ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ثبت‌نام دانش‌آموزان در طرح «ایران دیجیتال» از مرز ۴ میلیون نفر عبور کرد

تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز دوره‌های آموزشی خود را در این بستر به پایان رسانده‌اند.

ایمان بیک
ایمان بیک منتشر شده در 26 مرداد 1405  |  17:10

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

شمار ثبت‌نام‌کنندگان در طرح ملی «ایران دیجیتال» برای آموزش برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی به بیش از ۴ میلیون دانش‌آموز رسید. این طرح با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و بیش از ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان آن را دختران تشکیل می‌دهند.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از معاونت علمی، بر اساس داده‌های منتشر شده، تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز دوره‌های آموزشی خود را در این بستر به پایان رسانده‌اند و بالغ بر ۷۰۰ هزار پروژه دانش‌آموزی به ثبت رسیده است. شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزش هوش مصنوعی مجموعاً بیش از ۳۸ میلیون ماژول آموزشی را پشت سر گذاشته و بیش از ۱۲.۳ میلیون تمرین ارسال کرده‌اند.

جشن ۴ میلیونی شدن 

حدود ۲ میلیون نفر از مجموع ۴ میلیون دانش‌آموز ثبت‌نام شده، از بستر آموزشی پلتفرم جونیورا به عنوان یکی از مجریان طرح استفاده می‌کنند. این برنامه آموزشی به صورت تعاملی و پروژه‌محور تنظیم شده و امکان یادگیری را با تلفن همراه و بدون نیاز به پیش‌نیاز تخصصی فراهم می‌کند.

همچنین امروز دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵، مراسمی به مناسبت عبور از مرز ۴ میلیون ثبت‌نام در سالن اجلاس سران برگزار شد تا در آن از دانش‌آموزان و مربیان برگزیده تقدیر به عمل آید.

 اختصاص دوره‌های هوش مصنوعی به معلمان

طرح ایران دیجیتال که از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ وارد مرحله آزمایشی شده بود، از سال ۱۴۰۴ به شکل ملی گسترش یافت. در ادامه مسیر این طرح، دوره‌های آموزش هوش مصنوعی ویژه معلمان نیز برگزار خواهد شد تا کادر آموزشی مدارس با مفاهیم و ابزارهای مرتبط آشنا شوند.

همچنین با ارائه داشبورد اختصاصی به مدارس، مدیران امکان دعوت از دانش‌آموزان و رصد مشارکت آن‌ها را پیدا می‌کنند. برگزاری مسابقات تخصصی مانند رقابت ملی «کدبتل ۶» با حضور بیش از ۳۳ هزار دانش‌آموز از ۳۹۸ شهر در شهریور ۱۴۰۴، از دیگر بخش‌های اجرایی این برنامه برای ایجاد فضای رقابتی و مسئله‌محور بوده است.

ایمان بیک
ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی