ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ویندوز 11
تکنولوژی

نسخه جدید ویندوز 11 حذف برنامه‌های پیش‌فرض مایکروسافت را ممکن می‌کند

با این قابلیت، می‌توان برنامه‌های پیش‌فرض مایکروسافت مانند Notepad و ویندوز مدیا پلیر را پاک کرد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۵ تیر ۱۴۰۴ | ۱۹:۰۰

در پایان ماه گذشته میلادی، مایکروسافت رسماً نسخه 25H2 ویندوز 11 را معرفی کرد که اکنون وارد مرحله آزمایش عمومی از طریق برنامه Insider شده است. ویژگی‌های جدید این نسخه هم‌اکنون برای آزمایش در دسترس قرار گرفته‌اند و یکی از آنها سیاست جدیدی است که به کاربران اجازه می‌دهد چند نرم‌افزار پیش‌فرض سیستم‌عامل مایکروسافت را حذف کنند.

بسیاری از نرم‌افزارهای پیش‌فرض ویندوز برای کاربران به‌عنوان Bloatware (برنامه‌هایی که سرعت سیستم را کاهش می‌دهند) شناخته می‌شوند و به‌ همین دلیل بسیاری از کاربران با ا‌پ‌های شخص ثالث آنها را پاک می‌کنند. همچنین نسخه‌ای از ویندوز بدون برنامه‌های پیش‌فرض مایکروسافت همیشه مورد خواسته کاربران بوده که نسخه 25H2 ویندوز 11 تا حدی چنین خواسته را برآورده کرده است.

کدام برنامه‌های پیش‌فرض ویندوز 11 قابل حذف هستند؟

پیش‌ازاین، کاربران می‌توانستند با استفاده از PowerShell یا ابزارهای دیگر این برنامه‌ها را حذف کنند، اما با این قابلیت جدید حذف آنها بسیار ساده‌تر شده است. همان‌طور که در تصویر زیر قابل مشاهده است، برنامه‌های پیش‌فرض مایکروسافت مانند Notepad و ویندوز مدیا پلیر به‌صورت لیست ارائه خواهند شد و سپس می‌توان آنها را پاک کرد.

طبق گزارش‌های منتشر شده، در توضیحات این قابلیت نوشته شده:

«اگر این سیاست را فعال کنید، اپلیکیشن‌های مایکروسافت استور که در لیست ارائه‌شده انتخاب شده‌اند از سیستم حذف خواهند شد. شما می‌توانید تنظیمات پیش‌فرض را تغییر دهید. اپلیکیشن‌های انتخاب‌نشده در لیست حذف نخواهند شد. تنظیم پیش‌فرض «غیرفعال» است. اگر این سیاست غیرفعال باشد یا پیکربندی نشده باشد، هیچ بسته مایکروسافت استور پیش‌فرضی از سیستم حذف نخواهد شد.»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی