ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

یک روز پس از تعطیلی مغازه‌ها، بازار چارسو و علاءالدین فعلا آرام اما سوت و کور است

گزارش میدانی دیجیاتو از وضعیت بازار موبایل در روزهایی که نرخ دلار ثبات ندارد، می‌توانید در ادامه مطالعه کنید.

آوا فلاح
نوشته شده توسط آوا فلاح تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۷

پس از تعطیلی عصر روز گذشته، بررسی میدانی دیجیاتو نشان می‌دهد صبح امروز فعالیت در بازارهای علاءالدین و چارسو به روال عادی بازگشته و مغازه‌داران کرکره‌ها را بالا کشیدند.

مشاهدات ما نشان می‌دهد اگرچه کرکره مغازه‌ها بالا رفته، اما بازار در رکودی عمیق است و فروشندگان همچنان از عرضه کالا خودداری می‌کنند. علیرغم باز بودن واحدها، زمزمه‌هایی از احتمال تداوم اعتراضات به وضعیت بی‌ثبات ارز میان کسبه به گوش می‌رسد.

برخی از فعالان بازار علاءالدین در گفتگو با دیجیاتو اعلام کردند که به دلیل عدم ثبات قیمت‌ها، از فروش گوشی خودداری می‌کنند و در حال حاضر تنها تعداد محدودی از مغازه‌داران حاضر به عرضه کالا هستند که آنها نیز جنس خود را با قیمت لحظه‌ای و بسیار بالاتر از معادل آن با نرخ فعلی دلار می‌فروشند.

یکی از کسبه در تشریح وضعیت فعلی به خبرنگار دیجیاتو گفت: «در حال حاضر هیچ خرید و فروش واقعی انجام نمی‌شود و کسی حتی برای تعویض گوشی هم مراجعه نمی‌کند. بازار آشفته است و اکثر فعالان بازار منتظر روشن شدن تکلیف قیمت ارز هستند.»

با این که اوضاع ظاهرا به حالت عادی برگشته و اکثر مغازه‌ها باز هستند، نه در علاءالدین و نه در چارسو خبری از آن جنب‌وجوش همیشگی نیست.

آوا فلاح
آوا فلاح

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی