ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

موسسه پایش علم جهان اسلام: ایران در هوش مصنوعی میان کشورهای اسلامی رتبه سوم را کسب کرد

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام اعلام کرد ایران توانسته در میان کشورهای اسلامی در فناوری هوش مصنوعی رتبه سوم کسب کند.

تحریریه دیجیاتو
تحریریه دیجیاتو منتشر شده در 29 دی 1404  |  16:25

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام بر اساس داده‌های پایگاه web of science اعلام کرد که ایران توانسته در میان کشورهای اسلامی در حوزه فناوری هوش مصنوعی رتبه سوم و در فناوری کوانتوم رتبه دوم را کسب کند.

به گزارش دیجیاتو به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، محمدمهدی علویان مهر، رئیس این موسسه گفت: « جمهوری اسلامی ایران کشوری است که استقلال سیاسی و فرهنگی و پیشرفت اقتصادی و علمی را در همه‌ حوزه‌ها دنبال می‌کند. از این رو، پیشرفت علمی و فناورانه برای آن از اهمیت بالایی برخوردار است.»

او در ادامه با بیان این که اقتدار ملی در سایه‌ توجه به علم و فناوری به دست می‌آید، اظهار داشت: «ذکر این نکته ضروری است که استفاده از فناوری و نوآوری فقط به معنای تولید مستندات و مقالات علمی نیست بلکه پیاده سازی و استفاده از آن در زندگی افراد و در حکمرانی مدیریت کشور نیز به صورت جدی باید مورد توجه باشد.»

علویان مهر با اشاره به این که برنامه هفتم توسعه سبب شده تا توجه خاصی به فناوری‌های حوزه‌های مختلف شود، ادامه داد : «با توجه به مطالب ذکر شده، بررسی و تحلیل جایگاه علمی در فناوری‌های دارای اولویت در برنامه هفتم پیشرفت در رتبه‌بندی‌های معتبر جهانی اهمیت زیادی دارد.»

او همچنین به داده‌های پایگاه ‌web of science اشاره کرد و گفت: «بر أساس داده‌ها طی سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵، در حوزه فناوری‌های هوش مصنوعی، عربستان سعودی با ۹۲۲۶ مدرک؛ ترکیه با ۶۶۸۶ مدرک و جمهوری اسلامی ایران با ۵۰۶۸ مدرک در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.»

او در ادامه به جایگاه ایران در فناوری‌های کوانتوم و علوم شناختی اشاره کرد و افزود: «در فناوری کوانتوم، عربستان سعودی با ۶۱۶۰ مدرک؛ جمهوری اسلامی ایران با ۵۹۷۵ مدرک و مصر با ۳۱۵۱ مدرک در رتبه های اول تا سوم قرار دارند. از طرف دیگر در فناوری مواد پیشرفته، عربستان سعودی با ۲۸۳ مدرک؛ جمهوری اسلامی ایران با ۲۱۶ مدرک و مالزی با ۱۵۴ مدرک در رتبه های اول تا سوم قرار دارند. در فناوری علوم شناختی نیز جمهوری اسلامی ایران با ۳۲ مدرک؛ ترکیه با ۲۳ مدرک و عربستان سعودی با ۲۲ مدرک در رتبه های اول تا سوم قرار دارند.»

تحریریه دیجیاتو
تحریریه دیجیاتو

    زندگی با تکنولوژی

    دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
    نظرات ثبت شده (31 مورد)
    • hosseinparsa

      با توجه به این که 206 کشور در جهان داریم که تعداد 49 کشور اکثریت آن مسلمان هستند و اگه به زعم اینا رتبه سوم کشورهای اسلامی باشیم اولین کشور اسلامی در رده 157 قرار می گیره و ما می شیم 159 امین کشور که اینم بعیده چون کشورهایی مثل مالزی خیلی جلوتر از ما هستن در بهترین حالت همان کشور 206 ام هستیم چون هیچ جای دنیا اینترنت شون این طوری قطع نمی شه حتی بورکینافاسو هم خیلی از ما جلوتره

    • MEPPA

      احتمالا منظورش بیهوشی طبیعی بوده وگرنه هوش مصنوعی رو فک نکنم

    • Abbas Sadeghi

      به دیوار بگی خندش می‌گیره.🤌😂

    • WH24

      نمیخوام کشورم اول باشد یا شکوه مند و پر افتخار باشد یا مثلا مقتدر وباشد
      منفقط یک زندگی رفاه مند میخوام

    • Dead_ins1de

      از بین ۲ تا کشور سوم شدن حتما ...

    • HSCD

      احمقانه‌ترین چیزی بود که در این شرایط خوندم.

    • ESSi_420

      دقیقا مثل موتور جست و جوی ملی,خودرو ملی,اینترنت ملی ,پیام رسان ملی. حد اقل یچیو میگفتن خندمون نگیره

    • 1_mahdi_1

      این مدرک چی هست اصلا، اون قاضی پور همون آقای هیمتی هم مدرک کوانتوم داره اونم حسابه؟ یا کارآگاهی چیزی هستن مدرک جرم چیزیه؟

      • arian_hound

        جمهوری اسلامی ایران کشوری است که استقلال سیاسی و فرهنگی و پیشرفت اقتصادی و علمی را در همه‌ حوزه‌ها دنبال می‌کند. از این رو، پیشرفت علمی و فناورانه برای آن از اهمیت بالایی برخوردار است.»




        پیشرفت اقتصادی رو دنبال میکنیم و وضعیت اینه؟
        خواهشا این اقتصاد رو همینجا رها کنید تا بیشتر از این پیشرفت نکنه

    • kiaa

      تا فردا صبح میتونم بخندم به این خبر

    • nimaghaemi

      پس فردام ما قهرمان جام جهانی میشیم و در مقابل پرتقال شیش تا گل میزنیم و اخر بازیم رونالدو از تیم ایرانی قدر دانی میکنه

      • 1_mahdi_1

        نه ما باید انتقاممون از انگلیس رو بگیریم شیش تا بزنیم، پرتغال مال عمو کیم جونگ اونه، یه هفت هشتا هم به آمریکا احتمالا

    • محسن

      این موسسه احتمال زیاد توی قم هست 🤣🤣

    • amirtch

      ممنون؛خندیدم

    • alifarzadfard

      دوست دارم داورا رو ببینم (احتمالا خودشون بودن)

    • Muhamed

      توی کشوری که نت رو قطع میکنن صحبت از هوش مصنوعی شوخی زشتیه

    • Reychick

      چایچی کجایی😂😂

    • Kakashi

      همون هوش مصنوعی بومی که با قطع شدن نت اونم قطع شد ؟🤣

    • Kakashi

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • ramisj

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • MitiHastam

      وی همچنین افزود: در کل سه کشور در این رتبه‌بندی لحاظ شدند

    • Tech4Man

      هوش طبیعی چندم هست؟

    نمایش نظرات بیشتر
    مطالب پیشنهادی