ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ربات انسان‌نما
کیان

استارتاپ Apptronik از ربات انسان‌نمای Apollo رونمایی کرد: از جابه‌جایی بار تا مأموریت‌های فضایی [تماشا کنید]

از کار در انبار و خانه گرفته تا نگهبانی از تأسیسات و اکتشافات فضایی، ربات انسان‌نمای Apollo می‌تواند وظایف مختلفی را به‌عهده بگیرد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰

استارت‌آپ روباتیک Apptronik از ربات انسان‌نما خود با نام Apollo رونمایی کرد که در ابتدا می‌تواند وظایف مختلفی مانند کارهای خانه یا انبار و نگهبانی را انجام دهد و در آینده می‌توان از آن برای انجام اکتشافات فضایی کمک گرفت.

ربات انسان‌نمای Apollo با قد 1.7 متری و وزن 72.6 کیلوگرمی خود، از نظر اندازه تقریباً شبیه به انسان‌ها است. آپولو می‌تواند حداکثر 25 کیلوگرم بار را از زمین بلند کند و برای تولید انبوه و کار ایمن در کنار انسان طراحی شده است. این ربات انسان‌نما به‌طور کلی برای یک روز کاری 22 ساعته طراحی شده است و از یک باتری چهار ساعته قابل تعویض بهره می‌برد.

ربات انسان‌نما Apollo

در سر این ربات از دوربین‌هایی استفاده شده است و حسگرهای روی بدنه آن به آپولو کمک می‌کنند تا یک نمای 360 درجه از محیط اطراف خود ترسیم کند و مسیر حرکت خود را مشخص کند. «مغز» یا رایانه اصلی ربات نیز در قفسه سینه آن قرار گرفته است.

همچنین روی بدنه آن یک پنل دیجیتال نصب شده که اطلاعات دقیقی در مورد عمر باتری باقیمانده، وظیفه فعلی که ربات روی آن کار می‌کند، زمان اتمام کار و کارهای بعدی ارائه می‌کند.

شرکت مستقر در آستین Apptronik با این هدف که از وجود فرضیه «دره وهمی» نسبت به ربات خود جلوگیری کند که در آن انسان‌ها از ظاهر ربات‌های شبیه به خودشان ابراز ناراحتی می‌کنند، Apollo را به ویژگی‌هایی مجهز کرده که به آن احساس دوستانه‌‌ای ارائه می‌کند.

سازندگان آپولو ابتدا قصد دارند از آن برای انجام کارهای مربوط به لجستیک استفاده کنند و ربات آن‌ها بتواند نقش‌های سختی در داخل انبارها را برعهده بگیرد تا با رفع مشکل کمبود نیروی کار، زنجیره تأمین بهبود پیدا کند. اما چشم‌انداز Apptronik در بلندمدت برای Apollo حداقل تا یک دهه آینده ادامه خواهد داشت.

«جف کاردناس»، مدیرعامل و بنیانگذار Apptronik می‌گوید:

«هدف ما ساخت ربات‌های همه‌کاره‌ای است که بتوانند برخی کارهای انسان‌ها بر روی زمین را انجام دهند و درنهایت روزی، در ماه، مریخ و فراتر از آن به کشف بپردازد.»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی