معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برخی برداشتهای نادرست پیرامون شبکه ملی اطلاعات و با رد نگاه جایگزینی، تأکید کرد: «این شبکه قرار نیست اینترنت را حذف یا محدود کند، بلکه هدف آن ارتقای تابآوری، کیفیت، امنیت و کارآمدی خدمات ارتباطی و دیجیتال کشور است.»
وحید یزدانیان در نشست برخط با مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانهای سراسر کشور با تشریح ظرفیتهای شبکه ملی اطلاعات، این شبکه را یکی از زیرساختهای کلیدی توسعه اقتصاد دیجیتال و پیشرفت پایدار کشور برشمرد و از ضرورت همافزایی ملی و استانی برای تحقق اهداف آن سخن گفت.
او از بهرهگیری از جدیدترین فناوریهای ارتباطی در توسعه شبکه ملی اطلاعات خبر داد و استفاده از فناوریهای نوین را لازمه پاسخگویی به نیازهای روزافزون کاربران، کسبوکارها و خدمات عمومی عنوان کرد.
معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات با اشاره به مستندات قانونی و اسناد بالادستی، شبکه ملی اطلاعات را شبکهای مردمپایه معرفی کرد و توضیح داد: «توسعه این شبکه بر سرمایهگذاری و مشارکت فعال بخش خصوصی استوار است و باید بهگونهای طراحی و اجرا شود که نیازهای ارتباطی، خدماتی و محتوایی آحاد جامعه را پوشش دهد.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شماررو قرآن به فکر گیمرها هم باشید آخه تا کی باید افسوس کشورهای دیگه بخوریم این چه وضعیه که برای ما مردم درست کردین خداوکیلی دارین روانیمون میکنید