چرا که این تجهیزات معمولاً پایه‌ای‌ترین ابزار کار شما در دنیای دیجیتال هستند. پس حتماً آنها را از جایی تهیه کنید که معتبر بوده و گارانتی محصولات خود را پشتیبانی کند. در نهایت توصیه می‌کنیم پیش از خرید تین کلاینت از فروشگاه معتبر تکنوکلاینت حتماً به ابعاد، وزن، پورت‌های ارتباطی، پورت‌های USB، پورت کارت شبکه، نوع و تعداد پورت‌های ویدیویی و حتی میزان خروجی صدا دقت کنید. تکنوکلاینت با بهره‌گیری از تیم فنی پشتیبانی خبره و به عنوان یک فروشگاه معتبر می‌تواند انواع تین کلاینت و زیروکلاینت از برندهای نام آشنایی نظیر HP و DELL را در اختیار شما قرار دهد. پشتیبانی از گارانتی محصولات، پاسخگویی آنی و مشاوره تخصصی در خصوص خرید انواع تجهیزات تحت وب به مشتریان به صورت آنلاین، از دیگر دلایلی است که می‌تواند شما را به خرید از تکنوکلاینت ترغیب نماید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی