ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

حملات سایبری ایران
امنیت

مدیر ارشد مایکروسافت درباره نقش ایران در فضای سایبری جهانی صحبت کرد

او مدعی است ایران سعی کرده در انتخابات آمریکا تأثیر بگذارد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۰

مدیر ارشد فناوری بخش امنیت مایکروسافت به‌تازگی در مصاحبه جدیدی درباره نقش ایران در فضای سایبری جهانی ادعاهایی مطرح کرده است. او می‌گوید در چند سال اخیر، با رونق‌گرفتن هوش مصنوعی مولد تعداد حملات سایبری بسیار بیشتر شده است.

«میکال براورمن بلومنشتیک» (Michal Braverman-Blumenstyk)، مدیر ارشد فناوری Microsoft Security، معتقد است اگر جرایم سایبری را کشور در نظر بگیریم، این بازار سومین اقتصاد بزرگ جهان پس از ایالات متحده و چین خواهد شد. البته درحالی‌که ایالات متحده و چین سالانه حدود 5 درصد رشد می‌کنند، رشد اقتصاد جرایم سایبری سالانه 15 درصد است.

نقش ایران در فضای سایبری جهانی

میکال براورمن بلومنشتیک می‌گوید در انتخابات 2024 ریاست‌جمهوری آمریکا، مایکروسافت، گوگل، OpenAI و سایر شرکت‌های فناوری پیشرفته با مقامات ایالات متحده برای مقابله با نفوذ عوامل خارجی همکاری کردند. به ادعای او در گفتمان سیاسی حاکم بر آمریکا «همه کشورها مداخله می‌کنند» اما این‌ بار فقط روس‌ها و چینی‌ها نبودند: ایران نیز نقش داشته است.

نظرات مدیر ارشد مایکروسافت درباره حملات سایبری ایران

او ادعا می‌کند هدف ایران برای مداخله حمایت از نامزد یا ترویج روایت خاصی نبود. براورمن بلومنشتیک می‌گوید مایکروسافت در آمریکا 2 سایت خبری جعلی ساخت ایران به نام‌های Nio Thinker و Savannah Time را کشف کرد. اولی چپ‌ها و دومی راست‌ها را هدف قرار می‌داد اما هر 2 را افراد مشابهی اداره می‌کردند و هدفشان تشدید تنش‌های سیاسی موجود بود.

به باور میکال براورمن بلومنشتیک، ایران نیرویی روبه‌رشد است که در فناوری سرمایه‌گذاری زیادی می‌کند؛ همچنین قابلیت‌های سایبری و دارایی‌های آنلاین تأثیرگذاری در شبکه‌های اجتماعی توسعه می‌دهد. مدیر ارشد مایکروسافت ادعا می‌کند ایران از اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی، سایت‌ها و کانال‌های جعلی در برنامه‌های پیام‌رسانی مانند تلگرام برای اعمال نفوذ بهره می‌برد.

بلومنشتیک مدعی است گروهی از هکرهای ایرانی از فناوری‌های مختلف برای هدایت خوانندگان به وب‌سایت‌های خبری ایرانی استفاده می‌کنند، تا آنجا با بمباران تبلیغاتی از توانمندی‌های سایبری ایران و افزایش دستاوردهای هکرهای ایرانی تمجید شود.

او همچنین درباره هوش مصنوعی مولد صحبت کرد. به گفته بلومنشتیک، در یک سال و نیم گذشته، بیش از یک‌میلیارد نفر از هوش مصنوعی مولد استفاده کرده‌اند و تاکنون هرگز چنین انقلاب فناوری وجود نداشته که با این سرعت پیشرفت کند. به‌زعم او، مطمئناً این امر حوزه امنیت سایبری را تغییر می‌دهد.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی