ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

حمله دوباره به خانه مدیرعامل OpenAI
تکنولوژی

شلیک گلوله به خانه سم آلتمن؛ برای دومین‌بار در یک هفته به مدیرعامل OpenAI حمله شد

تنها دو روز پس از پرتاب کوکتل مولوتف، خانه «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، این‌بار هدف شلیک گلوله قرار گرفت.

آزاد کبیری
آزاد کبیری منتشر شده در 24 فروردین 1405  |  15:30

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

خانه مدیرعامل OpenAI برای دومین‌بار در روزهای اخیر هدف حمله قرار گرفت. فقط چند روز پس از پرتاب کوکتل مولوتف به محل سکونت «سم آلتمن»، این‌بار صدای شلیک گلوله به سمت خانه او شنیده شد. پلیس سان‌فرانسیسکو از شناسایی و دستگیری دو مظنون مسلح خبر داده است که بامداد یکشنبه از داخل خودرو به سمت خانه این چهره شناخته‌شده دنیای فناوری تیراندازی کرده‌اند.

این حادثه بامداد یکشنبه در محله Russian Hill رخ داد. براساس گزارش رسمی پلیس و با استناد به تصاویر ثبت‌شده توسط دوربین‌های مداربسته، یکی از سرنشینان یک خودروی درحال عبور اقدام به شلیک سلاح گرم به سمت ملک آلتمن کرده است. اکنون دو مظنون ۲۳ و ۲۵ ساله در ارتباط با این حادثه دستگیر شده‌اند.

حمله دوباره به خانه مدیرعامل OpenAI

نیروهای پلیس سان‌فرانسیسکو حوالی ساعت ۲:۵۶ بامداد روز ۱۲ آوریل (ظهر ۲۳ فروردین) در پی دریافت گزارشی مبنی‌بر وقوع یک حادثه مشکوک و احتمال تیراندازی، به محله راشن هیل اعزام شدند. مأموران پس از بررسی‌ها دریافتند که خودرویی با دو سرنشین دقیقاً در زمان تقریبی تیراندازی از کنار این ملک عبور کرده است. پلیس با استفاده از تصاویر دوربین‌ها توانست پلاک خودروی متواری را شناسایی کند. در ادامه و پس از بازرسی از محل دستگیری این دو مظنون، سه قبضه سلاح گرم کشف و ضبط شد.

این تیراندازی تنها دو روز پس از حمله اول در روز جمعه رخ داده است؛ حادثه‌ای که در آن یک مرد ۲۰ ساله به اتهام پرتاب کوکتل مولوتف به سمت همین خانه دستگیر شد. نهادهای امنیتی اعلام کرده‌اند که تحقیقات درباره ابعاد پنهان هر دو حادثه همچنان ادامه دارد.

رئیس پلیس سان‌فرانسیسکو در بیانیه‌ای با تأکید بر برخورد قاطع با چنین جرایمی اعلام کرد که این نهاد جرایم مسلحانه را بسیار جدی می‌گیرد و هر فردی که مرتکب چنین اعمالی شود، دستگیر شده و با مجازات قانونی روبه‌رو خواهد شد.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (21 مورد)
  • Sorena1987

    فک کنم فقط تو ایران و چینه که عموم مردم با هوش مصنوعی مشکل ندارن
    اخه هوش مصنوعی چه هیزم تری بهشون فروخته؟

    • gorbay

      توی ایران ما مشکلاتمون بزرگتره برا همینه که اینطوریه
      وگرنه اگه نمی دونستی بدون که ۱ لیتر آب شیرین به ازای هر پیامی که به چت جی پی تی میدی مصرف میشه
      در کنارش برای روشن نگه داشتن دیتاسنترا کلی برق مصرف میشه که تازه پوله برقو هم اونا خودشون کامل نمیدن چون کسایی که نزدیک دیتا سنترا زندگی می‌کردن مزرعه و اینجور چیزا داشتن گفتن قبض برقمون ۳ برابر از قبل گرونتر شده

  • SAEEDDD

    اصلا معلوم نیس از طرف کیا بودن🤣

  • A_random_t7pical_Persian_dude

    این باز چیکار کرده ما قطع بودیم خبر نداریم

  • notabadguy

    بیشتر شبیه خصومت شخصی و مشکلات خانوادگیه تا ارتباط با چت جی بی تی و Open AI

  • Gholehaye_Fath_Nashode

    احتمالا کار ذره بین یا گگگگگگگگپ جی پی تی هست :(

  • Peyghambar_Azimo_Shahrestan

    به قول دایی جان ناپلئون: کار کاره انگلیسیاست خانوم!!!

  • Gatsby

    حداقل میرفتن هویج رو میزدن، تاثیر بیشتری تو دنیا داشت :|

  • aidenkane

    کار خودشونه :)

  • Nashi2

    احساس میکنم طرفدار های ایلان ماسک باشن.

  • وحید

    خلایق هرچه لایق

  • Homayon

    سم فک کنم پشت این ظاهرش تو یه گنگی هم هست

    • erfaneh88

      کارتل هوش مصنوعی

  • Rasin

    واکنش صادقانه ایلان ماسک:

  • ktulu

    احتمالا کار سارا کانر بوده :)

    • آزاد کبیری

      بهترین کامنت :))

مطالب پیشنهادی