ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
تکنولوژی

شرکت Dell هم وارد بازار هوش مصنوعی می‌شود

علاوه بر توسعه مدل هو‌ش مصنو‌عی خود، دل به‌دنبال سخت‌افزاری برای اجرای مدل‌های قدرتمند و یک پلتفرم جدید برای کمک به راه‌اندازی سازمان‌هاست.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰

فقط شرکت‌های نرم‌افزاری به‌دنبال ورود به عرصه هوش مصنوعی نیستند. شرکت سازنده رایانه آمریکایی دل (Dell) نیز درحال توسعه مدل هو‌ش مصنو‌عی خود است و علاوه بر آن قصد دارد سخت‌افزاری برای اجرای مدل‌های قدرتمند و یک پلتفرم جدید برای کمک به راه‌اندازی سازمان‌ها ارائه کند.

براساس گزارش ورج، دل برنامه جدیدی تحت عنوان Dell Generative AI Solutions را برای مشتریان خود راه‌اندازی کرده است تا بتوانند به مدل‌های زبان بزرگ دسترسی داشته باشند و پروژه‌های هوش مصنوعی خود را راه‌اندازی کنند. این شرکت همچنین قصد دارد سخت‌افزاری جدید، یک پلتفرم و رایانه‌هایی را برای اجرای سریع‌تر پروژه‌های هوش مصنوعی ارائه کند.

همکاری دل با انویدیا درزمینه هوش مصنوعی

این شرکت در بخش زیرساخت با انویدیا همکاری کرده و با ترکیب پردازنده گرافیکی Tensor Core انویدیا و نرم‌افزار هو‌ش مصنوعی شرکتی و ذخیره‌سازی داده Dell، راهی به سایر شرکت‌ها ارائه کرده است تا بتوانند مدل‌های هو‌ش مصنو‌عی خود را سریع‎‌تر اجرا کنند. دل همچنین درباره رایانه‌های جدید خود با قابلیت‌های هوش مصنو‌عی گفته است که دستگاه‌های کوچکی با باتری کارآمد خواهند بود.

علاوه‌براین، Dell Professional Services پلتفرم خدمات مدیریت‌شده این شرکت خواهد بود که به کاربران کمک می‌کند مدل‌های هوش مصنوعی را آزمایش کنند و پس از ادغام آن با کسب‌و‌کار خود، مشکلاتشان را عیب‌یابی نمایند.

«جف کلارک»، از مدیران شرکت دل، در بیانیه‌ای گفت:

«هوش مصنوعی مولد یک نقطه عطف بزرگ محسوب می‌شود که باعث ایجاد تغییرات اساسی در سرعت نوآوری خواهد شدو درعین‌حال تجربه مشتریان را بهبود می‌بخشد و راه‌های جدیدی را برای کار میسر می‌کند.»

دل بیشتر با تولید لپ‌تاپ و مانیتور شناخته می‌شود و این گزارش نشان می‌دهد که هرچند شرکت‌‌های نرم‌افزاری مانند OpenAI، متا و گوگل روی توسعه مدل‌های زبان بزرگ تمرکز زیادی کرده‌اند، گروه‌های دیگری از شرکت‌های فناوری نیز به‌دنبال کسب درآمد از فناوری هوش مصنوعی هستند.

از ارائه‌دهندگان خدمات سخت‌افزاری گرفته تا ارائه‌دهندگان خدمات ابری، تمام این شرکت‌ها باور دارند که به یک سرویس هوش مصنو‌عی نیاز دارند تا از این طریق بتوانند به مشتریان خود قابلیت‌های هوش مصنوعی بیشتری ارائه کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی