ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

اختلال والکس به دلیل قطع برق دیتاسنتر است [بروزرسانی: اختلال رفع شد]

والکس در پی اختلال پیش آمده، اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرد دارایی کاربران در امنیت کامل است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ | ۰۹:۴۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

از صبح امروز و در پی قطع برق دیتاسنتر آسیاتک، دسترسی به سایت و اپلیکیشن والکس مختل شده بود. حال به نظر می‌رسد مشکل حل و اختلال رفع شده است.

در پی اختلال ایجاد شده در دسترسی به سایت و اپلیکیشن والکس، این صرافی رمزارزی اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده که اختلال ایجاد شده موقت و به علت قطع برق دیتاسنتر آسیاتک است.

به گزارش دیجیاتو، والکس تاکید کرده دارایی کاربران در امنیت کامل قرار دارد و به‌زودی پلتفرم و خدمات آن مجدداً در دسترس کاربران خواهد بود:

براساس آخرین پیگیری‌های ما مشکل برق دیتاسنتر آسیاتک در حال برطرف شدن است و ظرف چند ساعت آینده این دیتاسنتر به حالت عادی برمی‌گردد و سایت و اپلیکیشن والکس مجددا در دسترس قرار خواهد گرفت.

در پایان این اطلاعیه مجددا تاکید شده: «حفاظت از دارایی شما و ارائه خدمات پایدار تعهد ما به کاربران والکس است. کنار شما هستیم و در سریع‌ترین زمان ممکن دسترسی‌ها برقرار خواهد شد. تیم خدمات مشتریان و پشتیبانی والکس به‌صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما است.»

بروزرسانی 10:06

والکس اطلاعیه جدیدی صادر و اعلام کرد اختلال پیش آمده برطرف شده و هم‌ اکنون سایت و اپلیکیشن والکس در دسترس کاربران قرار دارد.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Saman-r
    Saman-r | ۱۱ اسفند ۱۴۰۴

    اقا امروز از دو ساعت پیش اپاراتم دیگه بالا نمیاد.

  • Shahbazy
    Shahbazy | ۱۱ اسفند ۱۴۰۴

    نوبیتکس خوبه باز جواب میده ، اپلیکیشن میلی بدون خبر قبلی یهو فهمیدیم نمیتونمی بیش از ۱۰ میلیون از حساب برداشت کنیم و البته که این ۱۰ میلیون ها هم هیچوقت به حساب ها نمیاد و میلی هم کلا پشتیبانی رو بسته .

  • Mortezatv
    Mortezatv | ۱۱ اسفند ۱۴۰۴

    درسته که میگن قطع کن اینترنت خراب شده، دفعه بعدی که وصل بشه، دیگه قطع نمیشه؟

مطالب پیشنهادی